跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

係呀, 真的多謝各位義工媽咪, 今次攪得很成功, 很專業, 禮物很豐富, 都是妳們盡心盡力的預備. 真的誠心再要多謝妳們,

我們都過了一個開心, 難忘及值得紀錄的生日會. 希望每年這個6月份都可同大家一同慶祝小朋友的生日. yeah! yeah!

大宅

Hi,

真係好多謝所有出席生日會嘅family & BB, 我都知係控制場面真係有d混亂, 不過仲算過得去, 起碼大家玩得開開心心, 仲有滿載而歸嘅禮物.

真係要多謝939A & Issac 爸爸, 冇你哋去車禮物, 可能我哋冇咁多攞得返屋企.....

多謝Yelan姨姨, 冇你嘅策劃&control, 我哋唔會咁成功. 下次到你個B, 記得CALL 我, 我幫你搵sponsor. 另更要多謝你老公, 因我冇時間同我個女映相, 拜託了你老公, 如果呢輯映得唔好, 要罰你出嚟映多輯, ha..ha..haha......

多謝Emily, 冇你嘅死纏難打嘅奪命追魂call, d sponsor 公司係唔會show我哋.

多謝Doris, DIY嘅書籤&磁石. 好用心思.

多謝Wing, 繁忙中都call齊我哋各family出席.

多謝Susei, 義務sponsor我哋嘅部份沙灘玩具.

其餘更要多謝其他義工mommy & daddy: 排名不分先後有: Ah_mi, Daphaney, Vivian, Chi_915, Phoebee, .....(唔好意思, 我記唔哂)

最後更係要多謝&對唔住我老公, 果朝佢返4:00am. 放工後立即趕嚟會場幫手湊女, 而我又冇時間去照顧佢&女女, 放低佢哋後, 我又要繼續做返我義工mommy嘅職位.

辛苦哂所有義工mommy & daddy.

下次有機會再攪過喇!!!

原文章由 tanton3399 於 08-6-10 10:06 發表
個 party 好成功啊! 搞得好 prof thank you so much.

大宅

Hi 搴搴,

你抽到邊架車仔呀? 第1, 2, 3. 邊架呀???

原文章由 搴搴 於 08-6-10 11:59 發表
萬分多謝 萬分感激 個 PARTY 好正呀 好掂呀 真係要 妳地 , 還要給妳地 叻 , 叻 , 叻 .....

P.S.~ 聽到"27號 古皓搴" , 真係 ...

大宅

HI bobo-mammy ;

我地係抽到第二部個family呀 , 多謝晒呀

大宅

搴搴,

係唔係即係有雙同一樣果架呀?
If yes, 咁就恭喜你喇, 你架車仔個雨擋係我到, 我係TST返工, 我可以點比你呀?

原文章由 搴搴 於 08-6-10 12:35 發表
HI bobo-mammy ;

我地係抽到第二部個family呀 , 多謝晒呀

別墅

原文章由 wing2003 於 08-6-9 16:09 發表
仲有...好努力咁幫我地搵sponsor o既......

kerokeroppi、yelan、bobo-mammy~

多謝晒你地呀~!

wing ... 多謝你個大字標題呀!!! 簡直激凸!! haha!

我地好多謝你用左好多時間逐一通知每個家庭出席生日會. 先令大家準時入場, 辛苦晒

別墅

原文章由 939A 於 08-6-9 19:24 發表

你地真係叻呀~~~總動員出動......錫晒你地~~ng...ng...ng

接住接住...

係呀...我地好齊心架...

大宅

bobo-mammy

係呀 我係相同個部呀 , 但我係荃灣番工 , 青衣住 , 咁如果我叫公司速遞到妳公司取 , 方便嗎 , 麻煩晒妳

別墅

原文章由 939A 於 08-6-9 19:25 發表
係呀....個書籤好靚呀~~~~我要留反比isaac bb大個仔時用.
thanks 1000 x 999999999999999999999

係ar... doris 整既書簽同磁石貼都令大家 high 完再 high ...

知道你整左咁多張, 真係... 無言感激激!!!

仲因為要過膠太多張的關係, 搞到你地過膠機身心體力都透支了 ...希望佢快d 康復啦!!

doris... 多謝你

別墅

原文章由 939A 於 08-6-9 19:32 發表
我睇左人地d 阿b ga silde show都有d眼濕濕.....未睇到自己個isaac都係走開先,,,,,,費事真係喊左出黎就羞家啦......噚晚問返老公同mary有冇睇到阿b,佢地話有呀.....我好想睇下,唔知有冇機會呢?

...

各位.. 仲有一份禮物大家未收到既... 好戲在後頭...

我問左 charles la! 佢話將會比返隻full version 相的 cd 我地, 另外, 再送當天MV 及 slide show 的 碟比我地.

不過要星期五先可以上去拎呀!

真係要 10萬個多謝 charles studio 這份大禮呀!

[ 本文章最後由 Yelan 於 08-6-10 13:55 編輯 ]

別墅

原文章由 Dorisdoris 於 08-6-10 09:53 發表
辛苦哂各位義工媽咪:
~ Ah Mi
~ Kerokeroppi
~ Bobo-mammy
~ Yelan
~ BBeasy25
~ 939A
~ Wing2003
~ dorisdoris
~ Seavl:kiss ...

doris... 我接到了...

送返幾個比你先

別墅

原文章由 搴搴 於 08-6-10 11:59 發表
萬分多謝 萬分感激 個 PARTY 好正呀 好掂呀 真係要 妳地 , 還要給妳地 叻 , 叻 , 叻 .....

P.S.~ 聽到"27號 古皓搴" , 真係 ...

hi.. 搴搴,

真係恭喜晒你抽中部車仔ar... 真係勁好用, 又輕, 又方便gar!! 快d 試下啦! 而且部車仔仲要over $1xxx 部gar! 呢份大禮你要好好珍惜ar! 因為費了好多唇舌才得到的.

你都唔知道個個 committe 都喉住部車, 但係, 就無一個抽中...咁就証明, 我地我地係好公正啦!! hee hee

別墅

原文章由 bobo-mammy 於 08-6-10 12:07 發表
Hi,

真係好多謝所有出席生日會嘅family & BB, 我都知係控制場面真係有d混亂, 不過仲算過得去, 起碼大家玩得開開心心, 仲有滿載而歸嘅禮物.

真係要多謝939A & Issac 爸爸, 冇你哋去車禮物, 可能我哋冇咁 ...

hi bobo-mammy,

我又接住左你個 la!! 多謝....

bobo 果日好犀利, 第一次見我老公就比佢抱左去玩同狂映相, 等我整理好d 相後, 再 send 比你睇la!

回想起當日我地三個 (+kerokeroppi) 好努力咁搵禮物, 當中亦發生過幾次有人用我地 bk0706 的名義取走d 禮物用作私人party 既唔開心事, 激發我地對所有禮物的緊張同不要面子三番四次催促贊助商可否取禮物未, 簡直百種滋味在心頭.

及後, 我地日日都亙通電話, 建立左一份濃厚的友情, 希望大家日後都保持聯絡啦!!

我謹記你既說話架...生左bb 立即通知你. haha!

我同939A 準備緊 7月份的 BB gathering, 可能會有豬bb 夏水禮呢... 大家傾下啦!!

yelan 的義工姨姨

[ 本文章最後由 Yelan 於 08-6-10 13:50 編輯 ]

複式洋房

真係多謝晒各位義工媽媽 爸爸&姨姨. 辛苦晒!
你地ge努力令我地不但有個開心party, 而且總不勞而獲大袋禮物. Thank you!

大宅

生日會好掂呀! 當初見到有100個bb參加, 都怕會好難控制, 但好多謝committee的義工mami, 佢地用左好多時間去籌備, 當日都無時間同自己bb玩, 實在無言感謝. 那slide show, 磁貼, 書籤, 1歲T-Shirt都好有心思好有紀念價值, 而且sponsor的禮品超級豐富 (可惜那bb車與我無緣~~~).
見到妳地話有人用0706名義去騙禮品就更令我火滾, 雖然我唔知發生什麼事, 但好彩義工mami全力護航, 否則有損0706bb的名.
總之, committee勁, committee醒, committee無得頂! 多謝晒!

我想問是不是每個家庭都有Charles 的cd? 如果要copy可以點取?

大宅

早知我拎啦.....唔記得你係我附近做野添.......不過courier都好方便,又唔重.

原文章由 搴搴 於 08-6-10 13:06 發表
bobo-mammy

係呀 我係相同個部呀 , 但我係荃灣番工 , 青衣住 , 咁如果我叫公司速遞到妳公司取 , 方便嗎 , 麻煩晒妳

大宅

939A ;

個日見到妳好忙呀 , 都冇同妳打招呼
另唔緊要啦 , 我會同Bobo-mammy聯絡拎番0架啦 , 唔該晒妳呀

Yelan ;
真係多謝各義工媽媽 & 爸爸先 部戰車昨天已落地啦 , 十分好用呀 , 這份禮物我一定會好好珍惜0架 , 因係搴搴第一份大獎嚟0架 , 我老公當晚係屋企幫部戰車勁影相添呀 而我地緊係知道妳地公証啦 , 因我地第7號枱 , 有4個family , 當中有3個family都抽中禮物呀
多謝晒妳地呀 好開心 , 好開心呀

大宅

原文章由 Belle3 於 08-6-10 14:45 發表
生日會好掂呀! 當初見到有100個bb參加, 都怕會好難控制, 但好多謝committee的義工mami, 佢地用左好多時間去籌備, 當日都無時間同自己bb玩, 實在無言感謝. 那slide show, 磁貼, 書籤, 1歲T-Shirt都好有心思好有紀念 ...

其實我唔反對有私人生日會,,,,,,但係如果利用左bk0706生日會名義去拎禮物,,,,,就會對我地lee個正印生日會唔公平. 個人意見,如果係我自己攪10家庭生日會,我都會嘗試去問人贊助,但我會老老實實同人地講係私會,唔係BK公開生日會,唔會握任何人! 人地肯贊助我會當bouns.......唔會好似果d人咁冒名去拎左我地d野.

另一方面,我都好討厭有D人對生日會ga態度,我地咁多個義工,做咁多野,為咩呀,,,,,都係為左大家有個開開心心ge生日會,,,,,,點知,有人係生日會當日,唔滿意我地ga安排......仲講一d好自私ga說話,,,,,喂喂喂.....唔該專重下個生日會,,,,,,而家咩都話身教,自己ga態度都唔好,,,,,點可以教好下一代,,,,,我從來唔望個囝成才,,,,,不過一句說話永遠在口邊,我只望佢成為一個好人,一個受人專重ga 人

唔係比左錢就大晒,咩叫比左錢,拎左禮物,你理得我幾時走.....我地每個人都有比錢,,,,,,我地仲要出力,出時間,出心思,出血汗 (果日包裝包到出晒汗仲要整損手流蚊飯),如果我地好似佢地咁自私想法,不如留返d時間倍下個囝啦......

以上全是我個人意見,有咩得罪,,,,,唔好見怪.

[ 本文章最後由 939A 於 08-6-10 16:56 編輯 ]

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

好開心大project終於完成, 同可以羅到一袋二袋的禮物, bb車重要變成貨車tim, 多謝其他義工mami的分工合作先有甘好成績

當日唔知點解阿囡甘好訓 (唔知係唔係知道有得wet), 我9:40先叫去起身, 又要沖涼飲奶, 差不多10:45先出門口, 所以決定搭的士, 話曬工作人員唔好遲到啦.

去到其他義工媽咪已經幫緊手啦, 所以安置左老公同阿囡之後, 我要開工啦, 好在阿囡都肯跟爸b. 差不多12點小睡一個鐘, 1點起身趕得切係生日會玩足全場.

完show之後, 差不多5點我揹住阿囡, 不用10分鐘就訓左啦.

p.S> 抽到個對CONVERSE波鞋好大對呀, 可能要2歲先ARM著, 沙灘玩具多一SET有排玩

幾住有gathering通知我呀

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

939A,

唔好為DD野唔開心, 只要對得住人, 我地的努力係會有人睇到家

原文章由 939A 於 08-6-10 16:47 發表

其實我唔反對有私人生日會,,,,,,但係如果利用左bk0706生日會名義去拎禮物,,,,,就會對我地lee個正印生日會唔公平. 個人意見,如果係我自己攪10家庭生日會,我都會嘗試去問人贊助,但我會老老實實同人地講係私會,唔係B ...

首頁
12345...6

尾頁

跳至