美容扮靚

跳至

首頁
12345...16

尾頁

大宅

Dear all,

Can you please p.m. me more information. I am interested and want to know more.

Thanks!!!:loveliness:

ononchu

大宅

我都想要資料啊,可否pm 埋比我啊

大宅

請pm埋俾我呀?想知邊道做?幾錢?

大宅

原帖由 喬媽媽~ 於 09-1-8 15:45 發表
HI 潑水美人,

你終於決定做了嗎? 你係邊做呀? PM我作參考。 我都做左第4次了, D毛孔收細了, 兩邊面以前的暗瘡洞已改善好。你都真係好忍的痛呀, 忍到梗係要LOOK耐D啦。

...

大宅

唔係決定做, 而係已經做左啦!!! Hehe!! 我17/1(Sat)再做第二次呀!!! 萬分期待呢!! 我就在月月做個間做囉!!

個醫生好好呀!! (我見到她診所裡面有很多證書,以及發覺她在馬X醫院的急症室做了好想10年, 個心當堂定左! 大吉利是講句 : 如果有事都馬上有個醫生幫我急救嘛!! Haha!! ) D姑娘都好nice!

HI 潑水美人,

你終於決定做了嗎? 你係邊做呀? PM我作參考。 我都做左第4次了, D毛孔收細了, 兩邊面以前的暗瘡洞已改善好。你都真係好忍的痛呀, 忍到梗係要LOOK耐D啦。

...

複式洋房

請問...可以給我醫生的資料嗎? 每次幾錢呀? 好心急呀.
先謝謝你.

原帖由 潑辣美人 於 09-1-11 01:17 發表
唔係決定做, 而係已經做左啦!!! Hehe!! 我17/1(Sat)再做第二次呀!!! 萬分期待呢!! 我就在月月做個間做囉!!

個醫生好好呀!! (我見到她診所裡面有很多證書,以及發覺她在馬X醫院的急症室做了好想10年, 個心當堂定左! ...

洋房

我都有幫自己做過, 做完D幼紋改善左, 同D毛孔尤其鼻位細咗
各位SIS出去做會唔會敷麻醉GA, 同埋用開幾長的針

別墅

HI 潑水美人,

...

你最近點AR?之前個POST沉左,仲要唔見左幾頁,跟住D PM又唔見左,你最近有冇PM過我AR

禁止訪問

別墅

個醫生好好呀!! (我見到她診所裡面有很多證書,以及發覺她在馬X醫院的急症室做了好想10年, 個心當堂定左! ...

見到你咁講我真係好開心,證明我無搵錯醫生
最近天氣好乾AR,你點AR?
呢排天氣乾左,連疤都淺左,都唔知好定唔好

禁止訪問

複式洋房

是否好痛? 要用幾號針先好?
大約幾$? 每次計, 定係course?
請pm我.
thx~~~~~~~~

禁止訪問

禁止訪問

別墅

原帖由 喬媽媽~ 於 09-1-11 21:10 發表
月月, 你好嗎? 我做了4次, 效果很好,你呢? 呢排真係好乾燥呀, 有時都懶左無做MASK, 因太凍了。

我ok ar,希望你都係啦
我發覺第三次後效果真係明顯左,連個fd都睇得出個疤痕升起左,搞到我好鬼開心,有時真係覺得mts係一樣幾偉大既發明,幫左好多人
你唔好懶啦,越乾越要做多d補濕ar,太凍咪白白果時做囉~
同埋可以噴多d保補噴霧或者買部放濕機ar,我見好多人推介ar,我都諗住買返部啦

別墅

原帖由 QKQKQK 於 09-1-11 21:11 發表
是否好痛? 要用幾號針先好?
大約幾$? 每次計, 定係course?
請pm我.
thx~~~~~~~~

我做2mm針,就算有搽麻醉都會痛ga,由其係鼻同嘴邊果d陰濕位
做幾長既針應該係醫生睇完你既情況決定ga~
我覺得最好由醫生做啦,安全ar嘛,收費道道唔同,大約千幾至5千幾都有ga,不過好似多數都係一個course咁計,其實做一次半次我覺得唔夠囉~

男爵府

可以 pm 資料給我嗎?

大宅

多謝你介紹

都係多得你介紹我先找到一個價錢合理,又安全的醫生.
其實我都格過其他價, 有比她便宜的, 有差不多價錢但次數更多的. 不過, 我覺得這個醫生很好, 而且跟Laser facial 好像能比較全面照顧臉上的瑕疵.

我額角有一塊紫藍色的瘀塊, 跟了我很多年,就在那次Laser facial後便成淺棕色, 我老公很有興趣研究那個瘀塊, 不停地說很神奇, HaHa!!!

原帖由 ~月月~ 於 09-1-11 20:09 發表

見到你咁講我真係好開心,證明我無搵錯醫生
最近天氣好乾AR,你點AR?
呢排天氣乾左,連疤都淺左,都唔知好定唔好

子爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

可以PM 資料比我嗎, THANKS

禁止訪問

首頁
12345...16

尾頁

跳至