夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:1905 發表於 16-1-21 09:54 係呀,62

原帖由 Minnie2010 於 16-02-02 發表
小孩子幾大?從文字中覺得你心情平伏了,你好勇敢和獨立。
多謝妳鼓勵呀,我都吾知自己是否勇敢獨立,只係條路都冇彎轉, c6 玩到冇回家一年了,我唯有靠自己,積極勇敢與仔仔努力生活,仔已14歲,好彩佢都好生性,個仔都睇住個老豆徹底放棄頭家,可能對仔仔成長都有好大影響,我都好擔心會影響他的成長及將來的婚姻, 可能人生就是這樣, 總要在荊棘中才能更加自強,加油!!我要撐下去!

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 Minnie2010 於 16-02-02 發表

原帖由 1905 於 16-02-02 發表
多謝妳鼓勵呀,我都吾知自己是否勇敢獨立,只係條路都冇彎轉, c6 玩到冇回家一年了,我唯有靠自己,積極勇 ...

生命係自己既,好好把握好好生活!!

男爵府

回覆 1905 的帖子

十四歲唸嘢都可以好成熟,留意下佢有咩反常,唔好喺佢面前有太多嘅負能量,佢都可以好健康地成長。努力加油!如果同兩老關係唔差,應帶囝囝去拜年,兩老並冇做錯嘛,又可以俾多啲愛個囝!

大宅

回覆:剛剛離婚了,請問大家年初一仲會吾會同6299拜年

終於初三搵前6299飲茶, 大家爭比錢,我當然想我比, 奶奶話吾好爭喇,點知我由衷地講左句,99我最怕同人爭, 所以我先決定退出(離婚)
99聽後,靜了下來,對吾住99,我不是有心咁講,吾知點解果刻控制吾到,好想話比你知……

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:終於初三搵前6299飲茶, 大家爭比錢,我當

原帖由 1905 於 16-02-11 發表
終於初三搵前6299飲茶, 大家爭比錢,我當然想我比, 奶奶話吾好爭喇,點知我由衷地講左句,99我最怕同人爭 ...
奶奶明白的,大家都係女人,你仲會揾佢飲茶,已經好好了

大宅

回覆:1905 的帖子

你做得好大方,比6299知道你們已離婚亦好正確,慶幸你仔仔亦已14歲,不過要注意他的情緒等,祝福你!

大宅

引用:你做得好大方,比6299知道你們已離婚亦好正

原帖由 草莓602 於 16-02-11 發表
你做得好大方,比6299知道你們已離婚亦好正確,慶幸你仔仔亦已14歲,不過要注意他的情緒等,祝福你!

...
感激

男爵府

BK Milk勳章

照去啦!話哂係個男人問題,老爺奶奶會明白的
Charmmy is DADA, MAMA's Darling.
Charmmy is 18 months aged.
Charmmy Likes To Play With DADA & MAMA.
Charmmy Has 2 Bowls Of Rice Everyday.
Charmmy Likes To Eat Bananas And Bread.
Charmmy, DADA, MAMA Love You All The Time.
Charmmy Starts To Said "MA" November 27.
Charmmy Starts To Stand On The Bed In December.
Charmmy Travels To Singarpore In March 2010.
Charmmy Walks By Herself In April 2010.

首頁

尾頁

跳至