美容扮靚

跳至

首頁
12345...17

尾頁

子爵府

我都有用開呀
推介rose & Q10 :)
我之前係台灣買
以家就係chic之保3樓 ( MK 新開sephora對面)
個到咩味都有~~~都係$7塊

大宅

你地有無用過新出黑珍珠呀?? 佢話收緊+美白.. 唔知好唔好呢??

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原文章由 Melody_Che 於 08-10-3 15:24 發表
你地有無用過新出黑珍珠呀?? 佢話收緊+美白.. 唔知好唔好呢??

基本上佢所有既面膜都 ok 好用 ,

我皮膚本身都容易敏感 , 就連隻清酒我都用到

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆 #1 洛婷 的文章

I saw manning also sell it (2 pcs in one pack)

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆 #1 洛婷 的文章

I saw manning also sell it (2 pcs in one pack)

大宅

原文章由 洛婷 於 08-10-3 16:26 發表

基本上佢所有既面膜都 ok 好用 ,

我皮膚本身都容易敏感 , 就連隻清酒我都用到

我剛剛訂咗一盒清酒, 一盒 Q10, 5片玫瑰, 5片納豆, 都係 $180.00, 仲可以就我嚮旺角交收, VERY GOOD....我聽同事講, 佢仲可以送貨架....但唔知要買幾多先送呢 ?我今次買30片, 佢都可以就我地點交收...

子爵府

買30片就$6,唔知要買幾多先可以$5呢?

係甘就可以大量入貨

水晶宮

原文章由 陳美嬌 於 08-10-4 00:29 發表
買30片就$6,唔知要買幾多先可以$5呢?

係甘就可以大量入貨

係香港就算你買幾多 , 都唔會有 $ 5 蚊咁平賣比你 ,

我見出面有好多鋪頭都賣緊 $7 蚊一塊

係 yahoo 基本上 $ 6 蚊已經好平 , 除非係真係買好多 ,

多到係講緊過佰張面膜 , 咁就可能會平到去五個幾一塊 !!!

水晶宮

原文章由 kaheiboy 於 08-10-3 23:38 發表

萬寧好似得 5 種款式 , 又貴仲要公價貨冇得減 ,
yahoo 拍賣果到有成 十幾種 大約 6-7 蚊一塊 !

公爵府

我見萬寧有得賣"我的美麗日記"..即刻買左16盒..原來買貴野 mouth:早兩個月人地幫我向台灣買左兩盒..一塊只係4個幾咋

黑珍珠我買左但未用..但試左普通珍珠 & 玫瑰..好保濕好潤

原文章由 Melody_Che 於 08-10-3 15:24 發表

伯爵府

我經YAHOO, 自己打算買50塊, 每塊約$5.85, 我而家都係用緊彩X行的, 而家係時候轉一轉喇

複式洋房

原文章由 安安 於 08-10-4 17:51 發表
我經YAHOO, 自己打算買50塊, 每塊約$5.85, 我而家都係用緊彩X行的, 而家係時候轉一轉喇

安安

你經YAHOO那裡買,我都想買,可以PM資料給我嗎?

大宅

原文章由 安安 於 08-10-4 17:51 發表

我之前都係用彩豐行嘅 paper mask, 但覺得太多精華啦...係直頭多到漏入口度呀 (我已經咪實個咀架啦, 都入到去呀), 所以敷得幾次就唔再用啦....

伯爵府

原文章由 cherrytso 於 08-10-4 18:42 發表

我之前都係用彩豐行嘅 paper mask, 但覺得太多精華啦...係直頭多到漏入口度呀 (我已經咪實個咀架啦, 都入到去呀), 所以敷得幾次就唔再用啦....

我重有十幾二十張, 我DAILY 黎用, 應該好快用晒...

係呀, 佢D精華真係好多, 每次都漏晒出黎.... 不過都好用既, 但依然想試新野

伯爵府

原文章由 queenming 於 08-10-4 18:13 發表

安安

你經YAHOO那裡買,我都想買,可以PM資料給我嗎?

你上YAHOO 拍賣度打"我的美麗日記" 就搵到喇, 佢寫明50塊以上係$5.85/塊, 13 款齊晒

別墅

原文章由 安安 於 08-10-4 20:24 發表

你上YAHOO 拍賣度打"我的美麗日記" 就搵到喇, 佢寫明50塊以上係$5.85/塊, 13 款齊晒

上大陸都有美麗日記買, 都是為$4.5一塊, 但信得過嗎?

大宅

原文章由 Carolng0916 於 08-10-4 21:59 發表

吓.....大陸就真係唔敢試啦....都唔知係唔係台灣貨, 又或者又唔知加鬼咗d咩落去.....大陸d奸商, 真係咩鬼嘢都夠胆死架....

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我都試過黑珍珠奈米面膜及紅酒多酚奈米面膜不過好似黑珍珠奈米面膜白淨啲.

伯爵府

原文章由 Carolng0916 於 08-10-4 21:59 發表

包裝點分?

禁止訪問

首頁
12345...17

尾頁

跳至