影視娛樂

跳至

首頁
12345...8

尾頁

公爵府

tsewong 發表於 16-2-23 10:30
係㗎, 大好時光個女主角固然好唔掂(演技, 講嘢啲語氣奇奇怪怪), 無心個女朋友(後來好似結埋婚)直頭係超醜 ...
無心個女朋友系編劇兼製片人個女啊。所以胡歌都特登發微博撐佢。

女主角,終於記得個名叫“王曉晨”了。呢個女人現實之中更加極品啦,套戲都ENDING左幾個月了,佢發自己D新聞稿俾傳媒(國內大部分明星新聞稿,都是明星團隊寫好,發俾傳媒刊登,仲要俾翻500-1000/份既刊登費傳媒),仲自稱 “胡歌老婆”。而且從來都唔用“”號括住“胡歌老婆”幾個字,當正自己真是佢老婆咁。佢真是中左“胡歌降”咁。

冰冰,我都飛啊,邊有理由袁浩咁蠢噶!

仲有開餐館果個朋友同個前妻,都是一對極品。

成套戲誇張過頭,一D都唔現實。

侯爵府

hugoma2015 發表於 16-2-23 10:47
無心個女朋友系編劇兼製片人個女啊。所以胡歌都特登發微博撐佢。

女主角,終於記得個名叫“王曉晨”了。呢 ...

原來無心個女朋友係有背景嘅。我睇嗰陣覺得個導演係咪盲㗎,真係超醜樣,又冇演技 

我嗰時未睇無心法師,心諗個男仔幾靚仔呀,係咪得罪人呀,因乜事配個咁醜樣嘅?

至於個女主角算幾靚女,但一開口真係好唔掂。我而家睇緊請回答1994,個女主角有差唔多感覺

我睇大好時光係因為睇完琅瑯榜覺得胡歌好正。睇1994係因為剛睇完1988又係超正,但兩套都中伏

公爵府

tsewong 發表於 16-2-23 11:01
原來無心個女朋友係有背景嘅。我睇嗰陣覺得個導演係咪盲㗎,真係超醜樣,又冇演技 

我嗰時未睇無 ...
我一直期待瑯琊榜,后來聽講原班人馬,同一製作團隊拍攝既《偽裝者》,於是去睇,結果都中伏。所以話, 唔好“愛屋及烏”

tsewong    發表於 16-2-23 11:26

侯爵府

yanyan-mummy 發表於 16-2-23 00:14
曄, 我睇左第一集大媽真係超趕客, 如果咁咀埋我仲追吾追好

大媽個look係幾趕客㗎, 但成套劇幾好睇, 睇睇下會覺得大媽同家明幾夾

而且大媽幾有情有義, 雖然現實冇乜可能冇啲咁好嘅前新抱, 仲會對趕走自己嘅前99咁好

伯爵府

引用:Quote:小玲 發表於 16-2-23 09:35 輕鬆d可

原帖由 nora131 於 16-02-23 發表
仙劍3 現在係 hea 住睇,太過無厘頭唔啱口味,以為楊家將正正經經演楊六郎,看了幾集感覺還是很淡,仙劍 1 ...
嚇到我……唔敢开!

伯爵府

引用:Quote:tsewong 發表於 16-2-23 11:01 原來

原帖由 hugoma2015 於 16-02-23 發表
我一直期待瑯琊榜,后來聽講原班人馬,同一製作團隊拍攝既《偽裝者》,於是去睇,結果都中伏。所以話, 唔 ...
唉!点算!胡歌毒点解?

依家連佢本自傳都睇埋…………仲有乜可以睇!

公爵府

高齡媽媽 發表於 16-2-23 18:44
唉!点算!胡歌毒点解?

我中的是宗主毒,唔系胡歌毒,哈哈哈

我翻煲瑯琊榜就可以緩解了。

男爵府

回覆:高齡媽媽 的帖子

仙劍三又不是唔好睇,我同我d小朋友一路睇一路笑。如果你覺得星爺d戲都有笑位嘅話,是OK的。

男爵府

回覆:小玲 的帖子

仙劍一和仙劍三都是胡歌年青時拍的,免不過是走愛情線,但女角會看得比配大姐舒服好多。

大宅

tsewong 發表於 16-2-23 11:34
大媽個look係幾趕客㗎, 但成套劇幾好睇, 睇睇下會覺得大媽同家明幾夾

而且大媽幾有情有義, 雖然現實冇乜 ...

無錯 其實闫妮向入面好女人黎 有時佢仲好驚家明 家明鬧人起黎好惡 …… 時裝劇我覺得呢套最好睇
現實中同胡歌係好朋友
你地無嫌棄大媽先得嫁 佢演技好過好多大媽 名副其實實力派演員

大宅

高齡媽媽 發表於 16-2-23 18:44
唉!点算!胡歌毒点解?

你剛中胡毒 應該仲有好多綜藝俾你睇

伯爵府

引用:Quote:tsewong 發表於 16-2-23 11:34 大媽

原帖由 doll100 於 16-02-23 發表
無錯 其實闫妮向入面好女人黎 有時佢仲好驚家明 家明鬧人起黎好惡 …… 時裝劇 ...
幾好笑…………這套生活啟示錄!

伯爵府

引用:Quote:tsewong 發表於 16-2-23 11:34 大媽

原帖由 doll100 於 16-02-23 發表
無錯 其實闫妮向入面好女人黎 有時佢仲好驚家明 家明鬧人起黎好惡 …… 時裝劇 ...
睇左4集,大媽越睇越順眼…………套劇節奏明快…………不拖…………好有時代感……而胡歌演繹方法真的不同了…………可觀性甚高…………

值得睇…………

那個奶奶真衰…………口講錫大媽…………但一牽涉錢…………真面目顯現出來…………現實中大有人在!

侯爵府

高齡媽媽 發表於 16-2-24 09:24
睇左4集,大媽越睇越順眼…………套劇節奏明快…………不拖…………好有時代感……而胡歌演繹方法真的不同 ...

呢套大媽做得好好

而且成套劇幾寫實, 我睇前冇乜期待, 但幾好睇, 有驚喜

伯爵府

引用:Quote:高齡媽媽 發表於 16-2-24 09:24 睇左

原帖由 tsewong 於 16-02-24 發表
呢套大媽做得好好

睇到第6集…………真的不錯…………大媽演得好…………越睇越順眼…………胡歌做宅男……喊爸媽…………好鬼好笑…………!

伯爵府

引用:Quote:高齡媽媽 發表於 16-2-24 09:24 睇左

原帖由 tsewong 於 16-02-24 發表
呢套大媽做得好好

真的好睇………………講做人道理…………生活的啟示…………直情係驚喜…………!

伯爵府

引用:Quote:原帖由 tsewong 於 16-02-24 發表呢

原帖由 高齡媽媽 於 16-02-24 發表
真的好睇………………講做人道理…………生活的啟示…………直情係驚喜…………!

...
哎呀…………真係有驚喜…………家明自彈自唱英文歌………好正!

大宅

高齡媽媽 發表於 16-2-24 14:36

...

呢套我唯一無點飛過既時裝戲 起碼呢套無之前D咁悶 後面仲有好多驚喜……

大宅

高齡媽媽 發表於 16-2-24 22:17
哎呀…………真係有驚喜…………家明自彈自唱英文歌………好正!

自彈假 自唱係真嫁 係youtube 有得聽佢唱que serasera 聽完個腦會哼住
遲d系某情況下仲會唱佢自己既歌 埸面好感人

伯爵府

引用:Quote:高齡媽媽 發表於 16-2-24 22:17 哎呀

原帖由 doll100 於 16-02-25 發表
自彈假 自唱係真嫁 係youtube 有得聽佢唱que serasera 聽完個腦會哼住
遲d系某情況下仲會唱佢自己既歌 埸 ...
真係好好睇…………家明好宅…………小強好令人折服…………!值得推介!

大陸時裝劇……冇飛过來睇!

首頁
12345...8

尾頁

跳至