在職全職

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 朗仔 於 08-5-15 17:06 發表

次次係我細佬話搞!佢同li個gf幾年,1次茶都冇請過我mami飲!(掉返轉我mami請佢地多~~!!!):;pppp:

唔係吖嘛??咁大個人出嚟做嘢,都未請過自己阿媽飲過一次茶??仲要帶埋條女痴飲痴食??好冇意思架??

你有冇鬧醒過佢吖?

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 朗仔 於 08-5-15 17:11 發表

佢win我成$1千就大笑!

試過某次lose$6xx,係我62面前,又 又係咁打我細佬,又用散紙包掟我細佬,咁我叫佢入廁所,我緊氹佢時,佢大 跑出廳,我好鬼c嬲,爆粗趕佢走,但最後...佢都打多4圈!!! ...

1)痴線,輸咪輸囉,最多話輸到無晒錢喇唔打啦咁,喊咩喊??仲要大喊添呀??今年3歲咩?

2)趕佢走佢都唔走,面皮成丈厚,仲要坐返低打多4圈添呀!真係比佢吹賬

話時話,你62有冇嚇到呆咗???
你細佬仲要同佢結婚添呀?? good luck la.......

珍珠宮

好媽媽勳章

真係第一次聽到一個21歲嘅成年女人,打麻雀輸錢會大喊!!咁即係點??喊自己牌差定自己冇運???定唔訓氣輸比你哋呀??

咁佢會唔會叫/暗示你哋比返d錢佢呀???

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

米系 lor....簡直痴痴地
亞 shan....你細路無佢吾掂咩

原文章由 吱仔與lo仔 於 08-5-15 17:20 發表
真係第一次聽到一個21歲嘅成年女人,打麻雀輸錢會大喊!!咁即係點??喊自己牌差定自己冇運???定唔訓氣輸比你哋呀??

咁佢會唔會叫/暗示你哋比返d錢佢呀??? ...

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 貓姐 於 08-5-15 17:23 發表
好明顯係想回水

總括嚟講,阿珊你細佬同佢gd嘅思想都未成熟, 仲好自我, 過多10年後先諗結婚都唔遲吖

侯爵府

原文章由 吱仔與lo仔 於 08-5-15 17:13 發表

唔係吖嘛??咁大個人出嚟做嘢,都未請過自己阿媽飲過一次茶??仲要帶埋條女痴飲痴食??好冇意思架??

你有冇鬧醒過佢吖?

佢同佢gf e+去佢gf`s 屋企!$3500,包食包住!之前我mami屋企,比$3000,包食包住包飲茶......

我之前同細佬嘈!(就係去迪士尼,陀緊妹妹時!)果晚佢嘈返我轉頭,話我生朗朗之後,唔比$我mami!(但我o係係我mami`s生日、新年比幾千$!中秋節一定買月餅!我久唔久買衫、牛仔褲比我mami!我mami保險我比1半$!次次食飯、飲茶...我唔洗我mami用$1.)

我細佬d$比哂佢gf買基金,保險,同日常開支喎!冇$比阿媽!

侯爵府

原文章由 貓姐 於 08-5-15 17:16 發表
又有人間極品出現呀
自己結婚, 要亞媽比禮金?? 又幾好喎

我唔再理佢,鬼叫佢唔錫我mami?!!

侯爵府

原文章由 吱仔與lo仔 於 08-5-15 17:18 發表

1)痴線,輸咪輸囉,最多話輸到無晒錢喇唔打啦咁,喊咩喊??仲要大喊添呀??今年3歲咩?

2)趕佢走佢都唔走,面皮成丈厚,仲要坐返低打多4圈添呀!真係比佢吹賬

話時話,你62有冇嚇到呆咗???
你細佬仲要同佢結婚添呀?? good ...

啱啱我細佬同佢gf一齊時,未咁die dog!有一次,我啱啱住藍田,佢gf發脾氣話我細佬好打錯牌!(當然用d好難聽說話la!)

我細佬一巴打落佢gf度,我擋住,仲鬧我細佬,但佢gf冇 ,淨係用手按住塊面咁,傻笑!佢eq真係超高!!

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 朗仔 於 08-5-15 17:29 發表

我唔再理佢,鬼叫佢唔錫我mami?!!

啱啦, 叫你媽咪鬼仲佢添呀, 得閒阿仔call咪出嚟飲餐茶見個面囉, 講明你細佬比錢找數先好出喎,:;pppp: 反正係你細佬做得咁肉酸先嘅, 咪肉酸返佢囉, 你媽咪用仔女錢係應份架坦白講!!:;pppp:

男爵府

原文章由 朗仔 於 08-5-15 16:56 發表

佢gf捨得買名牌,但又鍾意打麻雀!...(其實佢地真係超多肉酸野!不果我費事講咋~~!!!)

2個月前到,我細佬問我mami,如果佢地結婚,會比d乜佢gf?

我mami話:介指+耳環lo!

我細佬問:禮金呢?

我mami話:我冇哂$!

之後 ...

你媽咪係未好鍚同縱你細佬,所以造成佢o甘呢 ,個女仔都5好啦,o甘既性格,結o左婚重幣 佢地拍左好耐拍拖

侯爵府

原文章由 吱仔與lo仔 於 08-5-15 17:20 發表

咁佢會唔會叫/暗示你哋比返d錢佢呀??? ...

其實仲有好多次,廢事講!!!

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 朗仔 於 08-5-15 17:33 發表

啱啱我細佬同佢gf一齊時,未咁die dog!有一次,我啱啱住藍田,佢gf發脾氣話我細佬好打錯牌!(當然用d好難聽說話la!)

我細佬一巴打落佢gf度,我擋住,仲鬧我細佬,但佢gf冇 ,淨係用手按住塊面咁,傻笑!佢eq真係超 ...

2個都痴痴地, 打麻雀為娛樂啫, 玩到打交都有.......痴得好暈秦!!

男爵府

原文章由 熹媽咪 於 08-5-15 17:04 發表
閃!

珍珠宮

好媽媽勳章

阿珊, 唔怪得你咁慶, 你細佬同佢gf真係.......

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

你媽咪係咪由細到大都好縱你細佬,乜都比佢話晒事???

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

我一陣六點又要速閃~講定byebye先~

侯爵府

原文章由 吱仔與lo仔 於 08-5-15 17:26 發表

總括嚟講,阿珊你細佬同佢gd嘅思想都未成熟, 仲好自我, 過多10年後先諗結婚都唔遲吖

我同我mami講,叫我細佬擺酒去cheap cheap酒樓擺算!佢d 好朋友結婚!酒店擺!佢同佢gf比$800;佢最好朋友`s ba ba過身白金都冇做......

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 朗仔 於 08-5-15 17:41 發表

我同我mami講,叫我細佬擺酒去cheap cheap酒樓擺算!佢d 好朋友結婚!酒店擺!佢同佢gf比$800;佢最好朋友`s ba ba過身白金都冇做......

佢好似都幾識計數, 不過有d嘢唔可以用錢嚟計, 但都要識人情世故!!

我諗過多幾年佢會開曉嘅!!

首頁

尾頁

跳至