婆媳關係

跳至

首頁
12345...8

尾頁

複式洋房

我而家已經有一個baby...不過未有之前...62/99 都未同過我或我先生提.

反而係我先生個姑媽同我mummy有提....不過我先生個時同佢地講話佢鍾意就生唔鍾意就唔生, 唔使佢地多事. 佢地問一次, 我先生就講一次.....佢姑媽有時就叫我同佢傾.....我話你唔係唔知佢如果唔鍾意, 你講乜都無用.

大宅

原文章由 Wishhavebb 於 08-5-8 00:38 發表
今日c6番黎有d唔開心, 我問佢, 原來62同佢嘈, 要我假離婚, 等c6可以去大陸搵人同佢生仔, 我等咗好耐都冇, 試過兩次小產, 最後果次重流血不止, 差d連命都冇, 果次佢地知我冇咗, 一d湯水咩都冇, 果時我媽又有cancer, ...

華!簡直同我隻99一樣,不過唔係發生響我身上,而係大伯大嫂,隻99響大陸帶埋個女人落HK,話借肚生仔,初頭以為試官,原來叫大伯同女人住埋一齊,我地成家當然企大嫂嗰边,而大伯亦唔肯,99亦無計貼$叫個女人走,自始連唯一對99好D的大嫂亦同99反面
仔仔06-12-2003出世

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

呢d咁既死仆x死賤人!他朝有一日你真係有左bb,都唔好俾bb認佢地!!

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 maggiechow 於 08-5-8 04:19 PM 發表

華!簡直同我隻99一樣,不過唔係發生響我身上,而係大伯大嫂,隻99響大陸帶埋個女人落HK,話借肚生仔,初頭以為試官,原來叫大伯同女人住埋一齊,我地成家當然企大嫂嗰边,而大伯亦唔肯,99亦無計貼$叫個女人走,自始連唯一對99好D的大嫂 ...

抵Q死!!呢d咪自己攞黎賤!:;pppp:

禁止訪問

回覆 #42 maggiechow 的文章

大宅

畀面勳章

原文章由 maggiechow 於 08-5-8 16:19 發表

華!簡直同我隻99一樣,不過唔係發生響我身上,而係大伯大嫂,隻99響大陸帶埋個女人落HK,話借肚生仔,初頭以為試官,原來叫大伯同女人住埋一齊,我地成家當然企大嫂嗰边,而大伯亦唔肯,99亦無計貼$叫個女人走,自始連唯一對99好D的大嫂 ...

好絕呀......唔理咁多....帶左個女人返黎先......佢都得架啦....真係痴線架.....講真....借肚生仔係咪真係work先.....如果生完佢唔肯比個bb你地...咁點呀?又或者佢借d意屈你多d..咁又點呢....

而且而家咩年代呀.....唔好再做d古代野啦......做女人真係慘.....好彩你大伯有人性......同埋有你地支持大嫂....如果唔係都唔知點算

侯爵府

your 6299 so bad. Try not to see/talk to them anymore la. Otherwise, they will be so mean to you.
:-D :-D :-D :-D

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

咩年代呀家陣
你老公最緊要企硬呀
不如叫你老爺搵個女人生多一個囉
你清清楚楚咁同佢哋講
婚一定唔離
如果夠膽搞個女人出嚟
一定告佢通姦
冇得生/唔肯生並唔係罪嚟

大宅

聽完都覺得痛心,你都搵命博去生仔,佢地仲要咁對你.真係生唔到又試過iui都冇計,真係鍾意小朋友可以領養,係唔係自己生有乜所謂?咁閉塞的腦袋,理佢地都嘥gas...

大宅

祝妳同妳老公快d有bb啦,開開心心呀

大宅

我都未聽過有呢Do甘o既o野,真係100歲唔死都有新聞聽,老實講最緊要自己老公對自己好,你C6都為咗你同佢地鬧交啦。

我就覺得你應該唔好o甘緊張,放鬆心情對你要BB有幫助,因為我都唔係一個易有BBo既人,o個時自己緊張自己都唔覺,所以你要努力呀,你自己都鐘意小朋友,唔好為咗D無為人而唔生。

大宅

搞x 錯!! 邊有人咁賤格!!!!

叫你99 幫你62 搵個女人先..佢地生多d..未大把人同佢地傳宗接代囉!!!

呢d 咁pk 的人..真係唔好再睬佢喇!

伯爵府

睇 到 都 覺 得 吾 開 心
只 要 你 同 你 老 公 系 一 條 心﹐ 距 地 吾 可 以 對 你 地 做 到 D 咩 架!

別墅

努力,加油,只要養好身體,一定有機會,要記住BB係你同C6的愛情結晶品,係你地兩個想要,唔係傳宗接代的責任,更加唔係為咗討好/滿足個兩隻人型副產品要求,放鬆心情,開開心心,同C6恩恩愛愛,激死個兩隻賤人

男爵府

好媽媽勳章

嘩,真係好賤呀佢地
一於同佢地斷絶來往,將來有bb都唔好比佢地見
我前99及佢既妹係我同前夫仲係一齊時都同我講過話要介紹女比我前夫識,不過唔係關生bb事,當時我都生左個女,佢地目的係想前夫搬返去同前99住...佢地都多如,根本係我前夫唔鐘意同佢住亦唔去探佢,關我咩事,就算無我,佢都係咁架啦

大宅

多謝咁多位姊妹 !!! 好多謝你地!
我而家心情好好多, 佢地呢d人, 唔值為佢地嬲, 但完全斷絕來往又唔得, 因c6都係孝順仔, 佢唔會, 唯有盡量少見, 就算見到都扮野就算, 我以前都有買吓衫俾99, 佢自己個女都冇買俾佢, 不過以後唔會, 一世都唔會, 佢地做到咁絕, 我都冇野好講, 今日我既經歷, 令我做人唔再咁天真, 以為用個心對佢地好, 其實唔係, 要清楚果種人既本質, 一有利害衝突, 咩人都係假既 !

多謝你地 ! 呢個世界真係咩人都有 !

珍珠宮

嘩~ 樓主你個62, 真係一件人形物體, 連一個人既資格都冇!!!!

上黎呻, 出左啖氣就算啦, 千祈咪同老公嘈, 我地呢d新抱報仇, 十年未晚既!!!

最好冧多d你老公, 等佢慢慢個心向晒你果邊, 先至同老公越搬越遠, 最後斷絕來往, 老死不相往來, 等你62冇仔送終就岩架啦!!!

呢d先叫報仇丫麻!!!

不過話時話, 我都有d擔心我99會咁做!! 而家就話未到絕望, 但如果有日, 可以做既都做晒, 我99分分鐘有可能叫我老公搵個第2個架......
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

大宅

原文章由 小寶貝兒 於 08-5-9 09:45 發表
嘩~ 樓主你個62, 真係一件人形物體, 連一個人既資格都冇!!!!

上黎呻, 出左啖氣就算啦, 千祈咪同老公嘈, 我地呢d新抱報仇, 十年未晚既!!!

最好冧多d你老公, 等佢慢慢個心向晒你果邊, 先至同老公越搬越遠, 最後斷絕 ...

唔會既, 我62同99係人間賤人, 冇咩人好似佢禁衰, 你唔好擔心!
佢地其實份人係好自私, 唔理人感受, 成個家族都係禁衰, 你個99冇私果個咁賤 ! 放心!

大宅

妳6299都唔係人嚟架!簡直不知所謂,
粵語殘片時代呀! 唔洗理佢哋,最緊要
係妳老公點對妳啫

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

樓主, 你好好調理身體, 唔好太緊張, 我有幾個朋友都係試過好多年都冇BB, 就係想放棄個刻就有咗.

另外有個朋友, 結婚大半年就發現有子宮有事, 要成個切除保命.....你休養好身子仲有機會.......慢慢調理啦

至於你對衰人6299, 唔好理佢, 最緊要你老公對你好...

[ 本文章最後由 kiki.kiki 於 08-5-9 11:56 編輯 ]

首頁
12345...8

尾頁

跳至