美容扮靚

跳至

首頁
12345...9

尾頁

民房

Alicecc,
pls pm me.

原文章由 alicecc 於 08-7-29 09:23 發表
我做開個間係上樓美容院, 之前都係bk媽媽介紹, 真係好好, 又唔hard sell, 又足時間, 全人手身通淋巴係60分鐘都係$150, 45分鐘都係$100, 如果買course $100/60分鐘, $80/45分鐘,
佢地幫我做完一邊, 已經見到無禁腫, ...
好想過主婦生活

禁止發言

別墅

pls pm me..
thanks!!

禁止發言

禁止發言

禁止訪問

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Alicecc,
pls pm me

禁止發言

民房

原文章由 ec_cclaa 於 08-9-5 21:52 發表
Alicecc,
pls pm me.

原文章由 alicecc 於 08-7-29 09:23 發表
我做開個間係上樓美容院, 之前都係bk媽媽介紹, 真係好好, 又唔hard sell, 又足時間, 全人手身通淋巴係60分鐘都係$150, 45分鐘都係$100, 如果買course ...

我都想要..可唔可以pm我??
thx^^

洋房

Hello, I'm also want this shop information for
body treatment. can you give me information to
my email :
[email protected]

大宅

醒目開學勳章

原文章由 alicecc 於 08-9-19 23:16 發表
send了

Alicecc,
pls pm me

禁止發言

洋房

alicecc,

could u pls PM me also..............tks........

大宅

alicecc,

Can you PM information to me!

Thank you.

禁止發言

別墅

我都有興趣, 煩pm to me, 謝謝!

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

我今日試左一間係kwun tong 工業區做左個facial 又加個人手通淋巴...都好抵...
$88 facial 有鑽石磨皮 真係好平..手勢都ok..只係你mind 唔mind 係工業大廈上面.佢有自己toilet 可沖身.不過附近有打"莊"聲..幾嘈..我本人就唔mind..我出去做facial好少 sleep..$88 單係鑽石磨皮都做唔到(我指我平時做開個d),今次真係好抵...之後要開course $880/20項item ,都抵

至於通淋巴,我本身都幾塞,我去做massage,d按摩c都叫我要去通淋巴,so 我先去..so 我都幾痛下...但就無"瘀"到. 美容c都好細心成日問我痛唔痛...但我頸位真係比較塞,so我都有同佢講痛,佢問我最痛係咩位..就幫我集中d做, so 上身時間就用多d...$98/45mins...佢都好好.做完望下個電話,見未夠鐘,幫我整多幾分鐘,又見我腰易累,幫我按腰按左幾下...但我唔知join coures 要幾多$...因我另一間未做完,而家搵緊新既去replace舊既, so 有d人可能見我comment 過另一間都未定..我係好勇去試yahoo拍賣既 facial...反而我未試過bk referal 比我既..因我成日見佢地有d中堅份子出 post...反而做完返黎comment既真係好少...我都唔明點解無人返黎comment?

禁止發言

大宅

好媽媽勳章

yahoo拍賣? 我見過. Hardsell ???

原文章由 christytsui 於 08-9-27 20:34 發表

我今日試左一間係kwun tong 工業區做左個facial 又加個人手通淋巴...都好抵...
$88 facial 有鑽石磨皮 真係好平..手勢都ok..只係你mind 唔mind 係工業大廈上面.佢有自己toilet 可沖身.不過附近有打"莊"聲..幾嘈..我 ...

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

可唔可pm我係邊度同contact ?

原文章由 christytsui 於 08-9-27 20:34 發表
$88 facial 有鑽石磨皮 真係好平..手勢都ok..只係你mind 唔mind 係工業大廈上面.佢有自己toilet 可沖身.不過附近有打"莊"聲..幾嘈..我 ...

首頁
12345...9

尾頁

跳至