網購天地

跳至

首頁
12345...7

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

欠一張~
放下自在

伯爵府

2018復活節勳章

我8張單, 全部都發晒貨,
有一張同城既收埋貨添。

大宅

想生BB熱投 親子王國15週年勳章

全部都發晒貨,但有幾間仲未開始運貨

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

7成發左

伯爵府

引用:回覆 樂癲肥熊餅 的帖子嘩, 咪差唔多要等足

原帖由 Kathan_mama 於 15-11-12 發表
回覆 樂癲肥熊餅 的帖子

嘩, 咪差唔多要等足2星期
禁又吾洗禁早下定論,我講個情況係話入庫早簽遲入,但都係24小時內入(暫時)

大宅

十幾單發剩兩單 我落單前都問清楚哂係咪即日發貨先買~ 唔急要既野就等下佢

別墅

回覆:雙十一發左貨未

買左11單仲有兩單未發,唯有等等

大宅

發咗一半咋………

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

全部發晒,不過有一單運去集運倉期間已經唔q見左,賣家今日晏d再重發比我

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

大部份已發貨, 倘欠一張天貓超市 order 未發
我係天貓超市買日用品, 分了2個庒口發貨:
廣州華南店做到今發明至, 很快捷~
但量販店仍接單中???
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

發晒, 爭一單就收晒貨

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章

puilam714 發表於 15-11-13 13:37
發晒, 爭一單就收晒貨
咁快? 你總共有幾多張單? 我11張單,仲欠2張單未出到貨。

複式洋房

差4張單發齊。另有7張單已到倉,其中一間係山東發東莞,另一間浙江寄出剛派件中

子爵府

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

我同間野有少少鬧番左...唔知佢會唔會玩野同我慢D出呀

11/11 我拍件貨時, 係8元, 因為天貓關係我手提比唔到錢, 我未返到屋企開PC先比錢, 因為趕住比錢, 都無留意到原來佢已經修改左價錢變12元. 我都係比完錢先發覺(因為見平買左好多件). 事後第2天問佢地, 佢地唔認有做過, 仲話一路都無做過8元TIM. 甘我咪話佢地唔老實, 佢地D態度好差, 叫我唔滿意就退款. 我心諗, 12元都唔係比唔起, 不過想CONFIRM下咩事,.....加上自己都想買. 我現在忍佢, 等佢出到貨我就劣評佢

大宅

9張單有7張發左貨,1單已到集運,1單派件中,但另外果d有3單見11/11下午和晚上發貨到今日13/11都完全無物流顯示,唔知要等幾耐先等得齊去到集運!

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章

4張單, 全發貨了

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:9張單有7張發左貨,1單已到集運,1單派件中

原帖由 monlingling 於 15-11-13 發表
9張單有7張發左貨,1單已到集運,1單派件中,但另外果d有3單見11/11下午和晚上發貨到今日13/11都完全無物流 ...
我都有1件11號下午發,到而家都無影,連\"已攬件\"呢句都無
問客服話可能快遞爆倉,話幫我催下
你嗰d有冇話已攬件?
我諗緊如果等到聽日都無更新,好唔好申請退款
因為買左11單,得1單係咁情形,其他發左同1晚已有物流信息

男爵府

瑤瑤~ 發表於 15-11-13 17:24
我都有1件11號下午發,到而家都無影,連\"已攬件\"呢句都無
你嗰d有冇話 ...
我只有兩單, 一單收左貨, 一單等待攬件, 賣家話快遞12號下午已攬件, 只係無更新! 申通係唔係成日咁架?!

大宅

引用:Quote:原帖由+monlingling+於+15-11-13+發

原帖由 瑤瑤~ 於 15-11-13 發表
我都有1件11號下午發,到而家都無影,連"已攬件"呢句都無
你嗰d有冇話 ...
仲係等待攬件,問賣家有一間覆話快遞爆哂倉update唔切,話佢地都催緊~

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:瑤瑤~ 發表於 15-11-13 17:24 我都有

原帖由 kiufungb 於 15-11-13 發表
我只有兩單, 一單收左貨, 一單等待攬件, 賣家話快遞12號下午已攬件, 只係無更新! 申通係唔係成日咁架?!
...
我今次得1件申通,但今日才發,暫未有更新
平時既申通就一時時,但你12號才發,個人建議睇埋聽日先

首頁
12345...7

尾頁

跳至