夫婦情感

跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

kanmay 發表於 15-4-11 18:16
我都經歷過手信尼家野。只係比返佢,並說我並吾係你朋友係太太,沒d甘的必要。佢黑面兼好像返回現實甘。做 ...
呢D男人個腦真係諗乜鬼野架..................................................
低低地,離哂大譜

男爵府

2024年龍年勳章

c6話“我個日係邊度邊度撞到你D同事,我備定案先,如果人地問起,等你都識得應對!”

男爵府

2015PY 發表於 15-4-11 23:00
c6話“我個日係邊度邊度撞到你D同事,我備定案先,如果人地問起,等你都識得應對!” ...

不如你叫佢出少句聲啦

講野完全唔理人感受

禁止訪問

回覆:一個變左心的c6究竟可以有幾恐怖

子爵府

咁既說話都講得出. Jm 你應該慶幸上天俾機會你睇清楚呢個男人.你同囡囡加油

大宅

變左心嘅人,已經睇你唔順眼,佢對你講出一D殘忍嘅說話,因為佢對你無曬感覺喇!佢未必覺得有傷害咗你。

男爵府

樓主,加油!要活得比佢好

複式洋房

早走早着,唔好再拖,為咗小朋友更加要早走!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

2015PY 發表於 15-4-11 22:23
c6欠債,淨係俾租,屋企所有開支全部我俾,佢話俾D時間佢還晒銀行數先再俾家用 ...
欠貸有錢同小3風流快活

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

2015PY 發表於 15-4-11 19:31
c6話“我問過神父,如果我5再愛你,係可以離婚”
我話“我5信神父會咁講,而事實上我地亦冇離婚”
c6話“我 ...
我已經當自己係皇太后, 見到我要同我跪安...冇叫你平身, 你唔好郁
佢都痴痴地, 當....

男爵府

2024年龍年勳章

c6話“我冇你諗得咁開心,因為我仲要返黎,因為我未可以做到完全冇人性,最好你趕我,咁我5洗再咁辛苦”

翡翠宮

2015PY 發表於 15-4-11 23:55
c6話“我冇你諗得咁開心,因為我仲要返黎,因為我未可以做到完全冇人性,最好你趕我,咁我5洗再咁辛苦” ...

:lol 我都好有愛心..., 你鐘意係度米係度囉, 不過要比生活費...我呢度唔會養 half 冇人性既人

大宅

引用:c6話“我冇你諗得咁開心,因為我仲要返黎,

原帖由 2015PY 於 15-04-11 發表
c6話“我冇你諗得咁開心,因為我仲要返黎,因為我未可以做到完全冇人性,最好你趕我,咁我5洗再咁辛苦” ...
但佢做既野已經唔係人所做得出喎,佢都當自己係人,jm。走啦,鄧你心痛,甘既男人仲等咩。

大宅

係我,真係會趕佢走。講咩為個女?佢做到咁同無爸爸有咩分別啫?你自己情緒又會受佢影響,好受咩?向前看,放過佢,放過自己啦!

子爵府

畀面勳章

真係好賤

男爵府

開心吸收勳章

回覆 2015PY 的帖子

你咁都忍到?

男爵府

其實找到小三就係已心裏放棄了家庭,如果愛家庭就根本不會有機會比小三上到位,好好照顧小朋友及安排如何同他了結吧!

男爵府

2024年龍年勳章

c6欠債,叫我先拎$出黎還俾銀行,再儲$還返俾我,
佢話“你借$俾我,我會講聲多謝,不過你5好以為我地可以重新黎過,我只當你係債主”

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

真係夠晒賤, 呢件極品賤男就留返俾小3好好品嘗, 睇佢地sweet得幾耐囉

大宅

引用:c6欠債,叫我先拎$出黎還俾銀行,再儲$還返

原帖由 2015PY 於 15-04-12 發表
c6欠債,叫我先拎$出黎還俾銀行,再儲$還返俾我,
佢話“你借$俾我,我會講聲多謝,不過你5好以為我地可以 ...
咁愛,叫小三幫佢還囉,有病

首頁
12345...9

尾頁

跳至