婆媳關係

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

講粗口即走 唔會接受同d咁既人生活
bb好受人影響 我唔會比我bb見d咁既人
天皇都無面比
如娘家有位 抱bb一齊番娘家住

大宅

為母則強,你忍黎做咩?吾想老公難做?你99咁離地你老公仲好意思話包容下?比我一定小到老公上天花板

別墅

畀面勳章

比左我已經唔忍=.=咁攪法..個b容不易死鬼埋
最憎d99生左個b當左係自己個仔咁=.=

大宅

回覆:averymom 的帖子

嘩,你奶奶好有問題噃,我諗佢啲行為夠你出書,重要係震撼全世界果種,痴痴地,一歲幾人仔抱住nb周圍走,個B腦殼都未生埋.好危險㗎,唔好話抱,根本行埋啲都驚,要大人睇實先可以比咁細小朋友望下,呵下...
你奶奶知唔知啲個世界有奶嘴,又叫安撫奶嘴,根本唔洗出動到佢雙過期奶囉,咁做好變態呀…唔係...係佢所做的都非常變態呀!

手機用戶,不要點評.謝謝

子爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:可以點⋯

忍嚟做乜……保護自己bb係你嘅責任嚟架……你99唔生性你唔係要縱容佢呀嘛
但如果你係同99同住……咁就真係放個屁都唔可以大聲

凡是發生過的都存在,凡是存在過的都有價值。

大宅

嘩!比個1歲半B抱,比我嬲爆,跌落地真係可以好大獲,我姪女(3個月大)佢阿嫲就係比一個18歲女生親戚抱跌左落地,當晚姪女又嘔又休克,入院先知跌爆左個頭,醫生話遲一分鐘入院會冇命,仲要入左院阿嫲先講件事,唉!大個左都唔知會唔會有後遺症

美菲絲    發表於 16-4-8 04:37

公爵府

2024勳章

點解你可以忍到?比我一早反左檯了

大宅

引用:我同6299關係唔算差,但我真係好唔想成日見

原帖由 averymom 於 16-04-07 發表
我同6299關係唔算差,但我真係好唔想成日見⋯

1. 我生完B係醫院,99黎探我,B喊到拆天想食奶,我想餵,好 ...
剩是侵犯個人私穩我已經爆硬,仲要打擾埋自己娘家,危害BB安全,一定即場大鬧好耐,樓主真是EQ高。不過做人新抱咁卑弓屈膝,只會俾人蝦到上心口。同C6講清楚包容有底線,C6唔介意係6299或者外父外母面前除褲露jj及被揸jj , 唔等於老婆唔介意俾人揸胸。咁想搵B抱,叫C6返歸扮BB俾佢玩,唔好拎個初生嬰兒較飛。你C6做人老豆,連老婆仔女都保護唔好,剩叫個老婆忍,真是一百個抵鬧。

美菲絲    發表於 16-4-8 04:38

複式洋房

睇到火都來

伯爵府

你99好有病,點解你仲忍到?

大宅

睇到好火滾
樓主唔需要再忍!!!!完全過曬底線!!為勵bb,一定要企硬,盡量少見,c6方面都要再教育,傾下你既感受

大宅

畀面勳章

真係睇到眼火爆!你EQ咁好可以忍到既?比我真係落閘以後唔比佢見bb,爆你老公啦!日日爆!爆到佢唔再叫你包容佢老母!都痴線架!!咁樣仲叫你包容?都有病!佢再見bb就對bb生理,心理,性格,生命構成威脅!!

伯爵府

聽形容好似一個山村野婦......樓主你唔好再忍了,遲早搞到你仔變鄉下仔
優悠在澳洲

男爵府

一個完全唔識保護太太的老公, 到第日如果比人姦咗, 咁要唔要包容? 依家好明顯係比人侵犯, 咁都唔保護自已太太, 遲早更大件事.

侯爵府

回覆:averymom 的帖子

其實所有野你都可以say no, 你99 過份,但你唔出聲都唔啱,有事嗰時你怪得邊個呢?我寧願佢嬲我一世好過我BB有咩事

珍珠宮

引用:服左你!你好忍得!俾我一定爆炸!你99終有

原帖由 jeremylui83 於 16-04-07 發表
服左你!你好忍得!俾我一定爆炸!
你99終有一日會俾你b啜佢個奶(可能已經啜左!) ...
佢根本已經俾左bb啜。。。

珍珠宮

唯有忍下

禁止訪問

子爵府

2018復活節勳章

你99好變態丫

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

人善被人欺. 你唔反抗, 人地點知你唔鍾意? 就算知你唔鍾意又點解要理你感受? 踩你都唔會出聲, 完全可以無視你啦.

做咗媽媽, 要以保護BB為首要考慮. 甚麼尊重老人家, 唔想老公難做都只不過係懦弱唔返抗嘅藉口.

你要堅強D先得架, 救自己救BB.

首頁
12345...6

尾頁

跳至