在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

jamlee309 發表於 17-7-15 12:40
我39歲在職媽媽,1個女8歲,無諗住再生,工人加婆婆照顧,唔覺亞女悶,因有興趣班上及我會帶佢周圍去玩,她 ...

你都好有表弟妹
我呢邊百冇

公爵府

FZZZ 發表於 17-4-10 07:14
勁!系米大細前一早戒哂夜奶?我女3歲才戒,我起左足足3年半夜身兩次,3年都冇得好訓過
...

我情況同你差唔多,大仔細時晚晚醒一两次,細仔4岁半都仲系晚晚醒,基本上,过去8年,我甚少一觉瞓天光。
Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

男爵府

有時見呀女一個人玩,的確好似好孤獨咁,但生多個又唔太想,擔心自己身體唔得,上次成日比姑娘話我小便有蛋白尿,經常要驗2次,又有高血壓同妊娠糖尿病,感覺有種要重頭再捱過既感覺

男爵府

tyn904 發表於 17-4-3 19:31
我就到40。第二件請左姐姐放係99到幫手。夜晚自己湊返。餵人奶 剛半歲。而家佢一晚起六,七次身之前起一次 ...
好叻呀! 可以起咁多次身.

珍珠宮

Mrs.Kangaroo 發表於 17-7-15 17:23
我情況同你差唔多,大仔細時晚晚醒一两次,細仔4岁半都仲系晚晚醒,基本上,过去8年,我甚少一觉瞓天光。
...
同樣, 過去6年都無訓過好, 睇怕仲要捱多年

首頁

尾頁

跳至