夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我覺得有得一次實有第二次....你仲要話佢不嬲係浦精...二世祖無心工作

如果你選擇忍or原諒佢....你一定要有心理準備以後要隻眼開隻眼閉了

子爵府

好媽媽勳章

其實原唔原諒佢...你自己最清楚...

[url=http://lilypie.com][img]

民房

原文章由 doublejoey 於 08-2-16 16:10 發表
飲幾杯屎水大哂呀?跟本就係籍口,一定冇得原諒.

甘你可以點?:;pppp:
hello

男爵府

原文章由 garylau 於 16/2/2008 10:10 PM 發表
各位
佢個晚無番屋企訓,早上先番,我知道佢一定去左Bar,其實間中佢都試過無番屋企訓,不過呢d我知佢系無野,佢系一個浦精,又成日飮酒,我知遲早出事,今次吾系我發現既,不過都有d估到,點知佢以爲我知道,講晒出黎,我地一齊咁多年,我好清楚佢好愛我,佢仲跪系度叫我比多次機會佢,我有能力照顧我個仔,我都吾需要靠佢,佢系個d二世祖性格,番工吾爲錢,做野好瀨散

佢以為妳知道先講哂出來? 咁樣唔係叫做坦白呀! 佢今次就以為妳知道先講...咁妳估佢有冇試過覺得妳唔知,所以冇講出來吖啦?

我真係唔知妳點可以"好清楚佢好愛妳"? 我會覺得妳其實緊自己...學上面好多人話齋 - 酒醉都有三分醒! 既然佢有三分醒又知道自己做緊乜...而佢都要咁做既話,我真係覺得愛極有限! 妳話之前見過老公鍚第二個女人? 咁妳係咪太縱容妳老公去做衰野呢? 係我就唔會"再"原諒佢囉~ 佢跪喺度求妳根本並唔代表d乜!

別墅

你老公又爛蒲, 二世祖, 又賴散仲要滾tim...吾好講佢同人上床呀, 呢種男人要同佢過人世都真係要唸一唸啦, 女人青春有限, 真係吾好浪費...

侯爵府

畀面勳章

原文章由 木馬 於 08-2-16 22:01 發表

無女人尊嚴!!!

NO LA NO LA, 有小朋友, 都唔想冇老豆啦, 如果忍得咪忍囉.
如果個男人個心都唔係你到,留來都冇用, 我比面個小朋友先叫佢咁做咋!

男爵府

個人認為
如果原諒咗佢,個心都會有條刺
好唔舒服
這是個人見解啫
最終都係睇妳自己點做

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

男人同女人唔同, 男人飲到好醉, 應該係一覺瞓天光啦~ 做乜鬼?! 女人飲醉, 就可能會「任人魚肉」喇!如果個男人醉佐都搞到野, 即係重有意識,醉唔晒....屋企都返到啦~
Childhood is journey, not a race.

男爵府

朋知佢未定性 都同佢結婚生小朋友 你一定好愛佢

大宅

曾經都有個男性朋友同我講同個女仔(對男既有意思)飲酒飲大左,個女既話要上佢屋企用電腦, 番到男既屋企之後個男既死魚咁訓左,個女既唔係攪電腦係攪佢腸仔, 最終佢地攪左...可笑既係個男既懶委屈咁同我講, 佢係被人攪的... 哈哈....聽佢講當中個男既仲要問女既射係邊(即係清醒啦!!扮咩Y)不過個男既係單身既,但我覺得佢趙完鬆有d過份!!

既然你係嫁比佢之前已經知道佢係蒲精,你係咪已經接受左佢先嫁比佢呢?有冇曾經想過佢遲早出事??定係諗住生左bb佢就會定性??我個人認為根本冇可能因為佢覺得你已經默許左佢可以咁蒲,初初就剩係飲酒lor,外面誘惑咁多,男人又有冇心去抵抗呢?只會變本加厲而已,而家佢攪第二個你都咁容易原諒佢...遲d會唔會帶埋番屋企?? 除非比d教訓佢啦,(抱埋個仔走)當然呢樣野要諗得好清楚同埋好個人性格啦..如果你真係覺得冇得原諒先咁行lor...但見到你post得出黎問人意見都知道你仲15,16緊..

咁仲有第二種方法....佢要求你原諒都得, 以後唔可以去蒲, 放工就番屋企!!佢咁重視你2母子既就要付出架喇,你都付出咁大"希"生同佢生左個仔仔啦, 點解佢唔可以為你做番d野呀???佢真係咁鐘意飲酒既你就買定幾支硬野陪佢飲lor..同佢講想幾醉都得呀!!等佢自己選擇邊條路..唔係剩係你原諒呀!要做番d野架!!如果應承左你之後好一排都仲係要蒲既..咁你諗定後路了..佢冇得變!你就知道佢有幾重視你2母子 如果之後佢真係乖乖番屋企唔去蒲你就唔好記住佢錯過既事喇原諒佢啦..仲有呀..岩岩生完bb,,要保重身體呀

係wor樓主你今年幾大?你老公又幾大??

大宅

...............大家都27

男爵府

你自己本身蒲唔蒲? 個女仔你識晤識? 咩人嚟?

水晶宮

自己諗下佢係咪俾到幸福你, 係一個好丈夫,好爸爸.

分開, 會唔會同e+都冇乜分到 ? 既然佢乜都幫唔到你.

佢會改過既可能性有幾高 ? 佢仲會唔會見到個女人 ?
天空之城, 快樂之地

大宅

酒醉都有三分醒la

男爵府

叻叻勳章 畀面勳章 睛靈勳章

樓主老公好明顯未定性, 不是好老公好老豆...如果我問樓主你,原諒得佢今次佢係咪就冇下次,相信答案你心中有數...
最無辜的是小朋友... 做決定前點都諗清諗楚先...

原文章由 changeyourmind 於 08-2-17 08:34 發表
你老公又爛蒲, 二世祖, 又賴散仲要滾tim...吾好講佢同人上床呀, 呢種男人要同佢過人世都真係要唸一唸啦, 女人青春有限, 真係吾好浪費...

伯爵府

你老公簡直係不知所謂呀!!!食左第2個..依家返黎叫你原諒佢!?佢痴左呀?如果一個男人真係好醉好醉既話,係完全唔會搞到野架囉!!!唔好玩啦!!!你個仔得2個月大...佢已經咁對你!你仲點忍佢一世呀!?佢都忽忽地既...原諒佢真係對唔住你自己囉!!!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 carrie_1102 於 08-2-17 20:19 發表
你老公簡直係不知所謂呀!!!食左第2個..依家返黎叫你原諒佢!?佢痴左呀?如果一個男人真係好醉好醉既話,係完全唔會搞到野架囉!!!唔好玩啦!!!你個仔得2個月大...佢已經咁對你!你仲點忍佢一世呀!?佢都忽忽地既...原諒佢真 ...

super agree:;pppp:
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

男爵府

原文章由 PAYESI 於 17/2/2008 10:12 AM 發表

NO LA NO LA, 有小朋友, 都唔想冇老豆啦, 如果忍得咪忍囉.
如果個男人個心都唔係你到,留來都冇用, 我比面個小朋友先叫佢咁做咋!

其實我好同意木馬所講 - 冇女人尊嚴!
結咗婚有咗小朋友冇錯係責任大咗...
做任何事都多咗其他野要考慮~ 但唔代表冇咗自己!
老公不付責任,就算離婚都唔代表小朋友冇咗老豆...
個老豆死咗/走咗 - 咁就叫冇咗老豆嘞~

禁止訪問

大宅

D 男人成日以為女人係白痴~

首頁
12345...6

尾頁

跳至