美容扮靚

跳至

首頁
12345...29

尾頁

男爵府

didi28 發表於 17-1-29 19:52
English pear真係好優雅既味道,好正,唔識形容Wild bluebell我就覺得憂怨d,好配合倫敦的天氣咁:ha ...

係喎 我都唔識去講 連我老公都話佢好香 好特別!

子爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

ymkcandy 發表於 17-1-29 20:01
支新n.5都好香呀 不過我自己鐘意chance多啲

chance我買了粉紅色,買時好鍾意,之後又覺得俗左點而家又晌冷宮,但係Chanel香水真心long lasting

男爵府

didi28 發表於 17-1-29 22:25
chance我買了粉紅色,買時好鍾意,之後又覺得俗左點而家又晌冷宮,但係Chanel香水真心long lasting:goo ...

係呀勁long lasting 噴衫幾日仲有味,chance 我有橙色同綠色,未買佢地果時chance係我最愛 覺得冇咩香水代替到 而家點知JM半代替到

洋房

orange blossom , very good ar

伯爵府

ymkcandy 發表於 17-1-26 18:45
最近比啲個牌子吸引左 係我個朋友介紹我 有次去counter聞冇咩特別 之後個朋友比我試左honey同English pear ...

今日第一次買
買左100ml red rose
同30ml orange blossom
BA 話要噴衫
味會持久d

你地係咪都係噴係衫?

伯爵府

sailorkitty 發表於 17-1-28 12:35
係啊,因為買開一枝就會忍不住繼續買(emoji)(emoji)黑樽啲味其實係濃啲同埋keep得耐啲。黑樽tuberose勁香 ...

Tuberose 係咩味咖?玫瑰?

翡翠宮

sailorkitty 發表於 17-1-28 12:29
My JM collection ❤❤ 最愛tuberose, nectarines, mimosa, orange blossom, bluebell, French lime。新出 ...

貓貓好靚

男爵府

畀面勳章

mimosa_t 發表於 17-1-30 19:05
Tuberose 係咩味咖?玫瑰?

夜來香好鐘意,單噴/mix peony勁正

男爵府

mimosa_t 發表於 17-1-30 19:03
今日第一次買
買左100ml red rose
同30ml orange blossom

衫 手 頸

男爵府

sailorkitty 發表於 17-1-30 22:12
夜來香好鐘意,單噴/mix peony勁正

好多人鐘意peony 反而我同個朋友覺得麻麻地 隻味好鬼婆

公爵府

我明天打算去買 ,我屋企已有一枝sea salt, 一枝lime, 本身個人比較中性打扮同個様鬼鬼地,有咩味推介呢?

大宅

ymkcandy 發表於 17-1-26 18:45
最近比啲個牌子吸引左 係我個朋友介紹我 有次去counter聞冇咩特別 之後個朋友比我試左honey同English pear ...

剛買了tuberose超正呵

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆:jo malone粉絲請入

入貨,當然唔係全部自己

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆:jo malone粉絲請入

入貨,當然唔係全部自己

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

男爵府

Eva3196 發表於 17-1-31 22:07
剛買了tuberose超正呵

我啲排忙到都冇時間去睇 我住外國唔係間shopping center有 一係出到city 一係去一個大商場先有

男爵府

泰國同英國係咪最平?

男爵府

MongLeung 發表於 17-2-1 13:16
泰國同英國係咪最平?

英國平 自己野 之前有jm 講過£68

男爵府

用緊english pear 同埋wild blue bell
我覺得呢個牌子既味道真係好好聞
太多味道都好正好難揀
最衰香港買咁貴, 而家等緊去旅行時掃貨 (唔知日本會唔會平D呢...)

另外仲有blackberry, peony, wood sage 都想買

之前我都係用開chloe, marc jacobs, valentino呢D香水
但買左JM之後, 已經番唔到轉頭

唯一缺點係LAST得唔耐

男爵府

fungenergy 發表於 17-2-1 14:57
用緊english pear 同埋wild blue bell
我覺得呢個牌子既味道真係好好聞
太多味道都好正好難揀

係呀 好多都好正呀 所以我自己會愈買愈多 我澳洲啲邊仲貴過香港少少因為要比埋tax. 你話唔好係not long lasting 其實未買果時已經知 有諗過唔買 但係都係忍唔到
wood啲支勁香 有時我都會攞我細佬啲支黎噴 你下次試下honey 都係香爆

男爵府

ymkcandy 發表於 17-2-1 13:26
英國平 自己野 之前有jm 講過£68

嘩,好吸引喎

首頁
12345...29

尾頁

跳至