派對情報

跳至

首頁
12345...10

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

原文章由 michmum 於 08-5-9 01:00 發表
我想問...我想問...minijelly
你是不是老闆呀...
我的bk朋友話, 透過你訂蛋糕, 會有折扣...
我有興趣看看些資料...
可否send給我...
因為價錢真的吸引...
謝謝你... ...

sorry我唔係老闆,我自己都無訂過,何來有折呢?其實佢個價錢係雜誌已經講得一清二楚,請唔好誤會

大宅

原文章由 am2006 於 08-5-9 10:09 發表

最少訂5磅,我地D"星斗市民"邊訂得起,只係想一家人吃,5LBS要吃幾耐呀??

係啦~開頭話at least3lbs,我諗佢地而加多人訂咪即刻話要訂多D囉,都真係幾9

大宅

原文章由 michmum 於 08-5-9 01:24 發表

kiwi sweets 開了分店呀...
點解我唔知...
我都好喜歡他們的蛋糕...
死啦...我都寫了很多分享...
都關於他們的蛋糕...
仲寫得不錯...
無計啦...一講到蛋糕...
我就想起他們...
我不是hard sell, 只是個人意見...
...

算把啦你~~~你點會唔知kiwi sweets係邊吖,你咪係ALOL個topic到留過言囉,你都唔係想同d媽咪真心分享,唔知你地兩個有咩關係亦都無興趣知,你唔好玩啦,如果我係深水埗個間野既老細,我就唔會倒自己米,話佢D公仔樣衰啦,從來都無聽過BK mami話我有折,不過見你話自己係kiwi sweets度訂蛋糕有折,你居心何在?BK mami係都問我啦,點會問個9唔搭8既人呢?
仲有~~唔只我一個覺得你地D post做"妹"
你地打開門口做生意,誠信係好緊要,亦唔好咁無品,消費者有權選擇比較,你兩個一見到關於其他cake shop既post(例如:貴族/楓葉餅店/太子/深水埗呢間呀...)首先就嫌3嫌4,跟住就大力推介kiwi sweets,明眼人一睇就知啦,你都唔好當我地BK mami係一般無知C9啦.....多謝

禁止訪問

大宅

原文章由 michmum 於 08-5-9 23:59 發表

真的奇怪, 你不是老闆?
你說不是, 就不是啦...
不用生氣...
我真的不認識你所講ALOL...
見到有網友post 意見, 我都會到處留言...
可以快些升級...
請你不要這樣敏感...
不是真的...莫非, 我的朋友向我說謊...
咁. ...

wakakaaaa~~~唔好再回應我喇,我都唔相同你鬧交喎,睇開D啦,係咪飲食男女無介紹過你間cake shop所以你要咁積極係到搵生意呀?我係老闆的話,就直頭好似你咁,係到公開間野個名啦,再唔係就唔好孤寒,學fancy cake咁係BK賣廣告囉

大宅

喂喂~~有正野,呢條link係另一topic既BK mami提供架,就係我講個期飲食男女既公主蛋糕介紹,入面有幾間cake shop既資料(圖片/地址/電話/售價)快d click 入去睇下啦,好多架一路拉落去啦
(thanks am2006)
http://myleoworld.homeip.net/mag ... e=665&site=11027148

[ 本文章最後由 minijelly 於 08-5-10 00:36 編輯 ]

大宅

睇完之後,最鍾意都係第一個高跟鞋蛋糕 楓 葉 o個個公主蛋糕都幾靚,新華o個個用中文寫"生日快樂"感覺上有d娘,你地睇到相啦~係咪呀,我都話個公仔有d樣衰架啦,只不過勝在價錢平,o拿...而加唔駛pm我喇,上面有晒你地心水餅店既電話,希望以上呢d資料可以幫到大家啦

男爵府

想問下有無做男仔公仔既餅店, 如thomas, 反斗車王等等?

大宅

原文章由 Chickee 於 08-5-10 10:10 發表
想問下有無做男仔公仔既餅店, 如thomas, 反斗車王等等?

無介紹喎本雜誌~~不過我今日經過東海堂,見到有架黃色既3D甲蟲車都好靚架,$180咋,我唔知post相上黎你睇唔睇到,你click呢度睇啦
http://www.mangocake.com/site/tc/product_cake1.asp?id=118

[ 本文章最後由 minijelly 於 08-5-10 19:24 編輯 ]

複式洋房

hello, 各位媽咪

今日真係好攰...生日會超額完成, 因為有成60人參加...個個都好開心

急不及待話俾大家聽, 個蛋糕做得好靚呀...(但個BARBIE公仔係我自己帶去的,因為我都覺佢提供的公仔個樣有D怪) 相要下星期先POST上黎, 因為我明天去旅行一星期

雖然個蛋糕吾夠貴族咁好味, 但都係好OK的, 同一般既味道. 個個人都會食晒, 吾會話吾好食. 但個樣就好靚, 我覺得呢個價錢係超抵... 希望佢出年吾好加價啦.

但佢淨係做5磅同得兩款樣.. 選擇比較少... 你啱就超抵

希望資料對你地有用啦

大宅

原文章由 leunglokyiu 於 08-5-10 21:07 發表
hello, 各位媽咪

今日真係好攰...生日會超額完成, 因為有成60人參加...個個都好開心

急不及待話俾大家聽, 個蛋糕做得好靚呀...(但個BARBIE公仔係我自己帶去的,因為我都覺佢提供的公仔個樣有D怪) 相要下星期先POST ...

好期待你D相呀,嘩~~~亞囡生日大事慶祝喎 玩得開心d啦

等待驗證會員

minijelly 收口啦!!

大嬸, 你無野呀, 香港係有言論自由嫁, 你唔信人地講ge野, 咪唔好信囉. 好心你就收斂下啦! 睇到你講d野, 真係好衰格, 你呀! 擺到明就係到搵食啦! 日日都係到昅到實, 睇股票咩...人地一有興趣, 就即刻俾晒d資料人, 做咩呀..等錢開飯呀...:;pppp: :;pppp: :;pppp:

mum, 鍾唔鍾意我份禮物呀...唔好怪我呀! 知道你俾人串, 我先幫你咋, 唔駛多謝我呀...

大宅

原文章由 ALOL 於 08-5-10 22:32 發表
大嬸, 你無野呀, 香港係有言論自由嫁, 你唔信人地講ge野, 咪唔好信囉. 好心你就收斂下啦! 睇到你講d野, 真係好衰格, 你呀! 擺到明就係到搵食啦! 日日都係到昅到實, 睇股票咩...人地一有興趣, 就即刻俾晒d資料人, 做 ...

亞姑~~你慳d啦,你講得啱呀,唔信人講野咪唔好信囉,你自己都識講啦,咁你一開始又challenge我?自打嘴巴,哈哈身有屎又係到反發難,無錯,我長期係到昅到實架,就係昅住你等你上黎撩交嗌呀,我都真係幾衰格架,攪到你無咩生意,不過都唔夠你賤格~~HAHAaaaa賤人

大宅

ALOL~~收皮啦
唔記得話埋你知,我仲有好多公職架喎,
我何止係度highly recommend公主蛋糕呀,你慢慢睇下,我仲有介紹swimming tutor啦,model agency啦,全部都係一問我,我就即pm架噃,我點只係餅店店長呀???我仲係游泳總會會長/ model agency CEO 喎....你太睇小我喇

禁止訪問

大宅

原文章由 accl 於 08-5-10 23:36 發表
唉!好似minijelly話齋,呢度係俾我地分享嘅地方。你哋都唔好再鬧啦,係唔係老細我地D媽咪都無所謂,係度咁多年,太多人係度做宣傳啦!(公司同私人都有)公司係到搵生意又好,私人係到搵生意又好,我地D媽咪都係想知多D報料,格下價,睇下 ...

要怪就只可以怪我自己唔抵得頸,睇唔過眼,可能我仲未化啦,見到有部分人都唔係同人分享既,好老實講,有D人要係到賣廣告既,我地阻止唔到,但有無必要馮係關於其他barbie cake既post就要入去踩人幾腳?食都未食過,間間都踩"暈"晒,我就覺得唔係幾公道囉,我從來都無針對kiwi sweets(可以睇返我之前既回覆)平心而論,我覺得佢地D蛋糕就真係做得好靚,每間餅店都各有特色,點解唔可以容納其他既聲音?言論自由唔係俾人濫用既藉口

別墅

好媽媽勳章

唔好嘈啦, 邊個有問題大家bk mami心裹有數架勒, 等我分享吓先.
5月9號個女學校生日會, 我係新華訂咗個5磅(企起身個個), 坐住個款實物比較唔靚, 我無自備公仔, 已經千叮萬囑個公仔唔好太樣衰, 咁最後都ok, but d頭髮就求其(窄), 返屋企我自己整過, 整體上我覺得個cake幾靚 , 個女&同學都好開心(老師話佢地成班都唔肯食其他cake), 但都食唔晒, 都好, 咁我都有得試, 味道唔差架, 真係食得過, 呢個價錢, 呢個質素, 其實好抵架勒, 十分滿分, 我比九分, 一分係扣佢交通唔就腳. mouth:
(我不是老闆)

首頁
12345...10

尾頁

跳至