美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:運動修身分享

一開始找簡單昜學的,吾好太多人,如果想先pm我,佢周圍都有開架,平d,但無涼沖架,我都硬架,但做做下慢慢會好d架啦

大宅

引用:Quote:原帖由 迷人pinklady 於 15-07-30 發

原帖由 caramelpudding 於 15-08-02 發表
如果用節食法同食少左蛋白質,或減磅較快的方法,都容易瘦胸,如果飲食正常而清淡加運動,比較冇咁易瘦胸。 ...
我都食清,但係就無輕到,見住隻手真係好多肉,好討厭

伯爵府

引用:Quote:原帖由 caramelpudding 於 15-08-02

原帖由 bonnienga 於 15-08-02 發表
我都食清,但係就無輕到,見住隻手真係好多肉,好討厭
淨運動減磅係慢好多,我試過半年先減10磅,但patpat減左10cm

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 迷人pinklady 於 15-07-30 發

原帖由 caramelpudding 於 15-08-02 發表
如果用節食法同食少左蛋白質,或減磅較快的方法,都容易瘦胸,如果飲食正常而清淡加運動,比較冇咁易瘦胸。 ...
我又冇特別節食架,只係乜都食少左。咁要食返旦先

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 bonnienga 於 15-08-02 發表

原帖由 caramelpudding 於 15-08-03 發表
淨運動減磅係慢好多,我試過半年先減10磅,但patpat減左10cm
嘩嘩嘩

望落去瘦左就得啦,

複式洋房

我盡量KEEP住晚晚做20MINS SKI STEP加幾十下SQUAT
平時飲食控制下咁

大宅

回覆 Phoebenana 的帖子

一開始做揀yoga therapy 會好d
無yin yoga/ hatha yoga咁辛苦
拉鬆左d再試其他

btw yin yoga係深層d,一個pose 要hold幾分鐘
hatha yoga講求比較多係balance既動作
yoga therapy係都市病治療,比較日常生活化
舒緩番平日既痛症/姿態不良

複式洋房

回覆:chowkarman 的帖子

我禽日係葵芳做瑜珈,都一身汗

fb:https://www.facebook.com/Lucasbmama
blog:http://wwing417.blogspot.hk/

伯爵府

引用:Quote:原帖由 caramelpudding 於 15-08-02

原帖由 迷人pinklady 於 15-08-03 發表
我又冇特別節食架,只係乜都食少左。咁要食返旦先
我覺得飲豆漿都得,因為有左嗰陣一日飲2包鈣c寶,大左好多,宜家瘦返,嗰身型比例比之前平均左(以前係超級啤梨)

大宅

我聽日就上第一堂喇咁多位, 好緊張呀!!!

大宅

回覆:caramelpudding 的帖子

咁多。。。有些人好快就得。。我就慢

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 迷人pinklady 於 15-08-03 發

原帖由 caramelpudding 於 15-08-03 發表
我覺得飲豆漿都得,因為有左嗰陣一日飲2包鈣c寶,大左好多,宜家瘦返,嗰身型比例比之前平均左(以前係超級 ...
生左仲fit左,勁呀

複式洋房

如果我有你咁有恆心就好喇...從小就唔鐘意運動

複式洋房

there are some meal replacement items on market, feel full, tasty and sound very healthy too, low calorie

複式洋房

don't want to quote the brand here, if you get interest, you can PM me

大宅

引用:我禽日係葵芳做瑜珈,都一身汗 +

原帖由 wing417 於 15-08-03 發表
我禽日係葵芳做瑜珈,都一身汗
葵芳邊度有?

複式洋房

回覆:scytsin 的帖子

呢間,依傢有試做價

fb:https://www.facebook.com/Lucasbmama
blog:http://wwing417.blogspot.hk/

大宅

引用:呢間,依傢有試做價

原帖由 wing417 於 15-08-07 發表
呢間,依傢有試做價
How much

侯爵府

環保接龍勳章

我做咗4年hot yoga ,
差不多2,4,6 每次book 2堂.
有時會做pilates . zumba fitness, body combat 都有做.
for me ... 老實講,誠實講.. 係唔會減到磅.

可能.... 修到線條, 但當妳140-150磅時, 我諗你唔會理會咩figure啦.

而家由67kg 減到 56kg 半年內,
主要係做帶氧運動 + 節食.
我既節食係...係少食肉多菜, 不掃街, 不食立雜零食. 不飲果汁汽水.
加埋5:2 輕斷食 --呢度JM教. 自己SEARCH
初時好肚餓, 忍唔到口, 嗰排會整定隻雞蛋磅身.

帶氧運動...係呢度D JM教.
Youtube search
Jillian Michaels ' shred 30 days'.

其實浦開BK都應該有睇過啦. 不要再等啦.
奉勸各位JM.. 要減肥 ->
不要問, 只要做(運動)

珍珠宮

bonnienga 發表於 15-7-28 11:16
我覺得只吃東西修身太難,真的要從運動中修出來架,我自己一星期做3日運動,一日瑜伽一日funky ...
早餐: SPECIAL K, / 或栗米片 午餐: 即沖麥皮, 晚餐食半碗白飯, 泡菜, 肉, 菜, 介零食和甜品, 好想食既都只能一星期食一次, 另外每晚玩30-45分鐘健物單車, 訓前SIT UP30下

有輕少少, 及PAT PAT 位修到

所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

首頁

尾頁

跳至