親子旅遊

跳至

首頁
12345...31

尾頁

別墅

回覆:九人三代同堂新加坡+LEGOLAND五天包車食住行分享

我7月中會去legoland呀,可否pm alvin 的資料俾我。

由於我17-19/7去,我剛問jason佢話依幾日係星馬假期,會好塞車。我都15。16中

伯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章

回覆:九人三代同堂新加坡+LEGOLAND五天包車食住行分享

我暑假行程同你相同,可否給我Alvin的聯絡方法我?謝謝!

大宅

你的報告好有用,我暑假8月中4大3小去星馬,機票酒店已經BOOK了。依家都係PLAN緊行程,我都搵緊新加坡去LEGOLAND的包車資料,麻煩你PM我吧!

大宅

謝謝分享

大宅

回覆:chasiuchasiu 的帖子

樓主,多謝你的分享。

珍珠宮

減齡達人勳章

可否比Ben 嘅聯絡我?我4月去,4大2小,問咗機場去orchard road, 7人車要$80, 但加行李唔夠坐,佢建議10人車,但要$110。 我覺得貴

大宅

樓主多謝分享呀,因為我都 book 左orchid hotel , 正煩惱緊附近有咩食,想問你肉骨茶同埋海鮮要搭咩車去?同埋我都 book 左 jason 佢收我sg190 來回 legoland(我地4個人),你果間堅平呀,可以 pm 資料嗎?謝謝

水晶宮

引用:啱啱去完返嚟, 之前喺度收咗唔少料, 現在分

原帖由 chasiuchasiu 於 15-03-12 發表
啱啱去完返嚟, 之前喺度收咗唔少料, 現在分享資料回饋一下

先講行, 今個旅程我只係用咗兩個包車, 分別係來 ...
請pm大馬公司電話,謝

水晶宮

引用:Quote:alungma 發表於 15-3-12 21:00 Hi 樓

原帖由 chasiuchasiu 於 15-03-12 發表
同我行程一樣呀, 我都係下午機去下午機返, 玩得三日, 但都夠了, 可俾你啲建議你, 酒店就$1300左右一晚住市 ...
係邊度訂legoland$1120呀?thx

伯爵府

引用:Quote:be 發表於 15-3-12 21:46 sorry,睇

或者你再問下司機吧, 其實摺埋最尾一排, 都勉強放到兩個喼, 但太多就未必得喇 ...
謝謝你的意見,我問過Louis話有五個大箱(報大D),他話無問題

複式洋房

樓主,多謝你詳細分享。我下星期都去singapore, 4大1小,可否分享Ben聯絡電話?

大宅

陪月勳章

多謝分享, 我7/4都去singapore, 4大4小,我都想要legoland包車資料, thanks

大宅

Astorgirl 發表於 15-3-12 23:34
我7月中會去legoland呀,可否pm alvin 的資料俾我。

由於我17-19/7去,我剛問jason佢話依幾日係星馬假期, ...
其實塞車大不了行巴士通道落車過關,暑假日日咁多旅行團行呢條線都無話做唔到,司機話齋,有時私家車要排兩個鐘,巴士通道十分鐘,自己揀。或者出發時間預早啲,玩唔好玩到咁忟先走,總有辦法的。一年先一兩次旅行,俾我會照去

大宅

suetyizoe 發表於 15-3-13 01:05
樓主多謝分享呀,因為我都 book 左orchid hotel , 正煩惱緊附近有咩食,想問你肉骨茶同埋海鮮要搭咩車去? ...
肉骨茶酒店行去十分鐘,地址係 7 Keppel Road, 你GOOGLE下好易搵的海鮮你可以搭MRT去阿裕尼EW15,行十零分鐘,不過你住ORCHID HOTEL 就搭的士去,都係S$10內,不用煩

S$190來回唔算貴了,就算你四個人佢都係出一部車一個司機,呢啲固定成本嚟,搵ALVIN佢俾架大車你都未必平喇,不過問多間格下價都好

大宅

diong 發表於 15-3-13 01:13
係邊度訂legoland$1120呀?thx
asiarooms.com

大宅

be 發表於 15-3-13 01:18
謝謝你的意見,我問過Louis話有五個大箱(報大D),他話無問題
咁可能車款不同,有的十人車可能仲有尾箱,你不妨問下佢係乜嘢車款再睇下資料

大宅

引用:跟住係食,+第一晩食咗老巴剎,+好多人話貴夾

跟住係食, 第一晩食咗老巴剎, 好多人話貴夾唔好, 我就覺得價錢係略貴, 但燒烤檔的水準係唔錯, 比我有一晚宵 ...
想問芽蘢無招牌你有訂位嗎?

大宅

我今早book了Alvin 10人來回包車,收費S200, 謝謝介紹

大宅

我8月中去legoland+spore, 想要包車資料,我問過7人車係sgd190,想睇下係咪你個平d,pls pm info. thanks

男爵府

引用:Quote:angeljodi 發表於 15-3-12 21:08 樓

我囡五歲, 囝未夠兩歲, LEGOLAND WATER玩滑梯三歲半要睇下佢係咪高大, 如夠高夠膽都有兩三條玩得下。仲有個 ...
樓主,多謝你,見你話legoland早餐得,我可能會住2晚喇,另外可否話我知包車資料

首頁
12345...31

尾頁

跳至