在職全職

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

頭先瞌左一陣,訓醒頭赤赤添,c火

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

點樣放o係衫度 ? 噴落去 ?
原文章由 mavis_chiu 於 08-6-25 16:29 發表
你地咁快手就寫左咁多野. 勁!

甜媽, 逸希都有用花露水放d係衫同用綿花濕d放係房, 真係無蚊呀!

ballma,
放心! 如果仲用得的, 我實留番d小朋友用,玩的野比你. ...

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

佢今日訓左呀, 但我而家又叫唔醒佢, 又要出絕招啦
原文章由 tupytupy 於 08-6-25 17:09 發表
我覺得d小朋友真係幾識玩我地架囉

琥珀宮

你冇咩嘛
原文章由 tupytupy 於 08-6-25 17:14 發表

大宅

嘩, 你地話咁快, 開左part 4不特止, 仲去到第三頁, 勁!

酌媽你冇咩事麻, 希望你今晚早d 瞓, 聽日可以一齊玩啦
汶汶真係好叻女, 未識講已經識得案件重演, 勁!

聽日我諗都幾難好天, 如果轉室內我ok. 下星期就mon, wed唔得閒, 其實tue thu真係最好, 因為我諗我最遲fri 要執行李.

甜媽, 你可以用花露水直接噴又得, 好似mavis 用黎整濕棉花球, 放喺房度都好有效喎(代答)
兒女是耶和華所賜的產業;所懷的胎是他所給的賞賜。詩 127:3教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。箴 22:6

琥珀宮

多謝代答, 咁我屋企又冇蚊, 即係噴啦, hehehe
不過呢排蟻就好多, o係窗隙捐哂入黎
原文章由 Ballballmami 於 08-6-25 22:46 發表
嘩, 你地話咁快, 開左part 4不特止, 仲去到第三頁, 勁!

酌媽你冇咩事麻, 希望你今晚早d 瞓, 聽日可以一齊玩啦
汶汶真係好叻女, 未識講已經識得案件重演, 勁!

聽日我諗都幾難好天, 如果轉室內我ok. 下星期就mon, we ...

琥珀宮

新屋相:
http://www.flickr.com/photos/27991991@N05/

[ 本文章最後由 joannelai930 於 08-6-26 09:26 編輯 ]

大宅

原文章由 joannelai930 於 08-6-26 09:25 發表
新屋相:
http://www.flickr.com/photos/27991991@N05/

new apartment = very good woo!!!

大宅

原文章由 tupytupy 於 08-6-25 17:14 發表

OK ma?

大宅

Mavis & ballma, 如果唔怕行, 可以去我屋企. 不過Mavis妳會唔會好難一邊照顧逸希, 一邊撑傘, 如是, 我去妳到都得... 妳決定吖

anyway, 等小朋友食完lunch, 雨細d就可以, 我地叫外賣啦

原文章由 mavis_chiu 於 08-6-25 16:32 發表
vane好番d未, 退左燒嗎?
如果明天天氣好d去yoho town club house玩呀! 不過如果天氣唔好, 大家會唔會轉室內, 看下去邊個屋企方便d, 唔洗行咁遠有cover避到下的! ...

大宅

原文章由 tupytupy 於 08-6-25 17:13 發表
係喎,vane退左燒未呢
轉室內我都ok,不過就真係要睇下天氣,如果仲係好似今日天氣

vane退左燒 la, 天氣

大宅

原文章由 CottonCandy 於 08-6-26 09:58 發表
Mavis & ballma, 如果唔怕行, 可以去我屋企. 不過Mavis妳會唔會好難一邊照顧逸希, 一邊撑傘, 如是, 我去妳到都得... 妳決定吖

anyway, 等小朋友食完lunch, 雨細d就可以, 我地叫外賣啦

...

ok !!! keep contact la!

大宅

全部係青葱的樹景
主人房有兩邊窗架? 夠流通

甜媽, 恭喜妳! 雖然有排忙, 但同時好開心

原文章由 joannelai930 於 08-6-26 09:25 發表
新屋相:

琥珀宮

我唔鐘意望人樓, 所以揀山景
主人房個窗係U型, 所以睇到3個方向囉
多謝,
呢排成日要將甜筒交低俾婆婆
次次去接番佢, 佢都唔肯返屋企
原文章由 CottonCandy 於 08-6-26 10:06 發表
全部係青葱的樹景
主人房有兩邊窗架? 夠流通

甜媽, 恭喜妳! 雖然有排忙, 但同時好開心

琥珀宮

thanks
原文章由 vane@nana 於 08-6-26 09:55 發表

new apartment = very good woo!!!

大宅

早晨呀各位.

甜媽, 你可以去藥房買d "滅蟻淨"/類似物品, 係d一盒盒好細盒既藥,你放喺d 多蟻出沒既地方, 好快就冇晒d蟻嫁啦, 好利害嫁.

原文章由 joannelai930 於 08-6-25 22:56 發表
多謝代答, 咁我屋企又冇蚊, 即係噴啦, hehehe
不過呢排蟻就好多, o係窗隙捐哂入黎
兒女是耶和華所賜的產業;所懷的胎是他所給的賞賜。詩 127:3教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。箴 22:6

大宅

我ok 嫁, 何況而家d 雨細晒. 去邊度都冇所謂, 如果唔係今日鍾點姨姨黎, 黎我屋企都無所謂. 等你call 我

原文章由 CottonCandy 於 08-6-26 09:58 發表

...

大宅

甜媽間新屋真係好光猛好綠喎! 望多d 綠色, 人都舒暢d!

原文章由 joannelai930 於 08-6-26 10:29 發表
thanks

大宅

甜媽新居個view好好喎又光猛, 正! 辛苦d都值啦!

大宅

小朋友食完飯, 晏D見! 逸希今日無啦啦瞓到8:00, 我諗佢可以勁玩唔眼瞓LU!

首頁

尾頁

跳至