跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Cash ma,
妳間屋靚咗喎 !

係呢, 妳對燒豬手 & 腳開始甩皮未 ?

原文章由 chickenwing2006 於 08-6-13 12:21 發表
DONE .... 下午會到架啦 !!

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Cash ma,

呢個問題, 中醫都可以開劑藥畀妳嘆下架 !
我曾幾何時, 真係走去睇中醫減肥 !

原文章由 chickenwing2006 於 08-6-13 12:22 發表
NATALIE,

問題係我自己多 D , 唔怕醜又唔介口 ....
真係想 (秀) 都難啦 !

瑪瑙宮

唔好再講啦, 講到我都想去 shopping & 飲飲食食呀 !

不過, 喺巴士上睇過 roadshow, 好似 11月去比較好 d 喎 !

原文章由 chickenwing2006 於 08-6-13 12:20 發表
CARTER MA,

甘你有無去勁 SHOPPING 呀 ? 我好 LIKE 去
CENTRAL , ZEN , BIG C 個度係甘行行行 , 買買買 !

上次我阿哥仲叫我去掃白 X 士 BIRDNEST 番黎,
話比 HK 平好多 WOR !! 你今次有左先去 ,
未好多地方去唔到 ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

NATALIE,

多謝你先 .... 手腳無樹, 無甩皮係紅 D 克 D 甘
LOR !

面有小小甘甩皮, 我當佢換 SKIN 咋.... 希望唔好出
雀斑啦 ... 唔係多多 FACIAL 都補唔番呀 !

原文章由 hallonatalie 於 08-6-13 12:23 發表
Cash ma,
妳間屋靚咗喎 !

係呢, 妳對燒豬手 & 腳開始甩皮未 ?

男爵府

唔得,我想係亞囝兩歲前去一次,享用infant 機票!!
原文章由 hallonatalie 於 08-6-13 12:27 發表
唔好再講啦, 講到我都想去 shopping & 飲飲食食呀 !

不過, 喺巴士上睇過 roadshow, 好似 11月去比較好 d 喎 !

大宅

你擔心d 咩呀?

大家仲有無惠康sticker, 我欠27個...thanks
原文章由 chickenwing2006 於 08-6-13 12:18 發表
謙 MA,

呢個唔係我個 PLAN , 要既出年先會好 D !!

唔係陀得唔安樂未仲衰 .... 唔係 10 個月真係有排
擔心架 mouth:

大宅

答案係無...都唔知點解,好似無時間shopping. 只係係paragon行左一陣,同就算shop, 都係shop比阿仔.

原文章由 chickenwing2006 於 08-6-13 12:20 發表
CARTER MA,

甘你有無去勁 SHOPPING 呀 ? 我好 LIKE 去
CENTRAL , ZEN , BIG C 個度係甘行行行 , 買買買 !

上次我阿哥仲叫我去掃白 X 士 BIRDNEST 番黎,
話比 HK 平好多 WOR !! 你今次有左先去 ,
未好多地方去唔到 ...

瑪瑙宮

去啦, 去啦, 都係差果 2 weeks 到啫 !

原文章由 Elmo_MaMa 於 08-6-13 12:30 發表
唔得,我想係亞囝兩歲前去一次,享用infant 機票!!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

謙 ma,

都係血糖, 血壓個 d lor !!

人肥陀 bb 真係唔好 , 對大人同 bb 都有害架 !!

原文章由 hksandy_ma 於 08-6-13 12:34 發表
你擔心d 咩呀?

大家仲有無惠康sticker, 我欠27個...thanks

男爵府

我派左我hb去問manning d濕紙巾真係要回收!!!我都用左2-3包啦!!

瑪瑙宮

陣間 lunch 時, 我都落去公司樓下果間問下先 !
好彩, 我買咗 2 包咋, 不過用咗 1 包, 要攞 1 包去退貨呀 !

原文章由 Elmo_MaMa 於 08-6-13 12:41 發表
我派左我hb去問manning d濕紙巾真係要回收!!!我都用左2-3包啦!!

大宅

你去睇吓營養師呀, 我亞媽睇開嗰個成日都話減肥後, 有好多隻case 都比較容易懷孕. 你要唔要try 吓, 不過唔平law, 前幾年好似要成$600蚊
原文章由 chickenwing2006 於 08-6-13 12:37 發表
謙 ma,

都係血糖, 血壓個 d lor !!

人肥陀 bb 真係唔好 , 對大人同 bb 都有害架 !!

大宅

追左成朝先追完post,
cash ma 我都話你起度呢度就旺

大宅

陪月勳章

Carter Ma,
你終於出現啦, 擔心死人啦, 你好D咪呀?

原文章由 SSAAMM 於 08-6-13 12:35 發表
答案係無...都唔知點解,好似無時間shopping. 只係係paragon行左一陣,同就算shop, 都係shop比阿仔.
[img][/img]

大宅

咩事咩事, 我都用左幾包, 仲有幾包喎.
原文章由 Elmo_MaMa 於 08-6-13 12:41 發表

大宅

報到!!!

cash ma, 大角咀遊戲室? 係唔係圖書館個個呀? 我都想去呀.

我地已經去左4次didiney啦, 朗b應該仲多過我, 真係當去公園咁去.

大宅

HI...!我又黎報到先...!不過公司的工作仲係勁多無時間入來同大家傾下計

Carter爸,媽:

恭喜晒你地呀...!Carter仔做大哥哥了,要鍚媽咪多d,唔好要媽咪太辛苦呀...!

大宅

cash ma

我都想去泰國呀, 不過我唸Nic Nic兩歲前未必得喇, 希望出年可以啦.

大宅

昕媽,

好d d la,不過唔可以粗勞,唔係又想嘔咁law. 唔洗擔心.過多兩.三個星期, 好d就一齊出黎玩過.

原文章由 rebeccaloky 於 08-6-13 13:35 發表
Carter Ma,
你終於出現啦, 擔心死人啦, 你好D咪呀?

瑪瑙宮

係真架, 有單就退錢, 無單就換貨呀 !
大家快 d 去啦 !

原文章由 HoneySu 於 08-6-13 13:35 發表
咩事咩事, 我都用左幾包, 仲有幾包喎.

首頁

尾頁

跳至