論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

bb 展會有Homesee counter. 我之前問過個Cam-$1800(包setup)。如果家中本身有ROUTER,而個ROUTER包括 DDNS FUNCTION的話就OK。如果唔識CHECK個ROUTER,師傅安裝時會幫你睇埋,仲會帶多一個後備ROUTER,以防你家中個ROUTER唔啱用。

可用手機3G上網CHECK家中情況。
Nokia-N82/N80/N73
SE-K800i/G58i
都ok!
TEL:25551830
BB展好似有野送

別墅

菲比108 :

pls pm to me ...thx...

民房

麻煩可以給我資料!
原帖由 菲比108 於 08-7-19 10:36 發表
我用梗homesee.

1) 想要有錄影~~有
2) 可接收聲音~~有
3) 影像清晰~~一流, 而且動作快
4) 方便安裝~~包安裝, set up 哂, 試好機先比錢
5) wireless cam~~係無線, 只要裝果個位附近有蘇頭比電佢就得
6) 上網或手機都 ...

複式洋房

麻煩可以給我資料

別墅

菲比108 :

pls pm to me thanks!

洋房

Hi,

Can you give me more info like the agent name and number? Where to buy? Many thanks.

原帖由 菲比108 於 08-7-18 12:07 發表
hi各位,

我個工人8月中走, 新果個就係8月中黎, 機本上佢2個冇交接期, 所以我一定要裝個cam喺屋企睇.

我剛剛裝左homesee呀, 好清, 個cam行得都幾快, 我見我同事都係黃金買左一個自己裝, 叫我試睇, 我覺得佢果個好蒙 ...
Hello Baby !!

大宅

betty ng咪貼左個contact出黎啦.我都用緊,都覺得好用,最緊要包埋安裝,唔洗自己煩

bb 展會有Homesee counter. 我之前問過個Cam-$1800(包setup)。如果家中本身有ROUTER,而個ROUTER包括 DDNS FUNCTION的話就OK。如果唔識CHECK個ROUTER,師傅安裝時會幫你睇埋,仲會帶多一個後備ROUTER,以防你家中個ROUTER唔啱用。

可用手機3G上網CHECK家中情況。
Nokia-N82/N80/N73
SE-K800i/G58i
都ok!
TEL:25551830
BB展好似有野送

民房

菲比108或者有無其他人可以比到資料我呀...我急需要買呀..pm我或者email比我[email protected]
唔該哂呀...

大宅

我屋企用緊level one, 用咗2年都覺非常好.

1) 有錄影
2) 有聲音
3) 影像清晰

大宅

原帖由 ngbetty01 於 08-8-8 15:59 發表
bb 展會有Homesee counter. 我之前問過個Cam-$1800(包setup)。如果家中本身有ROUTER,而個ROUTER包括 DDNS FUNCTION的話就OK。如果唔識CHECK個ROUTER,師傅安裝時會幫你睇埋,仲會帶多一個後備ROUTER,以防你家中個ROUTER唔 ...

唔該晒你既資料呀

子爵府

菲比108 :

pls pm to me the name and contact no. of the agent ...thx...

子爵府

pls pm me , thx

原帖由 菲比108 於 08-7-19 10:25 發表
please check pm.

子爵府

我之前買左個d-link , 搞左好耐都識裝好麻煩, 有無人可以教下我裝呀

禁止訪問

大宅

原帖由 colorfashion 於 09-7-16 23:24 發表

唔好意思想問多少少問題,

我打左電話問,佢地今年未必擺bb展,但個價就$1,800 包上門安裝&1年保用。隻眼可以郁到左右340度,上下105度。

1) 想要有錄影~~有,
錄影果陣係咪要開住電腦?
係要開住電腦録

2) 可接收聲音~~
係咪個cam本身有埋收音並不是外置咪?
內置咪

3) 1800 係咪只包一個鏡頭呢?
係,如要加鏡頭要加$1,650

4) 有冇夜視呢?
有紅外線夜視

禁止訪問

等待驗證會員

please kindly pm me the info. Thanks!

複式洋房

can you pls pm the info to me, thanks.

原帖由 菲比108 於 08-7-19 10:36 發表
我用梗homesee.

1) 想要有錄影~~有
2) 可接收聲音~~有
3) 影像清晰~~一流, 而且動作快
4) 方便安裝~~包安裝, set up 哂, 試好機先比錢
5) wireless cam~~係無線, 只要裝果個位附近有蘇頭比電佢就得
6) 上網或手機都 ...

首頁

尾頁

跳至