嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我覺得沙田果間 sales 算最好!!

最差係旺角店, 簡直不知所謂mouth:

原文章由 gsn320 於 08-6-26 15:11 發表
我又係想換車, 所以去睇, 個sales 都係話係新款...我無理佢, 因為知道佢吹水law...因為我大住個肚四維睇車都見過啦, 何況我個仔都14個月...
荷花d 姐姐真係呢...一間荃灣, 元朗一樣咁...差

...

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 bb女女 於 08-6-26 15:07 發表
唔緊要啦,如果想要黑紅,我已經留電話比mothercare留一部,你要唔要幫你地留一部,如果隨便出聲。

咁有冇話幾時先返貨呀?

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 gsn320 於 08-6-26 15:11 發表
我又係想換車, 所以去睇, 個sales 都係話係新款...我無理佢, 因為知道佢吹水law...因為我大住個肚四維睇車都見過啦, 何況我個仔都14個月...
荷花d 姐姐真係呢...一間荃灣, 元朗一樣咁...差

...

佢地d態度唔差咖,但對D貨品唔多認識嗜,但係咁都死la
會誤度人咖麻,真係都唔知點做售貨員咖!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 boise 於 08-6-26 15:26 發表
呢款上海版我上年見過, 我都唔覺靚, 仲好花 tim @@

係勁唔靚,重要咁貴,搵鬼買咩!

珍珠宮

畀面勳章

回覆 #42 cherrie421 的文章

售貨員無講幾時返貨。

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

會唔會又係好似荷花咁等到8月尾呢?唉

男爵府

我今日忍唔住去咗買啦!我買咗灰黃色(因為得灰黃同啡粉紅色),真係幾好喎,我大仔坐上去推都好順吓!
原文章由 cherrie421 於 08-6-26 19:07 發表
會唔會又係好似荷花咁等到8月尾呢?唉

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 行行豬 於 08-6-26 19:18 發表
我今日忍唔住去咗買啦!我買咗灰黃色(因為得灰黃同啡粉紅色),真係幾好喎,我大仔坐上去推都好順吓!

灰橙呀?係邊到買呀?隻色靚唔靚呀?

男爵府

我响荷花買嫁!因為我有VIP咭,我就覺得都幾靚,你果個係咪囡囡呀?我覺得啡粉紅色都好靚呀!
原文章由 cherrie421 於 08-6-26 19:53 發表

灰橙呀?係邊到買呀?隻色靚唔靚呀?

珍珠宮

畀面勳章

回覆 #49 行行豬 的文章

請問你今日買bb車,內有無圖案,唔知道你可唔可影你今日買架車顏色(如果方便的話)。

[ 本文章最後由 bb女女 於 08-6-26 22:08 編輯 ]

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 行行豬 於 08-6-26 21:56 發表
我响荷花買嫁!因為我有VIP咭,我就覺得都幾靚,你果個係咪囡囡呀?我覺得啡粉紅色都好靚呀!

我果個係仔仔黎咖,依隻色都有諗過,但我個車袋係黑色喎,襯埋咪好怪囉?

大宅

原文章由 bb女女 於 08-6-26 22:07 發表
請問你今日買bb車,內有無圖案,唔知道你可唔可影你今日買架車顏色(如果方便的話)。

http://www.maclarenbaby.com/us/index.php?option=com_content&task=view&id=101&Itemid=493
你不如睇下E個網,去morthercare買會好d,荷花d人好差,有vip 號碼已有9折

珍珠宮

醒目開學勳章

cherrie421

你係諗住買 quest mod 定 quest sport 呀?

如果係 mod, 本人覺得灰橙真係唔掂, 啡粉紅好好多.

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 chilli 於 08-6-27 00:16 發表
cherrie421

你係諗住買 quest mod 定 quest sport 呀?

如果係 mod, 本人覺得灰橙真係唔掂, 啡粉紅好好多.

我諗住買quest mod,啡粉紅唔係咁岩仔仔喎,我想要黑紅咖,但係冇現貨呀

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

今日覆左我話只搵個墊比我,佢話07年同08年個車架係一樣喎,話公司只肯換番張墊喎,我重順便投訊埋佢地d員工態度潻,我最後都係選克紅色

珍珠宮

畀面勳章

回覆 #55 cherrie421 的文章

你下次唔好係荷花買野,荷花d野又貴,所以mothercare買。

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 bb女女 於 08-6-28 14:34 發表
你下次唔好係荷花買野,荷花d野又貴,所以mothercare買。

唔敢啦,我連荷花依兩個字都唔提呀

複式洋房

mothercare 點樣入會?

大宅

原文章由 okmangel 於 08-6-28 15:44 發表
mothercare 點樣入會?

我都想知??
有冇mama可以借mothercare VIP card no.比我呀??

大宅

原文章由 cherrie421 於 08-6-28 13:25 發表
今日覆左我話只搵個墊比我,佢話07年同08年個車架係一樣喎,話公司只肯換番張墊喎,我重順便投訊埋佢地d員工態度潻,我最後都係選克紅色

hey, dont trust her, there are some new design and new features in version 2008. The most different are the foot brake and buckles. Dont accept her suggestion and try to report it to Consumer Dept or Maclaren HK Ltd.

Version 2008:
http://www.maclarenbaby.com/us/index.php?option=com_content&task=view&id=102&Itemid=494

Version 2007:
http://www.maclarenbaby.com/us/index.php?option=com_content&task=view&id=377&Itemid=88889492
Shanghai Tang is the 2007 Version of Quest, pls pay attention on the foot brake and buckles and find the differences.

[ 本文章最後由 erika_crazy 於 08-6-28 23:45 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至