網購天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

pandafong 發表於 17-4-23 21:38
有無人呢幾日用過新世代,因手機淘寶連接唔到新世代app嘅比錢合併集運,向淘寶比完合併集運費但新世代app收 ...

我呢幾日用新世代電腦版是ok 的
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

kiko_mami 發表於 17-4-17 00:18

hotbuy,深水埗自取點同新世代一樣,但貨到付款收 ...

公爵府

回覆樓主:

我用左新世代都有一年,集左都差唔多廿次,元朗自取每次都係今發明至,但佢截單時間就早左 D ,以前 5 點依家 4 點,同埋佢簽收完入機比初初用果陣慢左,有時中午簽收要去到 5 / 6 點先入到機,變相即係要多一日先發到貨,我覺得佢入機次序係細件既貨入機先,再到大件既貨,同埋要留意佢計體積會計得幾足下

大宅

因為我個人事件唔會用佢,,出了問題客戶服務會很惡劣,下次會選另一家。

人有種共性,就是當自己正在進行的事情的合理性受到挑戰時,往往不能理性地思考,而是盡力去蒐集證據,提出質疑,試圖證明自己這麼做沒毛病.

我說的是我.

男爵府

好媽媽勳章

kei621 發表於 17-4-12 22:06
如題

一直用,慣咗用apps check件。自己唔主動認領,件貨入倉後都好快有資料。通常我4點前集運,翌日貨到自提點。

禁止訪問

大宅

回覆 那些花兒 的帖子

我係附近有自提點先選擇佢,但第一次就印象麻麻,其實分享帖有寫事件了,但俾人感覺係貨在佢手,好似人質咁。
人有種共性,就是當自己正在進行的事情的合理性受到挑戰時,往往不能理性地思考,而是盡力去蒐集證據,提出質疑,試圖證明自己這麼做沒毛病.

我說的是我.

首頁

尾頁

跳至