美容扮靚

跳至

首頁
12345...9

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我未生前食過, 我同幾個friend都成功減磅,
我好似係一個月減左5磅倒,
但係食左一個幾月就唔敢再食,
因為心跳好快, 最慘係塊面狂出粒粒!!
所以以後都唔會再食啦~
但求順利  

大宅

好媽媽勳章

我就冇便泌,因為我食好多菜&生果
原文章由 Pretty2036 於 08-3-24 08:38 AM 發表
食在藥,係唔係會成日便泌架?

大宅

I am ok too and can go to toilet everyday. But I do take vitamin C and E everyday. The skin on my face is ok too.

As I mentioned before, I can't sleep very well and my husband said my mouth smell.

I have lost 4lbs for 9 days so far.

原文章由 ho528man 於 08-3-26 21:00 發表
我就冇便泌,因為我食好多菜&生果

男爵府

係咪個個食呢隻藥都會口臭?飲多d水都唔得?

我都好想試下, 但係我好驚口臭同便泌....

珍珠宮

口臭就冇, 不過有便秘, 所以, 我吃多左菜同水果. 情況好了好多.

珍珠宮

今日已兩星期,只瘦了4磅多,口乾的情況少了.希望兩星期後能瘦多5磅.腰,肚腩同hip瘦了半吋,但脚沒有瘦.

別墅

我食左1/2盒跟住無食,我有失眠呀,個人精神好差,跟住就唔係好想再食囉,但真減式有6磅倒,個人睇落去好唔精神無哂血色咁家,宜家見倒你地講得咁開心,我又想食番先,我都係識人係藥房買家,只記得係$580左右啦

大宅

I have lost 6 lbs for 13 days. I also can't sleep well. But I want to lose 20lbs, so I will continue eating the 15mg.

原文章由 annielai0926 於 08-3-29 19:50 發表
我食左1/2盒跟住無食,我有失眠呀,個人精神好差,跟住就唔係好想再食囉,但真減式有6磅倒,個人睇落去好唔精神無哂血色咁家,宜家見倒你地講得咁開心,我又想食番先,我都係識人係藥房買家,只記得係$580左右啦 ...

複式洋房

[quote]原文章由 ^v^ 於 08-3-22 18:23 發表
我之前都有食過15mg, 減左1x磅, 隔左幾個月又肥翻
所以而家又要再努力過.
我係屯門買, 唔洗醫生紙同埋比出面平, 只係$590
食緊藥其間會成日訓唔到, 同埋口乾, 不過食返d野落肚就會好d.
大家繼續努力喇~~~~ ... [/quote

HI

i want to buy too
can you pm or post the address to me

珍珠宮

大家吃緊的份量是10mg or 15mg呢? 我現在瘦了7磅, 但希望還減多15-20磅. 有可能嗎? 如果由吃10mg 轉吃15mg會辛苦嗎?

大宅

原文章由 olkan 於 08-4-1 19:33 發表
大家吃緊的份量是10mg or 15mg呢? 我現在瘦了7磅, 但希望還減多15-20磅. 有可能嗎? 如果由吃10mg 轉吃15mg會辛苦嗎?

好耐以前食10mg,不記得廋了多少,大約有10-15磅吧,
沒有口臭、心跳、便秘,但睡得不好,
停食後一直都keep住,磅數沒有大上落,
過去兩年因情緒受困擾,吃少了很多卻肥了20磅,
每天做運動節食,但磅數及尺寸絲毫沒有减過,
去看醫生,說我是內分泌失調致肥,所以怎樣也減不到,
但那時醫生說我內分泌及身體不好,不許我减肥,
現在因難忍自己肥腫難分,所以再買來吃,今次買15mg,
有心跳、少少便秘,睡眠ok,但l個半月只減了三、四磅,
我想要再配合運動才能加快過度。

你不用轉15mg,減得慢但會keep得耐一點,減少反彈機會,
頭一個月進度會慢一點,大約4-8磅,
之後會快一點,想再快點應配合運動,吃高劑量沒有益處,
效果快但身體氣色不會好,也容易生病,
不要吃藥超過半年,也不要一下子便停藥!

大宅

原文章由 wmpl 於 08-4-1 20:44 發表

好耐以前食10mg,不記得廋了多少,大約有10-15磅吧,
沒有口臭、心跳、便秘,但睡得不好,
停食後一直都keep住,磅數沒有大上落,
過去兩年因情緒受困擾,吃少了很多卻肥了20磅,
每天做運動節食,但磅數及尺寸絲毫沒 ...

我想問下大家你地隻藥係咩色架,我朋友食開係粉紅色
係咪你地講個隻呢?
佢又係話好好,所以我都想試,但又怕有副作用.

大宅

原文章由 yeeli 於 08-4-1 20:59 發表

我想問下大家你地隻藥係咩色架,我朋友食開係粉紅色
係咪你地講個隻呢?
佢又係話好好,所以我都想試,但又怕有副作用.

你講嗰隻我都試過,價錢仲好似平成半甘滯,
但唔係reductil來的,有次我去藥房買,
店員介紹這個,說成份一樣,但價錢平很多,
我心想姑且一試吧,但沒有甚麼效用,
也吃得很不安心,因reductil 的成份是有註冊專利的,
所以其他藥廠有都祇是非法抄襲,沒有保障,

真正的reductil 是膠丸裝,半深藍半白色,
丸上印有Reductil 及10mg/15mg 字樣,
藥盒有銀色鐳射標貼,有number可網上核對是否正貨,
勸你不要買水貨或其他冒牌貨,分分鐘會得不償失!

reductil website:

http://www.reductil.com.hk/login.php

珍珠宮

我也同意wpml的意見, 我也曾被藥房游說, 但我覺得安全d好.

男爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

請問有無人知荃灣or葵青邊間藥房可以買到?

大宅

I went to eat buffet tonight with other staff of my company and gain 2 lbs ar!

大宅

原文章由 wmpl 於 08-4-1 21:35 發表

你講嗰隻我都試過,價錢仲好似平成半甘滯,
但唔係reductil來的,有次我去藥房買,
店員介紹這個,說成份一樣,但價錢平很多,
我心想姑且一試吧,但沒有甚麼效用,
也吃得很不安心,因reductil 的成份是有註冊專利的,
所以 ...

wmpl
哦,原來唔同架,咁我朋友個隻咪係水貨,佢就$480
有一個月藥,一日一次,佢唔係一盒架,
但佢都減咗8磅呀,佢話一D副作用既感覺都無,咁你地
幾多錢同邊到買架.唔該你..

大宅

我之前試過食10M的試用庄14天,好像沒有什麼特別,只是覺得好口乾和便秘

大宅

原文章由 yeeli 於 08-4-2 09:01 發表

wmpl
哦,原來唔同架,咁我朋友個隻咪係水貨,佢就$480
有一個月藥,一日一次,佢唔係一盒架,
但佢都減咗8磅呀,佢話一D副作用既感覺都無,咁你地
幾多錢同邊到買架.唔該你.. ...

$480甘貴?正貨都祇係貴幾十蚊,
你朋友肯定被揾笨,真是無良奸商,:-x
嚴格來說那是冒牌貨,不是什麼水貨,
水貨最多冇防偽標貼同香港註冊編號,
但藥丸和藥盒的包裝、外觀和成份都是一樣的,
10mg不會貴過$580,15mg不會貴過$680,
超過這個數都不用買。

你想在那一區買?
價格會有數十元上落,但一樣都是正貨!
我最近在新界區買到15mg$595,
樓上的回應中我看到有人在屯門買到$590,
或你嘗試pm她吧!

大宅

好媽媽勳章

無錯啦,差少少錢不如買返正貨!
始終係藥,要小心啲!
原文章由 wmpl 於 08-4-2 05:00 PM 發表

$480甘貴?正貨都祇係貴幾十蚊,
你朋友肯定被揾笨,真是無良奸商,:-x
嚴格來說那是冒牌貨,不是什麼水貨,
水貨最多冇防偽標貼同香港註冊編號,
但藥丸和藥盒的包裝、外觀和成份都是一樣的,
10mg不會貴過$ ...

首頁
12345...9

尾頁

跳至