跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

http://www.babyhome.com.tw/club/album.php?op=album&gid=1678&folderid=3305&u=

以上係我影既相..

大家影左相既..pls send比我啦

大宅

wa, venus 大左好多啊, 仲越來越似爸爸

果個hin hin 哩, 就好抵打啊。 (拍,拍,拍 + meet meet meet) 超肉緊, 乞人曾!

sandy., 下次系街度見到我,記得兜路走

月希, 琴晚 jeannie 話要同 chun chun 結婚啊!

原文章由 月希 於 08-10-20 09:42 發表
http://www.babyhome.com.tw/club/album.php?op=album&gid=1678&folderid=3305&u=

以上係我影既相..

大家影左相既..pls send比我啦

[ 本文章最後由 Balasa 於 08-10-20 13:05 編輯 ]

大宅

原文章由 Balasa 於 08-10-20 12:51 發表
wa, venus 大左好多啊, 仲越來越似爸爸

果個hin hin 哩, 就好抵打啊。 (拍,拍,拍 + meet meet meet) 超肉緊, 乞人曾!

sandy., 下次系街度見到我,記得兜路走

月希, 琴晚 jeannie 話要同 chun chun 結婚啊!

...

我都覺得係, 好似個個小朋友都大個左好多咁... 軒軒個面珠dun, 真係想咬一啖

我都睇左d相, jeannie係咪點都要搵倒chun chun為止呀?

大宅

Priscilla ,你都好似沒去窩! 真系好耐沒見面啦!

系啊, 甘暗撞正生日會, 以為 jeannie去到生日會,會玩到忘曬形, 點知道都系走吾甩 , 翻到屋企我問見到chun chun 開吾開心, jeannie 竟然話要同chun chun 結婚,R 曬頭mouth:mouth:" />

原文章由 小瑩子 於 08-10-20 16:42 發表

我都覺得係, 好似個個小朋友都大個左好多咁... 軒軒個面珠dun, 真係想咬一啖

我都睇左d相, jeannie係咪點都要搵倒chun chun為止呀?

[ 本文章最後由 Balasa 於 08-10-20 17:05 編輯 ]

珊瑚宮

原文章由 Balasa 於 08-10-20 17:01 發表

系啊, 甘暗撞正生日會, 以為 jeannie去到生日會,會玩到忘曬形, 點知道都系走吾甩 , 翻到屋企我問見到chun chun 開吾開心, jeannie 竟然話要同chun chun 結婚,R 曬頭 ...

Jeannie係第三個啦...話要同chunchun結婚..都唔知點解駿駿咁受歡迎既

大宅

同樣地, jeannie 已經有2個老公啦, 仲有1個女添!mouth:
chun chun 應該生系古代,又或者要信回教. ,甘jeannie 咪要(針)豬籠

原文章由 月希 於 08-10-20 19:47 發表

Jeannie係第三個啦...話要同chunchun結婚..都唔知點解駿駿咁受歡迎既

[ 本文章最後由 Balasa 於 08-10-20 22:09 編輯 ]

珊瑚宮

原文章由 Balasa 於 08-10-20 22:05 發表
同樣地, jeannie 已經有2個老公啦, 仲有1個女添!mouth:
chun chun 應該生系古代,又或者要信回教. ,甘jeannie 咪要(針)豬籠

jeannie咁花心既

珊瑚宮

係喎...大家果日冇影相?冇人send相比我放上網既

大宅

原文章由 Balasa 於 08-10-20 17:01 發表

系啊, 甘暗撞正生日會, 以為 jeannie去到生日會,會玩到忘曬形, 點知道都系走吾甩 , 翻到屋企我問見到chun chun 開吾開心, jeannie 竟然話要同chun chun 結婚,R 曬頭 ...

係呀... 小詣流鼻鼻+咳咳...唔敢帶佢出黎放菌

jeannie真係好搞笑, 不過jeannie 同chun chun都咁可愛, 有好多老公仔同老婆仔都唔出奇嘅.

珊瑚宮

原文章由 小瑩子 於 08-10-21 10:53 發表

係呀... 小詣流鼻鼻+咳咳...唔敢帶佢出黎放菌

jeannie真係好搞笑, 不過jeannie 同chun chun都咁可愛, 有好多老公仔同老婆仔都唔出奇嘅.

佢小詣冇事丫嘛?

我諗好多小朋友都有好多老公仔,老婆仔啦

大宅

我淨係影咗video, 睇吓cap相出嚟靚唔靚, 唔靚就upload成段片俾你地睇.
十月變形記: http://hk.myblog.yahoo.com/bibu-fish

大宅

原文章由 月希 於 08-10-21 11:04 發表

佢小詣冇事丫嘛?

我諗好多小朋友都有好多老公仔,老婆仔啦

佢食藥食到驚, 一見我整碎d藥就發哂癲咁係間屋企度走黎走去, 之後我都無比佢食啦, 等佢自己慢慢好...呢兩日都無乜點咳, 淨係唔識咳d痰出黎, 搞到塞係個鼻鼻度, 同埋係鼻度走出黎, 要用個口透氣. 不過今日見佢又好似好返d, 鼻鼻都無咁多.

珊瑚宮

原文章由 十月變形記 於 08-10-21 15:29 發表
我淨係影咗video, 睇吓cap相出嚟靚唔靚, 唔靚就upload成段片俾你地睇.

哦..好丫

珊瑚宮

原文章由 小瑩子 於 08-10-21 17:29 發表

佢食藥食到驚, 一見我整碎d藥就發哂癲咁係間屋企度走黎走去, 之後我都無比佢食啦, 等佢自己慢慢好...呢兩日都無乜點咳, 淨係唔識咳d痰出黎, 搞到塞係個鼻鼻度, 同埋係鼻度走出黎, 要用個口透氣. 不過今日見佢又好 ...

其實冇發燒..我都唔係咁想比小朋友食藥..情願佢慢慢好...食得藥多身子都弱d

大宅

原文章由 月希 於 08-10-21 19:05 發表

其實冇發燒..我都唔係咁想比小朋友食藥..情願佢慢慢好...食得藥多身子都弱d

小詣呢排都唔知搞乜, 先係痾...止左痾就流鼻+咳...好返d啦, 又黎痾...唉...我好辛苦先幫佢催谷倒有返d肉咋...唔好玩我啦

珊瑚宮

原文章由 小瑩子 於 08-10-22 12:11 發表

小詣呢排都唔知搞乜, 先係痾...止左痾就流鼻+咳...好返d啦, 又黎痾...唉...我好辛苦先幫佢催谷倒有返d肉咋...唔好玩我啦

係咪依排身子弱..抵抗力差d
所以乜菌都中??

大宅

原文章由 月希 於 08-10-22 12:44 發表

係咪依排身子弱..抵抗力差d
所以乜菌都中??

我都唔知呀...總之依家一日要洗成4-5條長褲啦, d 55好稀好稀, 一黎就係兩邊過哂片...佢又無謂口, 食半碗飯仔/粥仔已經唔肯再食, 至愛嘅奶奶, 8安都要淨2-3安

[ 本文章最後由 小瑩子 於 08-10-22 14:36 編輯 ]

大宅

回覆 #57 小瑩子 的文章

呢輪天氣唔穩定, bb好易病, 呀Q精神 ~ 當係蓄抗體!
十月變形記: http://hk.myblog.yahoo.com/bibu-fish

大宅

原文章由 十月變形記 於 08-10-22 15:17 發表
呢輪天氣唔穩定, bb好易病, 呀Q精神 ~ 當係蓄抗體!

唯有係咁啦...

你地去日本都要小心d, 執齊藥呀...

首頁

尾頁

跳至