自由講場

跳至

首頁
12345...16

尾頁

子爵府

"淨係提供金錢比佢地,佢地唔需要擔心錢銀問題,有屋住有飯開,個老婆唔需要返工"

呢個世界, 一個錢字咩都解決哂!!

有錢有親情, 會去!!

珍珠宮

子爵府

回覆:假如你係D仔女,會送個爸爸最後一程嗎?

侯爵府

會去

係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

珍珠宮

回覆 etam724 的帖子

父母感情, 子女唔應該理, 佢有對我負責, 我會對佢負好公平

不致得左cancer唔理佢, 但係2娘有無阻字晒, 啊爸想唔想見我先重點

人地病, 重要去篤眼篤鼻, 玩野咩

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

1)提供金錢比佢地,佢地唔需要擔心錢銀問題,
2)有屋住有飯開,
3)個老婆唔需要返工,
4)但間中個爸爸會返吓黎,一年見幾次面

講真個爸爸算唔錯啦,如果子女有用過爸爸既錢就點都應該去探爸爸同送最後一程。

水晶宮

會!就算幾憎都好,人都走咗,一定會去送最後一程

珍珠宮

會。 怕自己後悔。如果去了,最多用了錢和時間; 如果無去, 我怕自己日後後悔。
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

大宅

公爵府

好媽媽勳章

一定會, 養育之恩要報, 而且, 上一代感情的事佢哋大人先知, 我哋理唔到.
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

會,當係個朋友,雖然佢捨棄個屋企,唔係好爸爸,唔係好老公,但最少個亞媽唔洗為錢愁之下同佢地成長。

男爵府

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我為貓狂

翡翠宮

好媽媽勳章

會....

子爵府

我覺得你講得好有道理! 尤其係"冰封三尺非一日之寒 佢地其中發生乜事 相處如何得佢地先知"

小豬澄 發表於 16-8-10 14:30
我唔會 佢都有佢最愛送佢 仲需要二打六去走過場嗎?

在生都唔會理 死左先見更無意思

大宅

如果佢無錢比仔女的話,我係唔會去的。
雖然親情不在,但佢總算也負起唔煩生活開飯果一方面先。

伯爵府

回覆樓主:

伯爵府

會去, 素未謀面消防員過身, 都會在心祝佢地一路好走, 感恩佢地付出, 爸爸係至親, 實在想唔到要留個遺憾俾自己既原因.

首頁
12345...16

尾頁

跳至