自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:sheung1126 的帖子

想問底底幾多錢幾多條呢?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:koller 的帖子

Gap男装毛衣

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

回覆:周圍都特價,呢幾日大出血!

I 大蚊豬   

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:sheung1126+發表於+14-12-29+00:13+H

原帖由 MayCKM 於 14-12-29 發表
這件好有型,我都想買。得閒去睇下還有無得賣
呢條褲荃灣我見仲有好多,仲有兩款

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:想問底底幾多錢幾多條呢?

原帖由 koller 於 14-12-29 發表
想問底底幾多錢幾多條呢?
我早幾日買$68五條

子爵府

引用:Gap男装毛衣

原帖由 florence0204 於 14-12-29 發表
Gap男装毛衣
how much???

珍珠宮

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我都去gap買左衫褲比亞仔又擺抵左$4xx

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

寶石宮

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

公爵府

引用:我都去gap買左衫褲比亞仔又擺抵左$4xx

原帖由 michelle071180 於 14-12-29 發表
我都去gap買左衫褲比亞仔又擺抵左$4xx

有時間Post下戰利品一齊分享丫

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆:sheung1126 的帖子

啱啱洗左,要乾左先喔

呢次買野,我去左$128果到揀左條褲比亞仔,上左車先知計左正價但又係橙牌$128,要特登出去尖咀攪返,去到佢地話貼錯左橙牌唔係特價喎,如果唔係既就好抵了

公爵府

引用:啱啱洗左,要乾左先喔呢次買野,我去左$128

原帖由 michelle071180 於 14-12-30 發表
啱啱洗左,要乾左先喔

呢次買野,我去左$128果到揀左條褲比亞仔,上左車先知計左正價但又係橙牌$1 ...
下?咁都得?條褲正價幾錢?

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

果日落一落太古城幾乎破產
本來只打算去永安買個耳探
跟住去食野, 個仔話要去冒險樂園, 就O係行去襟錢來回途中, 出事喇: 去左UNIQLO, H&M, ZARA, MANGO, PLAYLORD高跟鞋$400平底$250大把款, 點忍啊

公爵府

引用:+本帖最後由+Charlotte_mom+於+14-12-30+11

原帖由 Charlotte_mom 於 14-12-30 發表

你去咁多間,間間都有收穫?
所以話,無事出街少破財(唔知有冇講錯)
成日經過叫自己唔好入,但又忍唔住
明明話行個圈就走,但次次都出事

水晶宮

sheung1126 發表於 14-12-30 10:56
下?咁都得?條褲正價幾錢?
係喇,我話你地條褲明明擺係$128果到架嘛又有橙牌,佢地2個人過左2次機都話係mark錯左,咁佢地都咀講喇未唔要喇,c6又係出面等緊驚比佢閙條褲正價$229,正價同有折差成$7x架

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

係呀, 雖然唔係間間都大出血, 都總買到D
放假幾日, 出街兜個圈食餐飯又唔見D, 29號返工竟然有種甩難感覺

水晶宮

Charlotte_mom 發表於 14-12-30 11:00
本來只打算去永安買個耳探
跟住去食野, 個仔話要去冒險樂園, 就O係行去 ...
咁大鑊

首頁

尾頁

跳至