跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇人用english times?

大宅

原帖由 cathybebe 於 09-7-19 18:34 發表
有冇人用english times?

我仔岩岩睇緊,我覺得幾好!
好過迪迪尼,因為我見迪迪尼無打個英文字/字幕,我比較鍾意有字,有時唔得閑都可以play碟比bb睇就得!
baby can read我都有睇過!都ok,如果三套本人比較鍾意english time,連我個c6最憎play 碟比亞仔睇,都覺得play english time,佢都識哼幾句,hehe:lol

大宅

有無人想買bbc歡樂美語呀?

別墅

"原文章由 maggieymh 於 08-9-8 00:17
maggieymh
呢個係我個大女呀
我幫bk媽咪喺馬來西亞訂開your baby can read o既vcd嫁(平過美國版一半&免運費)~有興趣o既媽咪,我可以pm資料俾你地嫁

p.s.短片入面o既字卡係我自己print 嫁 ... "

我有興趣,請pm資料給我/ email to:
[email protected]
thx!

別墅

我好有興趣呀,可否pm資料比我呀,many thanks!

[email protected]

另外我想問馬來西亞同美國版有咩分別架??

原帖由 kaka0608 於 09-8-1 02:54 發表
"原文章由 maggieymh 於 08-9-8 00:17
maggieymh
呢個係我個大女呀
我幫bk媽咪喺馬來西亞訂開your baby can read o既vcd嫁(平過美國版一半&免運費)~有興趣o既媽咪,我可以pm資料俾你地嫁

p.s.短片入面o既字卡係我 ...

大宅

好媽媽勳章

原帖由 kaka0608 於 09-8-1 02:54 發表
maggieymh
呢個係我個大女呀

p.s.短片入面o既字卡係我 ...

pls pm inf. to me, thx.

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

請問 BABY EINSTEIN 响邊樹有得買呀 ?

原帖由 yeeyeey2k 於 08-9-5 23:28 發表
我都有一套Baby Einstein,今日第一次播,我個bb唔鍾意,但係佢表哥就好鍾意,仲跟讀,個人覺得係比其他類似教材悶d,但呢套就適合俾2歲或以上既小朋友睇,橫掂係$250/25隻dvd咁平,扺買ga,我都諗住第日再比bb睇。

另外,我亦有一套BBC ...

男爵府

我e+係賣美國版your baby can read full set,有興趣o既媽咪最好都係pm我留email丫,因為唔想喺度好似sell野咁
原帖由 siupoponicam 於 09-8-6 19:15 發表

pls pm inf. to me, thx.

別墅

me want too,
我囡囡2個月大
幾時開始用好???

原帖由 maggieymh 於 09-8-7 13:58 發表
我e+係賣美國版your baby can read full set,有興趣o既媽咪最好都係pm我留email丫,因為唔想喺度好似sell野咁

大宅

好叻呀!!!

原帖由 Ann0805 於 09-7-14 11:48 發表
我個仔好鐘意看哦.

我唔會買Your Baby Can Learn喇, 因為我發現好多野可以自製. 我家下連中文字都係用同一個方法教亞仔. 他已經可以講好多中文字: 狗, 牛, 羊, 雞, 鴨, 手, 腳, 頭, 口, 鼻, 筆, 書, 樹, 花, 水, ...

大宅

我識人呀!! 可以平d!

8書2拼圖1智慧光筆

以小朋友熟識的電影動畫故事跳出平面,以中英對照方式呈現,配合聰明電子光筆,一點即發聲。讓小朋友又能邊聽故事,邊學普通話及英語,邊學邊玩!

• 迫降非洲
  • 非洲大冒險
  • Hello 你好
  • 猜猜我是誰
  • 愛力獅遊記
  • 造句故事書
  • IQ大挑戰
  • 愛力獅的生曰PARTY
  • 故事拼圖
  • 世界拼圖
  • 智慧光筆

首頁