自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

男爵府

回覆:謊謬地為了一排日本朱古力而吵架

咁你c6平時食咩既呢

同埋咁驚輻射, 連電話都唔好用, 機都唔好打, 最好連街都唔好出, 因為輻射係週街都有架

我就唔介意人人有自己主見同立場, 唔好影響到人就ok~

複式洋房

gracelam 發表於 15-6-13 18:19
好方面諗: 佢關心樓主健康!!

唯有咁諗先可以下左度火。。 。。
很抱歉,這個「假想」已從吵架中的說話所幻滅了。

(回帶) 之前的吵架片段....

我:我買的東西你無權 dup。
c6:我 dup 埋妳出街添呀。
我:你這種小男人有什麼叻?在外扮好男人,回家只懂「喝」老婆,你覺唔覺得羞恥?你讀咁多書,連最基本的尊重人也不懂。

現在諗返都覺得自己很儍,高學歴不等於高品格,處理得不好,分分鐘仲以為自己是無上皇。

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章 DHA勳章

引用:要追溯到原材料咁嚴重,咁唯有叫佢自己種喎

原帖由 vincentjoan 於 15-06-13 發表
要追溯到原材料咁嚴重,咁唯有叫佢自己種喎

主 賜 平 安

複式洋房

chelchel0126 發表於 15-6-13 18:25
純8,咁你黃定藍定綠?
我只是反黃。

公爵府

引用:前幾天我在Jusco+(現在叫Aeon)+買了一排明

原帖由 moooon 於 15-06-13 發表
前幾天我在Jusco (現在叫Aeon) 買了一排明治黑朱古力,因為特價$6.9,所以買,心諗試下無壞,自從日本311地 ...
有沒有驚成咁,吵架仲傷身

公爵府

為健康著想係好,但太過極端又唔好

珍珠宮

引用:Quote:gracelam 發表於 15-6-13 18:19 好方

很抱歉,這個「假想」已從吵架中的說話所幻滅了。

(回帶) 之前的吵架片段....
有無有考慮揾婚姻輔導,唔係好容易離婚。

留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

用戶要求終止服務

你老公係敏感左

但拉埋政治黎講就

複式洋房

hannah99487 發表於 15-6-13 18:27
咁你屋企係咪無微波爐嫁?
Yes.

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章 DHA勳章

你哋未有仔女?佢咁強權,同仔女好難相處!

主 賜 平 安

子爵府

畀面勳章

同佢相處,我會嘔電

子爵府

引用:Quote:chelchel0126 發表於 15-6-13 18:25

我只是反黃。

我愛我個囝,愛到變做鬼..

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

用wifi ,電話都有幅射啦,咁專制

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

複式洋房

是是但但 發表於 15-6-13 18:40
要避免好難啦,日本食物有幅射,大陸同台灣都有黑心食物,要避,避開你c6視線可能易啲

...
Yes. 在暗暗進行中,已經好幾年了。

伯爵府

明知老公介意,食左包朱古力先返屋企,或者收埋來食

伯爵府

引用:Quote:chelchel0126 發表於 15-6-13 18:25

我只是反黃。

子爵府

佢咁樣好難唔吵,我第一件事會拎佢個電話去放、然後拎晒d錢去買烏冬同朱古力,如果佢嘈既話我會話佢知,電話有幅射、我幫你處理左,佢掉我一次,我就幫佢放一次

男爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:大陸野食都唔好得去邊咁你c6+唔知可以食乜

原帖由 sasa@uk 於 15-06-13 發表
大陸野食都唔好得去邊
咁你c6 唔知可以食乜
我哋成日食大陸食材,其實仲大獲⋯⋯

中毒機會多過中輻射

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

樓主老公係咪唔用手提電話,帶住防輻射頭盔出街架?

老實講,受輻污染既日本海水本身已經流遍全個地球,或者蒸發上天成為雨雲吹去第2個國家再落輻射雨。

同埋中國野成日都唔知落乜鬼毒藥,要樣樣野唔日本,唔中國?邊避得咁多?

我是一隻喵

水晶宮

引用:笑了

原帖由 sweetieyuki 於 15-06-13 發表
笑了

首頁
12345...11

尾頁

跳至