夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:點解問我借錢

就算聯名,可以把錢分自己,佢,仔女,如果要供養自己或佢父母的,除開咁多份,然後只俾佢那份佢。

男爵府

2024年龍年勳章

anan3388 發表於 15-5-25 16:03
就算聯名,可以把錢分自己,佢,仔女,如果要供養自己或佢父母的,除開咁多份,然後只俾佢那份佢。

...
聯名戶口D$5係c6嘅,佢當日問我借$,我心軟,想借俾佢,就將$放入聯名戶口,諗住方便c6運用,點知後尾C6話都係5使我幫,自己會問銀行借,但D$就一直放係聯名戶口冇處理,前幾日佢5知點解又開口問我借…

大宅

引用:Quote:anan3388 發表於 15-5-25 16:03 就算

原帖由 2015PY 於 15-05-25 發表
聯名戶口D$5係c6嘅,佢當日問我借$,我心軟,想借俾佢,就將$放入聯名戶口,諗住方便c6運用,點知後尾C6話 ...
咁更加唔駛理佢,取哂錢出嚟cut埋個聯名啦!!!!

琥珀宮

問你借唔洗還囉

男爵府

2024年龍年勳章

問心,我梗係5想借,如果c6係病,係窮,係失業,係被人呃,係投資失利,甚至係去賭…條數,我都願意一齊骾,一齊孭,一齊捱,但E+有小三,我真係說服5到自己拎$出黎,只係諗5通,點解c6兜兜轉轉都係返黎問我借…會5會走投冇路,會5會山窮水盡…

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

2015PY 發表於 15-5-25 17:52
問心,我梗係5想借,如果c6係病,係窮,係失業,係被人呃,係投資失利,甚至係去賭…條數,我都願意一齊骾 ...
唔借,話定左期,話要俾咭數etc, etc,etc,
雖然你C6衰到貼地,
但你對C6仍有留戀就唔好借,
佢山窮水盡,小3才會走!

伯爵府

畀面勳章

千其唔好借,一借無回頭。

男爵府

2024年龍年勳章

C6星期五開口問我借$,佢有小三,我5想借,驚起上黎,亦未諗清楚究竟啱5啱,我星期六朝早就走去轉走左聯名戶口D$,戶口就冇cut,但我個心好5安樂,覺得自己好似好mean,好似鬼鬼祟崇,好似小人之心諗住C6會靜雞雞拎走D$…

複式洋房

唔好借

瑪瑙宮

2015PY 發表於 15-5-25 18:41
C6星期五開口問我借$,佢有小三,我5想借,驚起上黎,亦未諗清楚究竟啱5啱,我星期六朝早就走去轉走左聯名 ...

哎, 您係咪比佢落左藥?

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

Nancy20090615 發表於 15-5-25 18:44
哎, 您係咪比佢落左藥?
吾止落左藥,仲有斯德歌爾症候群,原全幫晒犯唸野,完全吾理自己點慘況。。應該無得救!!

男爵府

2024年龍年勳章

雖然我5想借5會借,但我想調返D$入去,我5想做得太難睇,如果c6靜雞雞拎走D$係佢5啱,但佢已經開左口借,而我又未正式拒絕,我粒聲5出轉走D$,我覺得自己好似5啱,好似對佢5住…

翡翠宮

引用:雖然我5想借5會借,但我想調返D$入去,我5

雖然我5想借5會借,但我想調返D$入去,我5想做得太難睇,如果c6靜雞雞拎走D$係佢5啱,但佢已經開左口借,而 ...
對佢吾住

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:C6星期五開口問我借$,佢有小三,我5想借,

C6星期五開口問我借$,佢有小三,我5想借,驚起上黎,亦未諗清楚究竟啱5啱,我星期六朝早就走去轉走左聯名 ...
你想唔想要個老公?想要,細數你扮吓嘢要借的。

細數借,大數一定話無。細數當氹佢開心,蝕得起先好借,唔好預還。大數當然留嚟養仔。

人哋話值唔值,係人哋嘅事,你先係當事人,你自己想要個男人,就要計數。

唔要,梗係即刻止蝕!

男爵府

救命,你開得呢個鋪就預左唔會有jm會支持你借錢比個46,樓主仲會覺得對個46唔住,我真係服左你。。。佢仲問你借只得一個原因就係唔洗還囉

公爵府

回覆:ozduckie 的帖子

係囉,係我就唔理距喇

大宅

你做得好啱! 一d都無錯!
同自己講,你咁做係為頭家,為仔女為將來。
仔女佢有份依家做埋咁嘅嘢
仲要d錢係你的喎!
佢已無哂信用了!

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

一定唔借

男爵府

引用:雖然我5想借5會借,但我想調返D$入去,我5

雖然我5想借5會借,但我想調返D$入去,我5想做得太難睇,如果c6靜雞雞拎走D$係佢5啱,但佢已經開左口借,而 ...
千萬唔好咁諗,一開始係佢對你mean 先,佢對你唔住先,你而家做所有事都係為自己將來打算。

男爵府

做得好啱,無做錯。

首頁

尾頁

跳至