想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 rr101305 於 08-3-13 13:33 發表

tammybaby,

我想請教下, 你話好淺好淺既線, 有幾淺家? 就咁睇都睇到?
因為我而家都有淺線, 就咁都睇到既...

你係day 幾check家?
我而家係day 31...

rr101305
我係day28時check到,係就咁睇就睇到,但條線就好幼.
你可以日日keep 住check,如果每日有加深同粗就好大機會喇.希望你都bingo啦,等你好消息

大宅

我都有一條粗淺粉紅線,但我想問係咪bingo,上下一樣深,家係只要一日比一日深就可以呢?今日day 28, 應該m come, 宜家未嚟, 我唔想見佢呀.

yy 媽

rr101305
我係day28時check到,係就咁睇就睇到,但條線就好幼.
你可以日日keep 住check,如果每日有加深同粗就好大機會喇.希望你都bingo啦,等你好消息 [/quote]

大宅

My M is late for 12days la!But I check by D仔的驗孕紙
not bingo!請問D仔的準確性高嗎?我有長期吃藥,不知有否affect the result ?

複式洋房

原文章由 yy媽 於 08-3-13 16:31 發表
我都有一條粗淺粉紅線,但我想問係咪bingo,上下一樣深,家係只要一日比一日深就可以呢?今日day 28, 應該m come, 宜家未嚟, 我唔想見佢呀.

yy 媽

rr101305
你可以日 ...

d 仔說明書一日比一日深色係 bingo 了,
congratulation~

男爵府

原文章由 miffymiffy 於 08-3-12 21:48 發表

排卵後第12日後開始出現淺下線, 之後逐日漸深+粗, 就有機會係bingo

我第16,17 18日都深色,咁即係邊日排卵(唔通三日都係)?之後條下線會漸漸淺色,還是立即消失?係咪bingo左未到12日左右條下線都唔會出現?

首頁

尾頁

跳至