美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

引用:Quote:原帖由+envyme11+於+16-03-01+發表咁

原帖由 Elenalan 於 16-03-01 發表
整骨有風險 (任何治療都有風險), 所以不介紹ec, 請諒! 我試過政府及私人物理治療,中式推拿,現在只搵正骨 ...
好的 我上網搵下 謝謝
咁你係咪一次搞掂?用左幾多錢?

水晶宮

引用:Quote:原帖由 Elenalan 於 16-03-01 發表整

原帖由 envyme11 於 16-03-01 發表
好的 我上網搵下 謝謝
我長期多年勞損+姿勢問題,所以初期幾乎日日去,做~20次後大有好轉,之後keep住每星期1-2次,最近每星期去1次,當保健,視乎自己情況需要。

水晶宮

引用:Quote:原帖由 Elenalan 於 16-03-01 發表整

原帖由 envyme11 於 16-03-01 發表
好的 我上網搵下 謝謝
我之前打去紐x脊e問價,未睇已sell我開30次過萬蚊course
現在相對平d,我整骨後冇再睇中e調理亦cut哂物理治療,推拿,所以對我比較化算。

男爵府

我六七年前去過尖沙咀紐x脊, 嘩, 做左一次痛到成個背超痛同發燒, 之後叫佢退回九次錢比我

別墅

引用:Quote:原帖由+envyme11+於+16-03-01+發表好

我長期多年勞損+姿勢問題,所以初期幾乎日日去,做~20次後大有好轉,之後keep住每星期1-2次,最近每星期去1 ...
我又係長期中醫調理 9唔9就推拿泵骨 但發覺次次泵完鬆左幾日又黎 而家都唔鬼按 反而買左個磁x自己推 又幾好!不過長遠我諗都係要搵個正骨e師!

水晶宮

envyme11 發表於 16-3-1 12:34
我又係長期中醫調理 9唔9就推拿泵骨 但發覺次次泵完鬆左幾日又黎 而家都唔鬼按 反而買左個磁x自己推 又幾好 ...

係呀, 推拿都要幾百一次, 而且推完鬆得一兩日, 只可當急救, 我最差時肩頸位梗到硬實, 推拿都推唔散。
反而上年買左Oxxx有張按摩座墊, 都係around $1,600 (仲有得分期每月$9x), 我一有梗痛就用, 呢張可以按到頸、背、腰, 肩位就要自己就下位, 仲有熱風吹出, 用來即時急救幾好, 仲化算, 全家都用得。現在情況好好多, 已少用了, 不過以備不時之需。

別墅

引用:Quote:envyme11+發表於+16-3-1+12:34+我又

係呀, 推拿都要幾百一次, 而且推完鬆得一兩日, 只可當急救, 我最差時肩頸位梗到硬實, 推拿都推唔散。
反而 ...
我都試過呢要野 真係唔錯👍👍
我都有諗過買!

複式洋房

引用:有冇考慮打黑眼圈針……見人話有效可keep半

原帖由 jesswu 於 16-02-22 發表
有冇考慮打黑眼圈針……
見人話有效可keep半年
雖然我自己好抗拒打針
我見我做錯果間都有得打,我朋友做左都話ok

伯爵府

引用:試下頭戴眼部按摩器, 我覺得有幫助, 好左2-

原帖由 leewaiyee_hk 於 16-02-24 發表
試下頭戴眼部按摩器, 我覺得有幫助, 好左2-3成

我用緊osim,
有無相睇下呀?想買部

禁止訪問

開心吸收勳章 大廚勳章 畀面勳章

回覆:千年黑眼圈,有無人救我?

子爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

我有個朋友佢,自己都有黑眼圈,自從佢用左,韓國minzon蝸牛修複眼霜,用左一段長時間,都可以改善

黑眼圈ge問題,攻效,可以去黑眼圈,滋潤,去乾紋,損傷修複~~~~

https://www.directsale.hk/HotSale/productd.aspx?catno=44&subcatid=51&thirdcatid=&brandid=&showthird=&productno=5584&page=beauty_products_online&ly=n&promo_check=&new=&range=&keyword=

複式洋房

我都熊貓眼,好煩惱

男爵府

BK Milk勳章

回覆 heily123 的帖子

近排行過osim好似無左

不過市面好多代替品啫

別墅

我黑眼圈都好嚴重... 已經打算去打去黑眼團針..
不過唔知痛唔痛

洋房

我係天生好大既黑眼圈, 但每日已經訓足7個鐘
上網搵左好多方法都係唔得, 已經放棄了

複式洋房

回覆:千年黑眼圈,有無人救我?

打過黑眼圈針..無用 而且細心望會見到有一舊野系個眼底到..

男爵府

Elenalan 發表於 16-3-1 11:53
我長期多年勞損+姿勢問題,所以初期幾乎日日去,做~20次後大有好轉,之後keep住每星期1-2次,最近每星期去1 ...
嘩﹐您好 pro 啊﹗ 請多多出 post 同我們交流交流﹗ 我都會留意下護膚品成份﹐儘量避
免太刺激有害的成份。

首頁

尾頁

跳至