美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

民房

takyanw 發表於 15-1-27 00:32
有無人係陳子健度打過botox瘦面?ok嘛
我有打,(第一次打)效果我自己很滿意!不過要一個月后才有效果,剛打的那兩個禮拜吃東西牙齒用不上力,(吓得打電話去問是怎麼回事,呵呵)先知原來是正常的過程,依家咩都正常翻。

大宅

回覆:天水圍新北江陳子健激光去斑

佢用咩機打嫁?係迷1064

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:佢係皮膚科醫生嗎?

原帖由 edea 於 15-01-27 發表
佢係皮膚科醫生嗎?
6年前睇過陳醫生,因睇開果個醫生外遊。

當年陳醫生只是普通內科醫生+有兒科証書(但他不是兒科專科)。

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

公爵府

引用:回覆 angellkk09 的帖子 醫務所的醫生親自

原帖由 katiebaby123 於 15-02-07 發表
回覆 angellkk09 的帖子

醫務所的醫生親自操作,怎麼比 都較為專業丶安全。一開始做只覺皮膚有白些,第三 ...
新國民,你好嗎?

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

王國長老

王國長老

wawaliluk 發表於 15-2-9 21:59
6年前睇過陳醫生,因睇開果個醫生外遊。

當年陳醫生只是普通內科醫生+有兒科証書(但他不是兒科專科)。
唔係皮膚專科真係咪搏, 好危險. 多謝提醒.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

公爵府

引用:Quote:wawaliluk 發表於 15-2-9 21:59 6年

原帖由 edea 於 15-02-09 發表
唔係皮膚專科真係咪搏, 好危險. 多謝提醒.
我6年前睇過佢一次ga,唔知陳醫生最近有冇進修皮膚科?

另陳醫生新北江的醫務所很細,有d奇怪點放部laser機?

新北江商埸一d都唔好行,行人通道比d舖頭/臨時檔佔用晒,如發生火警,真係好易有意外。

別墅

引用:我見佢都有Sculptra+,我想知有無人係陳子健

原帖由 apaxq 於 15-01-16 發表
我見佢都有Sculptra ,我想知有無人係陳子健打過Sculptra ?
有無sis試過打斑?

男爵府

回覆 LAMCHIUYEE 的帖子

我join 左12次,2星期打一次, 而家打左4次。覺得班淡左、塊面白左、面毛無哂(塊面滑左)、毛孔細左.....仲會打埋黑眼圈!雖然陳醫生唔係皮膚科醫生,但我覺得醫生打總比美容院既美容師安心及有信心
我家有2個小寶貝~~~

水晶宮

好媽媽勳章

呢間野我睇過一次普通傷風咳,要成大元4xx,黑店,永不會再去

大宅

回覆:belolo 的帖子

thanks for sharing

男爵府

我都有興趣呀, 近我呀! 我果D係荷爾蒙斑, 係咪吾結蕉呢? 我問過話用c6, 試用價260一次, join course 5900/10次, 好似好抵咁

子爵府

回覆 littlelamlam 的帖子

甘你有冇去打?

男爵府

引用:回覆 littlelamlam 的帖子甘你有冇去打?

原帖由 chitling17 於 15-07-10 發表
回覆 littlelamlam 的帖子

甘你有冇去打?
未呀, 因為將去新加坡要曬, 所以諗住去完先打

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我都有興趣呀, 近我呀! 我果D係荷爾蒙斑,

原帖由 littlelamlam 於 15-07-02 發表
我都有興趣呀, 近我呀! 我果D係荷爾蒙斑, 係咪吾結蕉呢? 我問過話用c6, 試用價260一次, join course 5900/1 ...
打完請分享效果,因我也有好勁荷爾蒙斑

男爵府

引用:Quote:原帖由 littlelamlam 於 15-07-02 發

原帖由 chloe666 於 15-07-11 發表
打完請分享效果,因我也有好勁荷爾蒙斑
好呀!

大宅

而家打成點呀,SIS?

男爵府

D細路終於番全日有時間整啦!

我今早去左打斑, 間診所細細吾起眼, 入到去話試做價加左去350, 不過都抵呀! 跟住去間房仔抺面等醫生, 醫生好細心解釋會點做, 佢話我打五次會無8成, 然後開始全面掃一次, 跟住有斑位再重點打一次, 雖然痛但忍到的, 打完即時白左, 佢説本身4200/5次, 6200/10次, 但如試做即join, 就5800/12次(用c6機), 我最終join左呀!

大宅

其實C6同C8分別係邊??

大宅

littlelamlam 發表於 15-9-15 12:12

我今早去左打斑, 間診所細細吾起眼, 入到去話試做價加左去350, 不過都抵呀! ...

請問jm可以分享面部相片嗎? 謝謝!

大宅

引用:D細路終於番全日有時間整啦!我今早去左打斑

原帖由 littlelamlam 於 15-09-15 發表

我今早去左打斑, 間診所細細吾起眼, 入到去話試做價加左去350, 不過都抵呀! ...
可以分享下現況嗎?

首頁
12345...6

尾頁

跳至