自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

放條link上嚟,好快就會上報,到時政府好快有人跟進啦!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

別墅

emt1314 發表於 16-4-6 16:54
放條link上嚟,好快就會上報,到時政府好快有人跟進啦!
希望佢真係做野啦, 我地全層居民好困擾........

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

chickenb 發表於 16-4-6 16:58
希望佢真係做野啦, 我地全層居民好困擾........
明白,日日咁多陌生人出入,真係唔多安全!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

別墅

區議員幫到你

男爵府

回覆:我隔離屋變左Airbnb, 政府莫視, 投訴無門, 百性啞忍!

純問:香港做airbxb係咪要有牌先做得㗎?

因為我住外國,之前返HK都上過依個app睇,不過怕唔知咩地方,最後都住番有名嘅酒店。

男爵府

回覆:我隔離屋變左Airbnb, 政府莫視, 投訴無門, 百性啞忍!

係香港,市民係最慘,心表同情

伯爵府

好媽媽勳章

call東張西望

全世界都在看你家的笑話,騙不過天地,沒不了良心。即管繼續下去,總有一天自己受!

已刪除用户

大宅

https://www.facebook.com/CHANWANHOI

看看這個Facebook 有幾篇長文是如何對付典型公務員, 值得一看

大宅

東張西望,蘋果啦。上次租覇單野,馬上搞掂

瑪瑙宮

大廚勳章

回覆:chickenb 的帖子

所以我們出外租呢類無牌Airbnb , 人地左右隔離幾憎呢類陌生人

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

瑪瑙宮

大廚勳章

引用:純問:香港做airbxb係咪要有牌先做得㗎?因為

原帖由 bebe1224 於 16-04-06 發表
純問:香港做airbxb係咪要有牌先做得㗎?

因為我住外國,之前返HK都上過依個app睇,不過怕唔知咩地方,最後 ...
有牌個d,我估已叫合法賓館。

所謂民宿,出租屋其實係偷雞。非法無保險的

喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

男爵府

東張西望幫到你

首頁

尾頁