親子旅遊

跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

回覆 cathy_ng719 的帖子

Siam Paragon 有無 spa / massage 介紹? 約幾錢?

大宅

minisheep 發表於 16-7-26 09:30

係Siam Paragon 有無 spa / massage 介紹? 約幾錢?

Siam Paragon 入面無, 但行出去Siam BTS Stn 對面出口個 Siam Square 6/F 就有 Let's relax spa. 你去個spa 網頁就睇到有幾近.

去胡慧沖個 Thailandfans 搵呢間介紹入面有 15%off coupon, print定到時先決定去唔去.

大宅

kachun0123 發表於 16-7-20 16:09
m記收據有75折, 官網有講, 應該最平。

如揾到更平, 請告知, thx.
係咪秦國M記張收據?有冇限期或指定要買咩?thanks

大宅

回覆 sweetberry 的帖子

請問kidzania我仔2歲11個月啱玩嗎? 我驚佢入到去發呆@@
定係去ZOO好d呢? 請指教, thx

別墅

olivia511 發表於 16-7-24 23:03
我本身都係打算買3張飛(2大1細), 只係想其中一個大人遲3個鐘先入場~

等我8月頭入場前問清楚先, 希望work啦 ...

好呀,me too.同你一樣想法,請問你幾時出發呀,可否到時匯報一下呀,我扡10号出發呀,謝謝先
SS

大宅

sweetberry 發表於 16-7-26 12:31
係咪秦國M記張收據?有冇限期或指定要買咩?thanks

喺Paragon B1層已有麥記, 或者去Big C 地下門口已有麥記,我買左一杯雪糕嘅單據就有25%off discount. 我7月22號去, 完全無問題.

大宅

cathy_ng719 發表於 16-7-26 19:10
喺Paragon B1層已有麥記, 或者去Big C 地下門口已有麥記,我買左一杯雪糕嘅單據就有25%off discount. 我7月 ...
唔該曬,我8月頭去,希望到時仲有呢個優惠啦

大宅

sweetberry 發表於 16-7-26 22:27
唔該曬,我8月頭去,希望到時仲有呢個優惠啦

麥記單據25%off優惠直至到9月30號, 你8月去可以用㗎!

子爵府

shirleylui 發表於 16-7-26 18:09
好呀,me too.同你一樣想法,請問你幾時出發呀,可否到時匯報一下呀,我扡10号出發呀,謝謝先
...
我星期日就出發啦, 暫定2/8入場, 我當日再上黎 report 個情況啦~ (但大前提係佢地可以同我d有限公司英文溝通得黎~ )

子爵府

我睇唔明佢 facebook.
呢個係 'google translate':

Whatever NEW !! Save up to 48% celebrate the new school term! Just order tickets by phone, city KidZania Bangkok Tel. 02 683 1888.

From 16 June - 31 August 2559
-------------------------------------. -------------------------------------------------- -------
package price FantaZtic Family package
- package FantaZtic Family S (1 adult + 1 child) 900 baht
- package FantaZtic Family M (1 adult + 2 children) 1450. THB
- package FantaZtic Family L (1 adult + 3 children) 1,980 baht

係咪可以打電話訂飛, 就有以上 special price/package?

男爵府

玩具勳章

引用:回覆+cathy_ng719+的帖子我睇唔明佢+facebo

原帖由 minisheep 於 16-07-27 發表

咁正?但我響佢FB搵唔到

子爵府

回覆 TobeyTobey 的帖子

第一個優惠:
http://bangkok.kidzania.com/en-us

男爵府

玩具勳章

引用:回覆+TobeyTobey+的帖子第一個優惠:http://

原帖由 minisheep 於 16-07-27 發表
回覆 TobeyTobey 的帖子

第一個優惠:
去到叫酒店d職員幫手打電話就唔怕雞同鴨講

男爵府

minisheep 發表於 16-7-27 10:32

呢個 promotion, 上年我用過, 係打電話去訂票的.
只是我FB 中的反譯吾到有效期限.

今年我們會再去, 如果用到呢個 package 平好多!

男爵府

Ksyy1018 發表於 16-7-27 11:55
呢個 promotion, 上年我用過, 係打電話去訂票的.
只是我FB 中的反譯吾到有效期限.

我係fb問左,要本地居民先用得!

別墅

回覆 cozywong 的帖子

唔該晒,PACKAGE已包接送,唔使諗點搭車

男爵府

玩具勳章

引用:Quote:Ksyy1018+發表於+16-7-27+11:55+呢個

原帖由 MMCP 於 16-07-27 發表
我係fb問左,要本地居民先用得!
唔該哂咁唯有用m記25%off 啦

子爵府

回覆 MMCP 的帖子

Many thanks.咁我即場用 Master Card 俾(有20% discount).

男爵府

回覆 MMCP 的帖子

Thanks! 咁唯有帶定Master Card, 因為如果搵吾到麥當勞都有得平.

別墅

olivia511 發表於 16-7-27 09:55
我星期日就出發啦, 暫定2/8入場, 我當日再上黎 report 個情況啦~ (但大前提係佢地可以同我d有限公司英文溝 ...

好呀!thank you
SS

首頁
12345...7

尾頁

跳至