自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆:又問下……你哋係街有冇同名星傾過計?

陳豪。。。very nice, 容祖兒。。very very nice, 劉德華。。。。cool......

nemrak  yes, 陳豪very nice:g   發表於 14-9-27 23:50

珍珠宮

引用:我好白痴, 見到我好like 既方太, 但唔敢

原帖由 msasa 於 14-09-27 發表
我好白痴, 見到我好like 既方太, 但唔敢叫佢, 只係偷望佢, 家燕姐, 又係偷望, 佢好nice, 我成日驚阻 ...
其實啲明星大部分都 nice 架!

侯爵府

做野個陣就有,有志偉,修哥,鄭俊泓,楊秀惠

水晶宮

好媽媽勳章

大王………

中學朋友參加唱歌比賽

大王走黎聊我我野

大王:復活節快樂

我:重有幾個月先到喎

大王:同你講定吖麻

之後又聊第二個

foine    發表於 14-9-28 11:54
cannoli  咁攪笑!  發表於 14-9-28 02:11

伯爵府

我成日偶遇明星 至少30次
但做咩要傾

水晶宮

好媽媽勳章

引用:仲有江華,堅扮劉華!我以前做會計師行,見

原帖由 sarali 於 14-09-27 發表
仲有江華,堅扮劉華!
我以前做會計師行,見過高雄叔……nice.
仲有張家輝同關小姐…………張身份 ...
江華係幾nice既

我係行人路見到佢同佢老婆係車,無意中見到

江華有見到我,點頭微笑,我未黎得切反應,我見佢身旁揸車個老婆仇視我(江華見唔到)

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:陳豪。。。very nice, 容祖兒。。very very

原帖由 maggielau0705 於 14-09-27 發表
陳豪。。。very nice, 容祖兒。。very very nice, 劉德華。。。。cool......
Yes.佢仲好鍾意食西餅

男爵府

我爸爸。同溫拿見過面,傾過計,一齊swim

水晶宮

我做嗰行成日有,但多數閒聊幾句(費時打擾演員埋位、休息嘛),但間中都會有同啲演員傾耐啲既。

今日拍港視電視劇,有位係以前tvb四五線男藝人,同佢都傾咗唔少政治話題,上星期拍愛回家外景,我地咪同頂爺傾偈囉,原來佢都好熟中國歷史典故架!佢真係冇架子又真性情,雖則佢傾偈會有好多粗口,但佢真係對人唔差,好肯教啲後輩,不過佢一講番佢前妻見計見到慣呢個話題,我嗰幾晚半夜未瞓時一諗起佢講啲野,我驚到要開燈瞓囉…

貓頭雀  又驚又想聽   發表於 14-9-28 10:44

男爵府

任賢齊,古天樂,林青霞,許紹雄,林峰,廖碧兒,蔡依琳,周杰倫,彭宇晏。。。唔出名嗰啲唔記得,不過都係做嘢,一句起兩句止

男爵府

返工時得黎諾懿。去旅行有趙永洪同我至愛backstreet boys^^
另外倪震同張茆单野剛爆出黎冇耐張茆黎買野,佢个VIP係我幫佢开的。但佢真人真係唔靚

子爵府

Sam 哥 ! 主動同我地傾計

我的婧婧係2004年9月10日出世啦! 重3.2kg

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章

劉德華同林志穎單獨傾過,響舊機場

禁止訪問

BK Milk勳章

男爵府

有。。同許冠英

伯爵府

BK Milk勳章

吳唱k,張國榮,劉華,周慧敏,小儀,發哥,智叔,黃智賢等等。。。。

侯爵府

見都少見過,唔好話傾計

男爵府

前年見到嘉欣Bb無屋企樓下拍戲,問佢可唔可合照,之後拎部電話出黎影(個陣iphone5 岩岩出冇耐),佢話:我揸機丫,未試過拎iphone5呀,佢冇我係平時電視睇咁斯文,不過好nice

瑪瑙宮

畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

子華,有見過有講過一兩句………托我女兒的福

好可惜,一直以為好深既緣分,原來好淺-節錄<野豬.黃子華> »

男爵府

有,任達華、鄭伊健、張静初、元秋、羅慧娟、許冠傑、許冠英、許鞍樺、王晶、成龍、方中信……

首頁

尾頁

跳至