影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:[太突然] 金賢重

峰迴路轉

公爵府

好似做戲咁, 日日都有唔同消息

子爵府

到底是男還是女遇人不淑

伯爵府

引用:個女人接受訪問,有埋SMS內容。+http://car

原帖由 petitsomeone 於 15-02-26 發表
個女人接受訪問,有埋SMS內容。

http://card.weibo.com/article/h5/s#cid=1001603814198122571524&vid=247 ...
好精彩呀
簡直係雙面人

伯爵府

繼續追看新劇情
食住花生等

水晶宮

呢個女人一D 都唔簡單,
好人好姐係要搞到另一半身敗名裂
金賢重更難翻生
呢一刻我反而有D同情金賢重, 遇人不淑

水晶宮

引用:呢個女人一D 都唔簡單, 好人好姐係要搞到另

原帖由 上校車 於 15-02-27 發表
金賢重更難翻生
我更加同情個BB...

好在日本果邊冇受影響。

大宅

金賢重唔抵可憐啪,劈腿打人,想個女人唔告佢就同人好番,之後又劈腿,最慘就係個bb.

大宅

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章

難得演技上進步咗,點知私生活攪成咁, 真係有排雪.

水晶宮

petitsomeone 發表於 15-2-27 17:02
我更加同情個BB...

好在日本果邊冇受影響。

我直覺上覺得個女人利用個BB來復仇添

男爵府

2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

引用:金賢重唔抵可憐啪,劈腿打人,想個女人唔告

原帖由 紅莓 於 15-02-27 發表
金賢重唔抵可憐啪,劈腿打人,想個女人唔告佢就同人好番,之後又劈腿,最慘就係個bb.

...
x2

珊瑚宮

引用:呢個女人一D 都唔簡單, 好人好姐係要搞到另

原帖由 上校車 於 15-02-27 發表
金賢重更難翻生
一d都唔同情金生,有人迫佢咩,一切都係自己做成。女唔慌係好人,但男既打女人,現在唔認數,仲要同情佢,抵死就真

RelaxHippo    發表於 15-2-27 22:21

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

韓國有網友已經攞左証明出來証明之前打佢嘅相,驗傷單同短訊係假的,韓國警方亦証明左呢d所謂証劇係a小姐單方面的,所以只有就金賢重自認有推開佢呢點罰款500萬韓幣

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

現在韓國都在出消息,說a小姐不同意跟男方家人去檢查,而所提供的超聲波相是沒有名的,試問若真有bb又點會怕去,還有從a小姐提供給媒體短訊看,她在懷孕6週已看到bb眼睛鼻子,大家都有小朋友應該都知6週根本咩都睇唔到,而且a小姐前言不對後語,一時說11月有左,一時說12月有,一時說一齊慶祝生日,一時說沒有,懷孕週數更有幾個就法,所以我只能說我不相信她

水晶宮

引用:現在韓國都在出消息,說a小姐不同意跟男方

原帖由 bencat 於 15-02-27 發表
現在韓國都在出消息,說a小姐不同意跟男方家人去檢查,而所提供的超聲波相是沒有名的,試問若真有bb又點會 ...
嘩…呢個女人。。。

伯爵府

引用:現在韓國都在出消息,說a小姐不同意跟男方

原帖由 bencat 於 15-02-27 發表
現在韓國都在出消息,說a小姐不同意跟男方家人去檢查,而所提供的超聲波相是沒有名的,試問若真有bb又點會 ...
又有新突破
唔該晒,得閒再更新多d資料,thanks!
我都好想了解多d金賢重我係由F4嗰時鍾意佢,我都希望佢係個好人

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

其實只有一點就已經令人懷疑,若是真有bb,理得個肚係邊個嘅都好,話驗就驗,怕咩,因為依家只係要求話去做產檢,無話要驗dna,但甘都唔肯,我覺得好可疑囉,仲有一開始金賢重已經講明肯負責,只係叫佢一齊產檢再傾下之後點,因為佢6月入伍,總要安排好,但a女都唔肯,真係好懷疑佢係咪真係有左

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

依家有網友話a女之前係1月6send資料俾賢重睇,但因為1月8,9日韓國粉絲將佢做假傷勢相同資料放左上網,所以今次d証明佢一路只係透過傳媒同律師講,無show出嚟,話可能怕被人再發現到真相

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

今日賢重爸媽都有出嚟講,話從無懷疑佢,但只想一齊做一次產檢,確保bb健康(因聽朋友講佢仲有飲酒,擔心)順便傾下之後點,但佢三番四次失約,賢媽剛剛做完手術,坐住輪椅係醫院等,但佢都失約,賢爸話佢報出嚟嘅短訊係剪輯過,佢地之間嘅短訊賢爸都有保留,但未得a女同意唔會放出來,因為成人唔會甘

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

首頁

尾頁

跳至