自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

侯爵府

回覆:王晶話預左越彈越多人睇佢齣風雲天地

無興趣無睇過

子爵府

痴線佬

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

回覆:manmum 的帖子

雖然我憎毒果,但呢套嘢確實好難睇,唔小心睇到少少都覺un頂able

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

完全無興趣追,睇完愛回家熄一粒鐘電視再睇may Leung

男爵府

一分鐘都無睇過

大宅

見到全部無個識的大陸女演員就不想睇了

男爵府

JO_100 發表於 15-6-25 23:43
crazy! 你套戲垃圾過垃圾。腰斬就最啱。
x 2 我情願晚晚做兩個鐘may leung

我接受到大陸劇, 但唔合情理劇

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

講句公道句說話。。。。

佢套新劇真是不敢恭維,但毒蘋果好明顯又是公報私仇,因佔中期間,王征日日鬧佔中班人~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

水晶宮

引用:把口咁毒,祝佢好運啦!BTW,我冇睇套爛劇

原帖由 kc_01k 於 15-06-25 發表
把口咁毒,祝佢好運啦!

BTW,我冇睇套爛劇,加上精哥大名,

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 hashtag影視迷勳章

not interested

公爵府

hashtag影視迷勳章

贊同王晶喎,毒果日日彈,我噚晚真的睇咗喎,OK啦,接受到。

之前d人咪一樣勁彈武則天,又話一星期七日悶,又話封胸無謂,結果收視日日升

公爵府

原本不準備看,現在也不會特意看一看,我信bk jm多過精哥!

侯爵府

我地開左電視黎做左我地對話嘅背景音樂咋

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

8點半就轉台了

禁止訪問

珍珠宮

回覆 manmum 的帖子

8:30pm 即熄電視, 拿拿臨洗碗丶冲涼, 之後9:30pm 睇媚娘!

珍珠宮

畀面勳章

無記已經無睇好耐,更何況呢套呀!迫香港人睇A貨港劇,實際係大陸劇的嘢,緊係唔會睇啦。一台獨大仲拍埋呢d合拍劇,唔怪得愛·回家有part 2,雖然拖呀拖,但起碼係本土出品,有共鳴d(雖則都無睇好耐)

伯爵府

好媽媽勳章

引用:見到全部無個識的大陸女演員就不想睇了

原帖由 sheryl09 於 15-06-26 發表
見到全部無個識的大陸女演員就不想睇了
me too,仲要配音難聽,而且又係果d橋段,好悶

我家有一隻似狗的貓b ,一隻寄居狗b ~
日日貓狗大戰^^

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

冇料拍好劇就發爆,冇品

孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

男爵府

引用:唔會睇囉! 呢咁嘅老土過時大陸劇。btw 王晶

原帖由 Shione 於 15-06-25 發表
唔會睇囉! 呢咁嘅老土過時大陸劇。btw 王晶真係樣衰、格亦衰。完全明白咩叫相由心生呀!

...

首頁
12345...7

尾頁

跳至