婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:LSC 的帖子

係丫,係丫,成日做埋0的野懶好心,又唔知自己有問題,長期自我感覺良好

複式洋房

回覆:醒左99句: 唔好阻住我教仔

真心覺得呢種生物,有特別構造!非常討厭!

複式洋房

回覆:YingYing622 的帖子

我99成日講,自己後生好靚,睇返張相,當然靚過肥左七八十磅既而家。救命!自我感覺良好!

複式洋房

忍無可忍

My child prays

大宅

引用:我99成日講,自己後生好靚,睇返張相,當然

原帖由 Jessicaleung130 於 14-11-20 發表
我99成日講,自己後生好靚,睇返張相,當然靚過肥左七八十磅既而家。救命!自我感覺良好!

...
我都唔明點解0的99,成日想當年,成日講自己當年點威點勁

大宅

回覆:醒左99句: 唔好阻住我教仔

頭先我先同99訓話,我同佢講,係屋企唔教,出去冇人就佢,變得黑人憎冇人中意,咁佢生活更加難過

複式洋房

我都好想醒呢句俾我奶奶.....佢都係個d話呀b仲細唔洗咁早教,講真宜家d bb咁醒...唔早d教等幾時教?更何況呀b宜家已經差唔多一歲啦
不過更慘係連老公都覺得佢呀媽無錯,佢唔係唔教,只係用佢個套方法....之後話自己夾係中間好唔舒服. 但你唔諗下我教仔做惡人教到個仔唔痴.莫非我會好開心? 我真係好攰唔想再教

大宅

回覆 Antony824 的帖子

我囝一歲時, 我老公都唔覺99同姑仔由得喲細路鍾意點就點係有問題, 仲學埋佢地喲口吻, 話咁細個點識吖, 真係成日為左教囝嘈交, 但而家佢就覺得佢媽同妹好有問題, 因我地唔俾阿囝做嘅嘢, 姑仔兩個女全部都有做, 但無人理佢地話佢地, 99仲笑得好開心,攪到阿囝見親佢兩個表姐都有樣學樣, 見完返屋企又要再教一輪先唔做, 老公終於都不得不承認佢媽同妹好唔掂

大宅

回覆 RYBB 的帖子

如果99知乜嘢係家教/教養, 就唔會阻住我地教囝啦, 就係佢地本身都都無品, 先認為細路可以任意妄為都無問題

大宅

回覆 YingYing622 的帖子

我99都係 , 所以佢講嘅嘢從來都無人信, 好似佢成日想當年話有個一齊住嘅後生仔讚過佢煮嘅嘢好食, 就不停講完又講, 而呢十幾年嘅個人經歷+老公口述, 99煮嘅嘢可以放得入口嘅真係3隻手指都數得晒, 吐返出來, 完全唔食, 一啖後唔再掂嘅佔左99%, 甚至俾仔女拎返屋企後直接倒去垃圾桶嘅為數亦不少,但99依然自我感覺良好, 覺得自己廚藝了得

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至