自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

KamMui 發表於 17-4-2 23:26
事源個幾月前發覺我之前買比我囡既兩件麵包超人衫仔唔見左,問姐姐姐佢話唔知道,我麵覺得好可疑,企我以為 ...

覺得係佢。 我以前用工人都偷,之後再請工人,買親衫褲比任何家庭成員,一返屋企就親手交比工人,同佢講你負責你放好佢,要著我就會問你拎,你實清楚。我會喺佢面前影埋相,要著時就比幅相佢睇,冇再唔見嘢。

男爵府

sako 發表於 17-4-3 01:05
平平地,下次買開買多件送俾佢,加多句5好再整5見d衫呀。
你bb又就出世,扣錢呢d盞佢冇心機做。
除非你冇左 ...

非常認同您的做法。

大宅

如果佢話搵唔到你試下隔日問佢,問到佢煩,問到佢唔好再唔見,問到佢搵返出黎,佢下次要小心d

公爵府

唔見咁多野,唔係工人偷,唔通入屋爆偷呢d物件咩?定有腳自己走?
要出街鎖主人房門,加錄影Cam,及點算物品了,與賊人同住,我試過了,之後當然換人,炒了賊仔工人!否則,我咪要不停買,不停唔見野?最慘是有兩姐姐,大家也不會認的!

琥珀宮

回覆樓主:

9x9

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

樓主工人係好大膽嗰隻,攞咗嘢都唔會心虛,而家見樓主大咗肚,更加有恃無恐,唔怕炒,可能佢都唔想湊多個new born, 樓主嗰頭同佢講唔見咗衫,明知僱主已開始留意,哩頭又再唔見多幾件,根本就唔怕樓主知道, 更甚者,佢係博樓主炒。

繼續留,樓主就要忍讓佢了。

首頁

尾頁

跳至