時政擂台

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

88muimui 發表於 16-10-14 12:26
佢可選擇馬上去再投胎, 跟嚴羅王申請唔做中國人, 又或者唔做人都得, 做狗更適合 ...
佢係一件垃圾,唔好將佢同狗狗比,狗狗 甚至其他動物昆蟲都比佢好千萬培!

伯爵府

回覆樓主:

Yau WC such a bxtch, always on fxxking mind.

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

cowe 發表於 16-10-14 09:10
所以我唔明點解黃毓民會輸俾佢, 我知BK 好多人唔鍾意黃,
我初初都有同感, 但之後我睇好多黃係開會時嘅發言, ...
我都唔鈡意黃,但點講,黃一定有料過哩個游惠貞囉,起碼墨水都多過佢,哩個所謂議員,除咗講埋晒啲粗鄙無腦無賴賴皮嘅說話,佢哋仲識得乜嘢?哩啲質料都做到立法會議員,全世界恥笑緊香港啲選民。

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kishibabe 發表於 16-10-14 09:10
衰到出外國呀大佬
佢哋講嘅說話,係唔只侮辱香港,係侮辱緊全球中國人,佢哋應該受全球中國人譴責。

象牙宮

csdenis 發表於 16-10-14 09:14
呢件事已經完全超越乜野建制泛民嘅政治立場,係一件公然辱華事件。即使係台灣國民黨民進黨,都唔會咁講, ...
冇錯,將哩件事去比較特區政黨,根本就係輕量咗成件事,而家佢哋係辱華

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

DoReMi媽媽 發表於 16-10-14 15:07
我都唔鈡意黃,但點講,黃一定有料過哩個游惠貞囉,起碼墨水都多過佢,哩個所謂議員,除咗講埋晒啲粗鄙無腦 ...
真係沒有最垃圾, 只有更垃圾, 一代比一代廢, 依家仲選個白痴低能既入議會, 香港真係玩完!

大宅

為咗唔好畀香港人睇死佢係個「花樽」 梗係大攪

象牙宮

csdenis 發表於 16-10-14 11:14
得,有咩唔得。

我意思係,呢單野基本上係人神共憤,人鬼難饒,根本同咩泛民建制立場已無關係。

但你睇泛民呢兩日啞晒,又唔敢撑又唔敢反。毒媒都係不斷將焦點轉去梁耀忠,梁君彥,建制乜乜乜度,就知佢地根本視自身政治立場比民族尊嚴,二戰血淚史更加重要。
今日嘅香港中國人口出支那二字,枉對三千五百萬的戰火冤魂!

象牙宮

WChan 發表於 16-10-14 15:12
真係沒有最垃圾, 只有更垃圾, 一代比一代廢, 依家仲選個白痴低能既入議會, 香港真係玩完!
...
我都唔想批評而家嘅青年,但由佢哋選出嚟嘅垃圾,就睇到佢哋嘅質素。

象牙宮

Redpeople 發表於 16-10-14 13:31
我做了幾十年香港人,真是第一次見識到原來有香港女人爛成咁??
醜到出國際

男爵府

SUMMER581 發表於 16-10-14 14:23
佢係一件垃圾,唔好將佢同狗狗比,狗狗 甚至其他動物昆蟲都比佢好千萬培! ...
認同,狗係人朋友。佢比件垃圾還不如,簡直連畜生都不如。

伯爵府

如果我係呢兩件垃圾親戚朋友,一定同佢地斷關係,以免影衰自己

男爵府

好垃圾.

禁止訪問

子爵府

DoReMi媽媽 發表於 16-10-14 15:12
冇錯,將哩件事去比較特區政黨,根本就係輕量咗成件事,而家佢哋係辱華

真係癲晒,成班泛民到而家淨係識嘈陳維安,對公然辱華事件隻字不提,佢地心目中仲有無民族觀念?有無良知?

"公民黨楊岳橋質表示,當日有議員宣誓時無說出「香港」字眼,要求立法會秘書長陳維安清晰交代,是以甚麼標準界定青年新政兩名議員未能完成宣誓。

民主黨林卓廷表示,陳維安不可以以讀心術作判斷,質疑他有政治目標及過分敏感。"

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我諗依家毓民笑到停唔

男爵府

引用:本來見到立法局有些新血都開心既, 選到出黎

原帖由 manman333 於 16-10-14 發表
本來見到立法局有些新血都開心既, 選到出黎,結果係咁樣。
選佢既人這刻有無後悔?
...
有,都唔認

子爵府

回覆:好憎游議員!

呢件廢物到底有冇讀過書

男爵府

引用:如果佢地第二次宣誓都同第一次一樣就型囉!

原帖由 macca 於 16-10-14 發表
如果佢地第二次宣誓都同第一次一樣就型囉!但若果屈服就𤓓爆!要型落去呀!:exci ...
無錯
再宣誓,跟標準講,正衰女

子爵府

黃郁人輸係因為戴耀庭個"掌心雷動"叫人投游。於是乎就有班自以為好醒嘅人走去跟著投,其實自己投緊邊個都唔知。到而家稍有良知嘅都唔敢認自己投左比件垃圾喇。

首頁
12345...6

尾頁

跳至