少年成長

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:abcannie 的帖子

你有祈禱?
那請檢討個人行為,你在另一版健康談性,又男友又出軌,仔女反叛到某一地步,並非單純個人問題,家庭背景好大關係。

洋房

知錯能改先最重要

複式洋房

回覆:女兒犯搶劫,要上庭,心痛不安

其實當小朋友經歷過呢一切,可能反而係比機會佢學習,最緊要係知錯

大宅

希望今次令佢醒悟..

洋房

希望佢經一事長一智

男爵府

瞓得好勳章

我仔仔前排犯事~我都好擔心~又怕佢要入去~但吾入去又怕佢吾知錯吾知點教好~因為我同前夫分開左佢跟爸爸~其實每個人都好錫佢~但佢未識珍惜~有朋友話你對佢越好佢越反判~要靠佢自己先識醒~大家努力呀~加油

禁止訪問

引用:你有祈禱?那請檢討個人行為,你在另一版健

複式洋房

回覆:女兒犯搶劫,要上庭,心痛不安

加油媽媽!不要放棄陪伴同關懷,曾幾何時我媽媽都係一泡眼淚受我氣養大我尼個女,佢從來冇放棄過我,一直都超錫我自己係感受到好多(我媽媽唔係會講出口既人)
宜家我長大左,結埋婚生左個女,媽媽超錫女女,當自己有左自己下一代既時候先會慢慢諗返,哦原來媽媽咁辛苦養大自己......宜家先黎後悔點解要佢咁激心。
你女女慢慢都會意想成熟,佢會識諗 ,每個人都年輕過都反叛過做過錯事,希望媽媽你有堅信堅強既心,陪女女一齊渡過這時間 !

複式洋房

引用:加油媽媽!不要放棄陪伴同關懷,曾幾何時我

原帖由 Giann_giann 於 15-11-19 發表
加油媽媽!不要放棄陪伴同關懷,曾幾何時我媽媽都係一泡眼淚受我氣養大我尼個女,佢從來冇放棄過我,一直都 ...
\"思\"想成熟<--打錯

首頁

尾頁

跳至