夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

公爵府

回覆:未著過婚紗無擺酒的人妻,你有否心病-心理不平衡

我當年都無影同無擺,我完全無遺憾。如果真係咁放唔低就拿拿聲去做羅,呢啲野無話遲既!

大宅

可去補影結婚相留念,再去一次honey moon

男爵府

畀面勳章

我無影相 無擺酒 無咩問題

禁止訪問

複式洋房

回覆 Fatmamababy 的帖子

想影咪影囉. 老公唔想影的話, 自己同個囡囡影仲過癮. 好開心架. 我老公都話唔影架!! 我book 哂野之後叫佢去到交戲就得啦. 跟住我地就影左婚妙相啦. 雖然唔係好滿意. 都好過無啦.

大宅

唔好理其他人講乜,每個人都有自己感受同睇法,當初你因咩事唔影相唔擺酒都已成過去,依家無謂再講番d已過去的事。夫婦需要雙向溝通,讓對方知道你感受,男人好多時未必明白女人嘅感性係乜,不過鼓勵你講出來,總好過收埋個心結。

子爵府

有,但唔係我,係c6

別墅

遲點揾到錢再補回就得了,我倆公婆都是簽個字就算了。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

補影一輯相吧...我覺得唔難的

複式洋房

好多謝大家嘅鼓勵!!
原來唔止我一個冇做呢兩件事,依家個心舒服啲,其實一直覺得自己好異類😞

珍珠宮

我淨係同老公影婚紗相,冇擺酒,又唔覺得有心理唔平衡喎

大宅

引用:回覆 Fatmamababy 的帖子無問題~~~最緊要C6

原帖由 kasuen 於 15-11-10 發表
回覆 Fatmamababy 的帖子

無問題~~~最緊要C6錫我錫仔女~~~~十年如一日的照顧家庭~~~~
認同!冇問題喎!我同c6當初咩都冇做,如想既話,將來可再補影都可以!

伯爵府

回覆:Fatmamababy 的帖子

補影相

大宅

婚紗相我焗住影放酒樓。我鐘意低調,所以就算兩樣都無唔覺咩問題,最緊要唔好用感多錢。過呢d好過人

大宅

婚紗相我焗住影放酒樓。我鐘意低調,所以就算兩樣都無唔覺咩問題,最緊要唔好用感多錢。過呢d好過人

珍珠宮

我有影緍紗相。冇擺酒。堅唔想擺酒。好怕做show比人睇.如果一定要我擺我超唔開心,我一定唔會結婚。我連緍紗相都唔想影的但無奈都要影下。

侯爵府

我本來唔想擺酒,屋企人一定要,然後真係永世難忘

係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:好多謝大家嘅鼓勵!!原來唔止我一個冇做呢

原帖由 Fatmamababy 於 15-11-11 發表
好多謝大家嘅鼓勵!!
原來唔止我一個冇做呢兩件事,依家個心舒服啲,其實一直覺得自己好異類😞 ...
每個人想法都5一樣,我個陣想著婚紗簽紙我老公話洗5洗甘隆重,最後只系著米白色晚裝簽紙,系註冊處門口影左D相,keep左系電腦後來中毒D相無曬,而且冇特登去影婚紗相,所以一張可以留念既相都無,佢之前應左我補影,但系用5同藉口一路拖,我由89磅到而家130磅已經肥到5想影,所以好後悔當初點解自己甘耳仔軟聽佢氹,個仔都就黎9歲我無再提,連補By酒都冇,我有5開心好似冇結過婚甘

我為貓狂

禁止訪問

翡翠宮

2018復活節勳章

當時只係以我爸爸名義請親戚吃餐飯, 可以的話我連呢餐都唔想搞

首頁

尾頁

跳至