自由報料

跳至

首頁
12345...20

尾頁

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:yanyan-mummy+發表於+15-10-27+12:37

原帖由 pomanlife 於 15-10-27 發表
我3g乍, 用wifi多
我少用wifi,吾想太慢load吾到,所以慢速吾啱

男爵府

引用:Quote:yukisch 發表於 15-10-27 09:40 剛問

原帖由 scholes 於 15-10-27 發表
pls pm sale contact. thx
你打去續約電話就得

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

引用:Quote:原帖由 pomanlife 於 15-10-27 發表

原帖由 yanyan-mummy 於 15-10-27 發表
我少用wifi,吾想太慢load吾到,所以慢速吾啱
wifi辦公免費

屋企又有比月費

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由+yanyan-mummy+於+15-10-27+發

wifi辦公免費

屋企又有比月費
我屋企有wifi,不過好少用,我喺街多

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

引用:Quote:原帖由 pomanlife 於 15-10-27 發表w

原帖由 yanyan-mummy 於 15-10-27 發表
我屋企有wifi,不過好少用,我喺街多
同你掉轉

係街小用

雲母殿

引用:Quote:原帖由+yanyan-mummy+於+15-10-27+發

同你掉轉

係街小用
你要返工點同我要周圍走呢

大宅

唔好幫襯CSL, 我簽左2年中伏了, 網絡收得勁差, 電梯, 商場, 地鐵接收近乎零, 連屋企都接收唔到, 打去投訴只識講優化網絡工程中, 有部份地方收得差, 但簡直係收唔到囉, 講電話又接收唔好, 有次離譜到連電話都打冇反應, 佢話約搵技術人員實地測試, 但時間朝9晚6. 唔係要我請假陪佢試麻? 佢地自已做既測試都話訊號微弱, 未解決到問題又個個星期打黎話跟進中, 講地d癈話.

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

$666 , 4張咭 , 25G
仲有冇其他JM 用家庭PLAN , 續約有野送?

複式洋房

回覆:CSL 續約價錢

416+4咭+200惠康券

複式洋房

11Gb

複式洋房

$279/10G

複式洋房

唔知兩咭最平幾錢?

大宅

好媽媽勳章

引用:416+4咭+200惠康券

原帖由 S_CUBD 於 15-10-27 發表
幾多gb?

大宅

$416 4 咭 + $200 咁平 ? 有幾多 gb ? 同你係點續 ? 有 sales 電話嗎 ?
謝謝幫忙

大宅

S_CUBD 發表於 15-10-27 19:02
Want to know too.... Existing user of 1010. Thanks

複式洋房

11g, 但我用唔到咁多。想價錢平d,GB數少d。有無人知可以點?想轉 6s 個plan仲貴。

複式洋房

回覆:amberkid 的帖子

Sales打來

男爵府

引用:請問知唔個新上台係咩價?

原帖由 gigi19810326 於 15-10-24 發表
請問知唔個新上台係咩價?
我剛從Smartxxx過去CSL$24x/月 2.5G 送$200 tag&go ,我平時多在家用wifi,而且CSL有很多free wifi點,所以2.5G夠用。如你啱我pm個sales電話你

[

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 Lyllianlo 於 15-10-23 發表

原帖由 yanyan-mummy 於 15-10-23 發表
之前好似聽過有jm話279/10G,吾知而家仲有冇
我用呢個

禁止訪問

回覆:jc10127 的帖子

首頁
12345...20

尾頁

跳至