美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

係呀,就算同台灣代理買都要變壓器.

我唔識日文,所以同yahoo個賣家訂,因為佢provide埋中文說明書.
la mente好多function,如果冇說明書,都唔係咁易上手架.不過部機真係好正!好work!我開頭都覺得部機唔算平,心大心細,but so far見到個個媽咪既feedback都好+ve,要靚就唯有把心一橫囉!不過當真係見到有效果時就知道決定冇錯,仲有勤力用添!

原文章由 kika 於 08-9-17 15:57 發表

我都想係日本買,但要換變壓器好麻煩

別墅

原文章由 CS28 於 17/909/2008 10:59 發表
請問邊部機可以去粉刺?
有無人係japanbeautyconcept買呀?ok嗎?

Hi CS28,

我已pm給你,

小雲

珍珠宮

La mente 部機,就算係邊度買(taiwan or japan),因為冇香港公司代理,所以冇行貨,都一定要用火牛(變壓器) law!
而我係在旺角女人街入面鴻光商場1樓個間和興電器行,同個yahoo dealer 一齊買, 牌子係super , 型號係JA-30, power converter, input: AC 220V - 240V, output: AC 110V - 120V. only costs $35 for each. Very good and cheap!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

La mente 部機真係ok 好架,不過一定要好有恆心日日都用law,就最好la!!!

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

用la mente 部機時,用火牛(變壓器)要注意,係要用日本果個跟機火牛(變壓器)d 插蘇腳插入在本港買果個火牛(變壓器)之上,而在本港買果個火牛(變壓器) o既插蘇腳先至可以插在屋企牆身電源插座之上law!!!

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

我都有用 la mente,用完後 d 輪廓真係緊緻 d,由其係下巴位置,對抗鬆弛一流,但係都係個句,要勤力哦!

珍珠宮

Agree to you (greenpea)!
Absolutely True!!!

原文章由 greenpea 於 08-9-20 16:28 發表
我都有用 la mente,用完後 d 輪廓真係緊緻 d,由其係下巴位置,對抗鬆弛一流,但係都係個句,要勤力哦!

珍珠宮

用埋la mente 部機加c + pla 導入埋條頸d皮膚,仲覺得細滑o左好多tim!!!

珍珠宮

用開o左 la mente 部機,日日有恆心都用的話,真係覺得物超所值!!!

複式洋房

原文章由 wai001 於 08-9-12 22:11 發表
La mente 部機真係好正!!!
very good!!!

請問響邊度有得賣?唔該!

我太心急,原來已經有人問左,唔該哂...

[ 本文章最後由 sharondotcom 於 08-9-23 23:45 編輯 ]

珍珠宮

Hi sharondotcom,
我部la mente 機係搵果個yahoo dealer 叫kat 買o既,你可上yahoo bid search 下 "la mente", 就一定搵到佢同佢sell d la mente 貨品d資料la!!!
***la mente 單機價$1980, a set of 3 $2680, a set of 5 $3280.
Kat is really really a nice person!!!

[ 本文章最後由 wai001 於 08-9-24 09:27 編輯 ]

複式洋房

原文章由 wai001 於 08-9-24 09:24 發表
我部la mente 機係搵果個yahoo dealer 叫kat 買o既,你可上yahoo bid search 下 "la mente", 就一定搵到佢同佢sell d la mente 貨品d資料la!!!
***la mente 單機價$1980, a set of 3 $2680, a set o ...

wai001,唔該哂你呀!!
我岩岩上yahoo度搵到katkat呀,不過加左價...
但學似上面各位sis咁講,部機work既都值得,靚靚無價

祝大家都靚~~

珍珠宮

I think the machine is really work for me!!!
(The following is my past experience: I've spent a lot of money in buying different kinds of facial treatment, e.g. peeling / optical treatment / whatsoever la.... Those treatment courses seem not so suitable for me. My skin still gets better or worser during those times (acnes still appear frequently at my T-zone area / chim). Last month, I read some BK sis's suggestion, then I thought the machine was not so expensive and let me try once this time la. After using the machine, I've discovered that my skin starts to become better now and more stable. At least, I don't have any severe acnes appear on my face! That makes me very very happy law! The dark spots / area of my past acnes are starting to lighten now!)

***I've also saved some money by avoiding to be persuaded by the facial treatment salon BA to add the step of "sonic in of any skincare essence" (which I don't know what kind of essence it is) for $100 for each time law!!!

[ 本文章最後由 wai001 於 08-9-25 17:15 編輯 ]

珍珠宮

After using the machine, still some skincare essence / products should be used to keep the moisture of the skin!!!
If don't use anything, it's too bad law!!!

珍珠宮

Kat also advised me to use the La mente machine everyday law!!!
It's better to listen to her to use the machine everyday!
Don't be lazy after you've bought the machine law!!!

If you think you can't use it everyday, that means it is a waste of money, then don't buy it la!!!

子爵府

我年幾前已經買左用緊啦!其實用左當然幾好啦!我年幾前在BK識左個媽咪佢成日要去日本,所以我叫佢幫我買當時我買左一部機1支導出GEL5支導入GEL都係$2000左右炸,如果大家有興趣可以去日本樂天市場網睇睇~~http://www.rakuten.co.jp/smilehouse/570329/695072/#733143

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

I bought mine directly from their distributor in Taiwan.

see this link: http://store.pchome.com.tw/lamente/M00761600.htm

複式洋房

嘩, 嚇死我以為差咁遠價錢tim, 我都幫襯左 yahoo 個 呀kat. 不過頭先上您提供日本個網睇, 計返無差咁遠喎, 係咪日本都加左價呀, 個套裝都唔同樣既? 支野唔知咩來喎, 我個套唔係咁架, 唔知點比較tim, 如果計單機, 日本o個面都好似要近千七蚊, 我諗冇稅退啦, 又唔知運費幾$呢? 之前有人提其他日本代購公司, 好似仲要咩銀行手續費咁, 唉, 錢係要比人賺架喇, 都唔係好過份就ok啦, 鬼叫冇識人係日本咩, 您話2千蚊一套嚇死我, 不過 CPLA貴過C5喎, 我套係CPLA. 而且我有諗過一個問題, 就係我極之需要中文說明書, 所以唔可以係日本買, 阿KAT有中文說明書, 所以同佢買左. 台灣都有睇過, 好貴呀 , 又麻煩, 寄來寄去, 依家佢都送到去我樓下, 又見貨先比$$喎. OK啦. 幾好服務啦.

珍珠宮

係呀,搵kat 買,係一定provide 埋中文說明書law!!!自己或搵人幫手去日本買,只有日文版說明書law!!!
搵唔搵kat買部機都ok 冇問題,至少搵kat買,佢話部機如有壞,只要有keep 住日本果份保用證,就可以搵番佢幫我地帶番日本修理law!!!唔駛自己煩law!!!

[ 本文章最後由 wai001 於 08-9-27 06:38 編輯 ]

珍珠宮

係呀,我都click o左入樂天網,部機就係啦,但配d products, 同kat賣果d,有d 唔一樣law!!!

首頁

尾頁

跳至