心聲留言

跳至

首頁
12345...12

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: Mybaby 時代舊朋友你好嗎?

我都係mybaby時代架.絕對應同麟媽媽的睇法,以前有甚麼不合用的coupon,就會送給其他o岩用的媽媽,甚至自己出埋郵費,依家又要換野,甚至要錢買.:-| :-| :-| :-| :-|

麟媽媽 寫道:
我又報到!Mybaby時代,好令人懷念啊~~
不過都係個句,而家變晒….記得當時有次我仔想要一個McDonald’s兒童餐玩具,我係Mybaby提過換不到,即有媽咪話送給我,仲拎到出金鐘比我,而我又買左份小玩具比她的仔仔,好真摰的禮待!但而家,我諗要用印花、奶粉sample、尿片sample交換!呢位媽咪當時好活躍,但轉了BK之後試過比人圍攻,好耐沒見過她留言了….如果你仲有上BK,知我講緊係你,出黎喇 ~~ 呢度全部都係老朋友嘛!

複式洋房

我又來報到, Mybaby 時代我係叫'周師奶'.

Phoebe

不如攪過個Mybaby 時代舊友聯歡會.

男爵府

Astrid,

多謝你先........好耐冇收你d精彩e-mail喇!收山嗱?

靖嵐,

仲記得我嗎?你囡囡好嗎?

sali,

我暫時對我仔呢間小學好滿意.....佢都好鍾意返。我又過晒秒....唔記得同你仔講happy birthday添,sorry 呀!

Jamesmama,

好耐冇見,幾時搞下旅行咁呀?james返學習慣嗎?

複式洋房

Sami,

無所謂啦!我都唔記得祝軒軒生日快樂,上年個小一好似打仗咁!忙足一年,佢開始放暑假我先醒起軒軒過左生日,我都同你講聲Sorry!

由 Sami 於 2004-09-13 12:39:59

我暫時對我仔呢間小學好滿意.....佢都好鍾意返。我又過晒秒....唔記得同你仔講happy birthday添,sorry 呀!

公爵府

好媽媽勳章

Sami,

搞下旅行? No time la. James is P.1 now and many dictation. How are you?

[quote]
Sami 寫道:
Jamesmama,

好耐冇見,幾時搞下旅行咁呀?james返學習慣嗎?

[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

公爵府

好媽媽勳章

Good idea of Mybaby 時代舊友聯歡會 :-P

winstenma 寫道:

Phoebe

[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

公爵府

好媽媽勳章

Dear friends.

Mybaby 時代舊友聯歡會 Good Idea, but I prefer 搞下旅行

子爵府

Hello!! 我以前都係mybaby架,係末代加入!

男爵府

candycan 寫道:
Hello!! 我以前都係mybaby架,係末代加入!

Me too ..
Ding

男爵府

sammi,

都算係啦 .... 因為都忙 (無事忙個隻) !!!

sali,

你好嗎???

複式洋房

Astrid,

幾好!你大女今年小一?我記得佢係年尾,所以你俾佢遲一年讀?有冇記錯?細女幾大?

水晶宮

2024年龍年勳章

Astrid,

Haha....應該係 :

我識你時, 你仲陀住個細至真 !!!

Astrid 寫道:
rita ,

大左好多啦 :lol: :lol: 我識你個時你都未生, 仲大住個肚

阿大依家P.1 , 阿二都 K.1 啦 !!!
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

水晶宮

2024年龍年勳章

贊成呀 !!

Jamesmama 寫道:
Good idea of Mybaby 時代舊友聯歡會 :-P

[quote]
winstenma 寫道:

Phoebe

[/quote]
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

禁止訪問

伯爵府

醒目開學勳章

大家好呀!我都係由mybaby時期到依家!

別墅

我又報到, Mybaby 時代我係叫'Alison mama'. I am the one who started the home playgroup back 3 years ago.

I remember that I somehow click the Singtao site when Alison was around 9 months, now she is 4 and a K2 student.

Phoebepanpan, Rita, Jamesmama:

Mybaby 時代舊友聯歡會 : Agree

侯爵府

各位老友,真係幾時聚聚呀?

公爵府

好媽媽勳章

Can we 聚聚 after October.

男爵府

又好似係喎

Rita 寫道:
Astrid,

Haha....應該係 :

我識你時, 你仲陀住個細至真 !!!

男爵府

phoebe, 蜻蜓, zoey, 大頭蝦, amy, pigpig, sali, winstenma, 靖嵐, 等等....

喂, 仲有我呀, 我都有入過chatroom架, 好掛住妳地呀, 好嗎?

首頁
12345...12

尾頁

跳至