自由報料

跳至

首頁
12345...10

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:7仔利是封抵呀!

我的收獲,買左13 packs, 共$65
我主要買平面款式sanrio同tsum tsum
蛋黃哥只得立體,求其買左2包

NATCHENG    發表於 16-2-14 17:00

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

呢隻立體裝飾大大塊都係$5咋

大宅

想買Kitty,但附近已經無晒

翡翠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

嘩!

公爵府

子爵府

引用:我的收獲,買左13 packs, 共$65我主要買平

原帖由 瑤瑤~ 於 16-02-12 發表
我的收獲,買左13 packs, 共$65
我主要買平面款式sanrio同tsum tsum
蛋黃哥只得立體,求其買左2包
其實sanrio款我最想買大口仔,不過間間都無
蛋黃哥立體利是封真係又靚又抵,不過唔知買黎派俾咩人,所以無買

大宅

頭先喺銅鑼灣見到有sanrio呀 c出口轉左過馬路繼續直行嗰間(唔熟嗰頭 唔知喺咩街)

大宅

下年又未必興蛋黃哥 所以冇買

珍珠宮

connie160878 發表於 16-2-12 22:37
想買Kitty,但附近已經無晒
kitty我都係買得1包咋

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

引用:Quote:原帖由 家文 於 16-02-12 發表分別三

原帖由 milktealai 於 16-02-12 發表
sanrio好靚
我目標

珍珠宮

家文 發表於 16-2-12 22:47
其實sanrio款我最想買大口仔,不過間間都無
蛋黃哥立體利是封真係又靚又抵,不過唔知買黎派俾咩 ...
我都想要大口仔, 但唔記得有無出?同埋想問下有無little twin stars架?

珍珠宮

buttonnnn 發表於 16-2-12 22:50
下年又未必興蛋黃哥 所以冇買
都係架, 但買左都會照用

珍珠宮

sasa0208 發表於 16-2-12 22:58
我目標
想要sanrio就要快手, 見到好多間都賣晒, 剩返tsum tsum同minions多貨

大宅

我買左3包kitty,1包twin star

珍珠宮

oliho806 發表於 16-2-12 23:31
我買左3包kitty,1包twin star
好想要twin stars呀, 請問邊間有?

子爵府

引用:Quote:家文 發表於 16-2-12 22:47 其實sanr

原帖由 瑤瑤~ 於 16-02-12 發表
我都想要大口仔, 但唔記得有無出?同埋想問下有無little twin stars架?
上年有出twins star款,今年無見過

其實我之前仲買左好多$3包嘅利是封,車仔,兔仔,熊貓咁…下圖係今年派嘅利是:
金色長封就係上年7-11減到$3.8時入嘅貨

c6已經話我見平又再買咁多,明明屋企啲利是封已經多到幾年都未派得晒

大宅

咁仲有冇印花派呢?
我頭先買,佢話冇得派

子爵府

引用:咁仲有冇印花派呢?我頭先買,佢話冇得派

原帖由 lihoma1869 於 16-02-12 發表
咁仲有冇印花派呢?
我頭先買,佢話冇得派
我今日買仲有印花派喎

珍珠宮

家文 發表於 16-2-12 23:39
上年有出twins star款,今年無見過

其實我之前仲買左好多$3包嘅利是封,車仔,兔仔,熊貓咁…下圖 ...
嘩, 你真係好多珍藏喎

珍珠宮

lihoma1869 發表於 16-2-12 23:39
咁仲有冇印花派呢?
我頭先買,佢話冇得派
有派印花呀

首頁
12345...10

尾頁

跳至