自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

如果我係男既父母,會同律師研究上訴。

珍珠宮

食糖俾除糖紙俾lam但唔可以食落肚,有幾多個男人認得到,個女真係

男爵府

2024年龍年勳章 笑得好勳章

lovelybaby2015 發表於 16-8-25 11:50
呢單我撐個男喎

男仔衰咸濕一定唔抵爭架喇
唔系衰拍片有可能呢條都甩埋

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

peggykeung 發表於 16-8-25 11:49
個人覺得佢都要為自己行為負責
男歡女愛,摸下錫下好正常,個女既係自願跟人開房架,如果個男要負責,點解個女既唔洗?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

cheung2000 發表於 16-8-25 11:51
食糖俾除糖紙俾lam但唔可以食落肚,有幾多個男人認得到,個女真係
LIKE 你呢個形容!!!

水晶宮

畀面勳章

麟媽媽 發表於 16-8-25 11:48
呢個情況,梗係男嘅慘!大家成年人,跟人去時租唔係咁純情以為傾計嘛?當女嘅真係咁天真,去完第一次比人手 ...

報導話個女之前跟個男去時鈡已經搞過㗎喇

所以另外嗰d控罪都唔成立

個官話,呢條非禮成立,因為有片,而段片見個女哎唔好,所以覺得佢係非自願喎

水晶宮

畀面勳章

lovelybaby2015 發表於 16-8-25 11:54
報導話個女之前跟個男去時鈡已經搞過㗎喇

所以另外嗰d控罪都唔成立

但講真,之前個女都肯同個男搞

如果我係個男,我真的會以為個女還迎欲拒丶甚至搞下氣氛

男爵府

2024年龍年勳章 笑得好勳章

vivibabyvivi 發表於 16-8-25 11:53
男歡女愛,摸下錫下好正常,個女既係自願跟人開房架,如果個男要負責,點解個女既唔洗? ...
個男嘅衰系佢珍藏片段手上囉

水晶宮

畀面勳章

lovelybaby2015 發表於 16-8-25 11:57

辯方續指,本案案情十分特殊,被告與女事主X(現約20歲)案發前已有8次性接觸,今次雖被裁定非禮罪成,但情況可比擬為夫妻之間,妻子突然不許丈夫觸摸一樣。

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

法律上真係唔明入唔到老強?
但情理上個女人真係好大問題
依然唔想香港變人治社會
雖然一早已經係
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:今時唔同往日,家長要教埋阿仔,女朋友主動

原帖由 野原美冴 於 16-08-25 發表
今時唔同往日,家長要教埋阿仔,女朋友主動除衫都唔可以摸,要等女朋友自己騎上黎。
...
仲要唔好有生理反應

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:去得時鐘酒店唔通去傾計咩?坐28日輕判就算

原帖由 akina888 於 16-08-25 發表
去得時鐘酒店唔通去傾計咩?坐28日輕判就算啦
輕判就算

唔搞咁多嘢

本來比人告強姦

可能有晒心理準備坐監

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:lovelybaby2015+發表於+16-8-25+11:5

原帖由 lovelybaby2015 於 16-08-25 發表

咪係囉
真係搞笑

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主:

子爵府

lovelybaby2015 發表於 16-8-25 11:50
呢單我撐個男喎

男仔衰咸濕一定唔抵爭架喇

我都撐個男喎
咩都玩晒啦
肯定人地要分手佢至報警啫
個男就慘比佢攪到一身蟻

I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

伯爵府

如果真係想留比將來個老公,就咪跟人去時鐘酒店啦﹗

水晶宮

畀面勳章

me-ism 發表於 16-8-25 12:05
我都撐個男喎
咩都玩晒啦
肯定人地要分手佢至報警啫

所以,做男人,唔好以為食得就食,一定賺。色字頭上一把刀,唉

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

女嘅都有問題啦

子爵府

lovelybaby2015 發表於 16-8-25 12:11
所以,做男人,唔好以為食得就食,一定賺。色字頭上一把刀,唉

分手都要分好d
我有朋友做懲教,佢講話年中其實唔少仔比自己女友屈強姦同非禮而入獄

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至