嬰兒用品

跳至

首頁
12345...11

尾頁

男爵府

畀面勳章 大廚勳章

re-on <-我去到好想買~但係當你見到條人龍之後~我全部放番低晒 ~~之後我即係問佢拎左佢鰂魚涌個地址~
因為佢拎禮品同比錢都係同一條龍

禁止訪問

大宅

畀面勳章

原文章由 janan 於 08-8-8 17:46 發表

我唔係荷花vip 喎... 咁咪無得平!!??

I'm....Do you need the card?? If yes, you may come to Grand Century Place one and I can borrow you.

大宅

畀面勳章

I bought Combi toys for stroller, ChuChu milk bottles, 明治奶粉$1200

複式洋房

森永細仔奶粉

請問有無森永細仔奶粉買呀?
HOW MUCH?

男爵府

睛靈勳章

原文章由 bbysh 於 08-8-8 20:25 發表
I bought Combi toys for stroller, ChuChu milk bottles, 明治奶粉$1200

請問$1200係大仔定細仔呀?係邊樹counter呀?唔該晒?

大宅

有朋友打比我nuk奶煲賣$350
大眼bb哈士奇

大宅

我order惠氏3號400g 12罐 - 57 each, 送一本book.
smartfish 240 each
羊奶糖 80 each
日本魚油丸 120each

珍珠宮

畀面勳章

原文章由 stinkyrabbit111 於 08-8-8 19:36 發表
仲有fisher price果隻 bb跳跳吓 mud mud forest $9xx, 好平....

佢地淨係拎D貴野出黎, 我問佢地想睇下BOOSTER SEAT, 佢話冇呀!

複式洋房

今日去咗BB 展, 專登去買產後28坊, 因為D FD 同我講話會有野送~~

我去到後發現真係幾多野送喎~~
我買咗金裝, 原價要$2980~, 會展價$2780~即平咗200蚊, 之後仲有野送喎, 包括:
1) 2支收身精華
2) 2樽姬松茸(每樽都有成90粒GA)
3) 保温瓶一個
4) 一本坐月秘笈
5) BB燈&監聽器

平時會員介紹都係平得果50~100蚊, 而家仲有咁多野送, 真係好抵呀~~~~

珍珠宮

畀面勳章

回覆 #41 wowobb 的文章

請問知唔知道re-on森永大仔幾多錢,實在太多人,費時去問,thx!

子爵府

我想買奶粉--思敏兒1號(香港雪印),唔知有無得送貨呢?
另外想買d玩具,唔知combi平唔平得過be be dream 八五折呢?

洋房

想知bb展下列貨品有無平到

請問各位有去bb展的朋友,我想知下列貨品有無平到:

- 牛欄牌照4號奶粉
- 美贊臣3號奶粉
- 尼飄Diaper

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

原文章由 reneeleung 於 08-8-8 16:06 發表
無Maclaren車仔買.

有喎~
有個mama話orginal ~$1800, special ~$1500

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

原文章由 joeywongmy 於 08-8-8 18:28 發表
TT肥奶樽$22咁平?
我見唔到既
係邊個COUNTER呀?

TT? tommee tippee? 佢自己有個大booth架喎~

大宅

回覆 #9 husky168 的文章

要買夠280 玩nuk先可以用350元換steamer, 但部分nuk物品無吉之島上次減價時平, 最平係10元一盒的抺手抺面濕紙巾
FR :-D

別墅

我一心諗住去b&m訂奶粉,點知價錢同網上訂一樣,只係如果即場訂奶粉可以7折買現場玩具,我亞女咁細,都冇野岩

大宅

思敏兒1號(香港雪印) $140/1罐, $1120/1箱, 買滿一箱可免費送貨。combi玩具有30% off 呀~

原文章由 catmervin 於 08-8-8 22:14 發表
我想買奶粉--思敏兒1號(香港雪印),唔知有無得送貨呢?
另外想買d玩具,唔知combi平唔平得過be be dream 八五折呢?

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

男爵府

陪月勳章

huggies 紙尿片平均每塊HK1.95(藥房仲抵);我冇買.
早上11:00 去排隊差不多15-20分鐘.都算快.
行左一陣就多人.見到咁多人都唔想買. heathlytime糊仔 真係加左價,買滿hk$100就9折,hk$300就8折.好多人買又冇買.今次收穫vtech 學行車hk$280,幾抵,仲有音樂發聲,vtech玩具幾抵hk$90-200 就有.仲有d贈品好快就冇.GOD 大王紙尿片試用派淨初生及細碼.冇攞到.今次淨係買左玩具.

首頁
12345...11

尾頁

跳至