跳至

首頁

尾頁

民房

各位媽咪好
我個臭b5月14號係瑪嘉烈出世架
我地住係葵芳

複式洋房

係啊...所以就係咁...同我情況差唔多...嘻..

原文章由 sandra28 於 08-10-28 16:07 發表
我個囡又係鐘意扭瞓, 出到街就好麻煩, 所以通常响屋企附近行下, 飲下茶, 有時食個早餐佢都唔比妳食咁耐! 去買bb野都會同老公同佢一齊出 (帶BB車比佢瞓) ! 去婆婆屋企就少D....好遠! 因我個囡食人奶+奶粉 (間住一餐一 ...

複式洋房

hello..我個女都係瑪嘉烈出世...2 may...早過你阿b小小...

原文章由 B豬 於 08-10-28 23:35 發表
各位媽咪好
我地住係葵芳

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我個囡咪係妹妹仔羅 (27/5) ! 佢今日學人响床仔到(借床欄)反身, 自己壓住隻手仔(2次)係樹喊 ! 去厠所同攞枝奶個一陣都唔夠佢快手 !

民房

我個仔呢排成日賴屎,唔知係唔係出緊牙仔,以前佢一日屙一次,同常食完奶勒佢屙佢就屙,依家一日賴幾次

琥珀宮

乜"牛" 牙仔會屙咁多次架 ? 咁會唔會唔同顏色同大唔大篤架 ?
原文章由 B豬 於 08-10-29 22:10 發表
我個仔呢排成日賴屎,唔知係唔係出緊牙仔,以前佢一日屙一次,同常食完奶勒佢屙佢就屙,依家一日賴幾次

大宅

育兒性格勳章

原文章由 B豬 於 08-10-28 23:35 發表
各位媽咪好
我地住係葵芳

我個個都係係瑪嘉烈..但係係5月尾

大宅

育兒性格勳章

sandra28..你個女個頭帶住個條係咩黎?頭巾0.0???

琥珀宮

係呀 ! 好似項帽仔咁, 有橡筋, 就咁套落去架咋! 因為我個囡太少頭髮又生得似男仔, 咁有時d衫仔襯到咁咪比佢扮番似個囡仔羅 !
佢仲有一條桃紅色架 ! ( 不過有時覺得佢似工廠妹同賊婆多d!)

原文章由 SInFAN 於 08-11-1 13:24 發表
sandra28..你個女個頭帶住個條係咩黎?頭巾0.0???

禁止訪問

美國雅培恩美力

大宅

育兒性格勳章

原文章由 sandra28 於 08-11-1 20:35 發表
係呀 ! 好似項帽仔咁, 有橡筋, 就咁套落去架咋! 因為我個囡太少頭髮又生得似男仔, 咁有時d衫仔襯到咁咪比佢扮番似個囡仔羅 !
佢仲有一條桃紅色架 ! ( 不過有時覺得佢似工廠妹同賊婆多d!)

...

係邊度買嫁?
哈哈...賊婆-.-

琥珀宮

葵涌廣場地下升降機隔離個檔賣小朋友衫仔既舖頭 ! 冇記錯好似三十蚊2條 !

大宅

育兒性格勳章

原文章由 sandra28 於 08-11-4 15:53 發表
葵涌廣場地下升降機隔離個檔賣小朋友衫仔既舖頭 ! 冇記錯好似三十蚊2條 !

佢係咩質地嫁?純棉?
會唔會好熱嫁帶左...

琥珀宮

只係布黎嫁咋 ! 而家d天氣就ok !
原文章由 SInFAN 於 08-11-4 16:15 發表

佢係咩質地嫁?純棉?
會唔會好熱嫁帶左...

複式洋房

我囡囡昨日去健康院..6個月人仔...8.01kgs..高度我自己幫佢度67cm...昨日打兩針..第一針無喊...到第二針先喊幾聲..嘻..都幾勁..

琥珀宮

我囡囡要10/12 先去打六個月枝針呀 ! 上次 6/10 都有15磅, 希望今次有 19 磅啦 ! 點解健康院唔係次次都幫 bb 度高既 ? 上次我見有個超肥 b 同我個囡一樣四個月大, 佢有得度我個囡就冇 ?

原文章由 amylam001 於 08-11-5 09:23 發表
我囡囡昨日去健康院..6個月人仔...8.01kgs..高度我自己幫佢度67cm...昨日打兩針..第一針無喊...到第二針先喊幾聲..嘻..都幾勁..

複式洋房

仲有一個月哦...
其實唔緊要啦...最緊要健康就得啦..同埋如果太肥...姑娘都要你同bb減啦...

原文章由 sandra28 於 08-11-5 12:10 發表
我囡囡要10/12 先去打六個月枝針呀 ! 上次 6/10 都有15磅, 希望今次有 19 磅啦 ! 點解健康院唔係次次都幫 bb 度高既 ? 上次我見有個超肥 b 同我個囡一樣四個月大, 佢有得度我個囡就冇 ?

...

民房

我女5月3日係瑪嘉烈出世

琥珀宮

開始涼啦! 大家預備好D秋冬天衫比BB未呀 ? 小心自己同呀B凍親呀 !

洋房

我BB係5/8出生, 今日都去o左打針, 醫生拮佢嗰陣無嘜反應, 只係"蚊"針時偏咀"鳴"o左一聲. 睇怕佢都係un皮仔

首頁

尾頁

跳至