親子旅遊

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

可否PM 劉生的資料, THANKS

別墅

我都想要劉生資料,
thanks

珍珠宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

HippoStore 發表於 17-4-22 01:29
Day 6 : 又係包劉生車,Rail Bike,小法國,晨靜樹木園

1) 玩Rail Bike前,兩個男孩子去左玩飛索,唔知係 ...

請問你一行7人包車,係咪一架車坐得晒?迫嗎?

大宅

taboshu 發表於 17-5-2 14:33
請問兒童大公園THEME PARK, One day Pass (大人25000WON) 有什麽玩? 我見網站無介紹,想知道是什麽. Thanks! ...

好似ocean park 甘,有小朋友機動遊戲,又有激的機動遊戲,款式不少
而我自己無買pass ,老公加三個小朋友買左pass, 我就專負責排隊,我覺得好抵玩

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

garfield_pooh 發表於 17-5-2 16:22
請問你一行7人包車,係咪一架車坐得晒?迫嗎?

架車係共4排,每排坐3個,即連司機可坐12人的,所以一D都吾迫哦
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

HippoStore 發表於 17-4-22 01:25
2016 年復活節,四個女人膽粗粗帶住四個小孩(2,3,4 & 8 歲)遊首爾,因為我地推住兩架BB車,而地鐵站不是每 ...

想問下首爾大公園同兒童大公園邊個好玩啲呀?其實啲野係咪差不多?我個小朋友22個月邊個會岩啲?

大宅

bkbbbaby 發表於 17-5-2 20:01
想問下首爾大公園同兒童大公園邊個好玩啲呀?其實啲野係咪差不多?我個小朋友22個月邊個會岩啲?
...

我覺得兒童大公園,因為動物園,theme park ,遊樂場&動物show 比較集中

首爾大公園係一個放大版,大人行都覺好累

大宅

HippoStore 發表於 17-5-2 20:14
我覺得兒童大公園,因為動物園,theme park ,遊樂場&動物show 比較集中

首爾大公園係一個放大版,大人 ...

係呀?我仲計劃左去首爾大公園添,見佢有個隻腳吊吊fing既吊車
咁我睇下改一改去左個初級版先

別墅

請問可否pm 劉生資料比我,thx !

大宅

bkbbbaby 發表於 17-5-2 20:16
係呀?我仲計劃左去首爾大公園添,見佢有個隻腳吊吊fing既吊車
咁我睇下改一改去左個初級版先
...

我本人覺得吾安全,上網睇過話冇安全扣,所以我無坐呀!

但真的建議去兒童大公園,比較適合22 months bb

大宅

HippoStore 發表於 17-5-2 22:28
我本人覺得吾安全,上網睇過話冇安全扣,所以我無坐呀!

但真的建議去兒童大公園,比較適合22 months bb ...

好呀,多謝晒你既回覆同建議呀!咁想問下你係邊到買門票呀?去到先買?

大宅

bkbbbaby 發表於 17-5-2 22:32
好呀,多謝晒你既回覆同建議呀!咁想問下你係邊到買門票呀?去到先買?
...

Yes ar

大宅

HippoStore 發表於 17-5-3 01:09
Yes ar

岩岩睇緊啲資料,兒童大公園唔係免費入場咩?只係睇個動物表演要比錢?

大宅

bkbbbaby 發表於 17-5-3 01:11
岩岩睇緊啲資料,兒童大公園唔係免費入場咩?只係睇個動物表演要比錢?
...

兒童大公園係免費入場,睇動物,sir sir 梯,沙池,睇花,係free 的

但入面有個動物show 要比$,仲有個好大既theme park 玩機動遊戲都要比$的

我上年去係睇free 的野+比$睇動物show
今年去係主要玩theme park

大宅

HippoStore 發表於 17-5-3 12:07
兒童大公園係免費入場,睇動物,sir sir 梯,沙池,睇花,係free 的

但入面有個動物show 要比$,仲有個 ...

收到,唔該晒呀

複式洋房

Please pm contact of Mr.Lau to me

thanks

大宅

HippoStore 發表於 17-4-22 01:26
3) 香草樂園,因為晨靜4月份夜燈已停,所以我就揀左去香草樂園看夜燈,都超靚!

Day 3 : 松月洞童話街,月 ...

請問月尾島的行程,你是 參加一天團定係自己去呢?可否講一下詳細路線,在那裡放煙花呢?thanks

大宅

小艾琳 發表於 17-5-4 21:59
請問月尾島的行程,你是 參加一天團定係自己去呢?可否講一下詳細路線,在那裡放煙花呢?thanks
...

我自己去的
坐地鐵到仁川站出,行5分鐘就係童話街,之後坐巴士去月尾島,入夜就有檔口賣煙花,行出對住海就放得囉

大宅

小艾琳 發表於 17-5-4 21:59
...

可參考下呢度

http://msay0628.pixnet.net/blog/post/29866637-【一個人25天遊韓國】仁川~day23月尾島看夕陽

子爵府

HippoStore 發表於 17-5-5 08:53
我自己去的
坐地鐵到仁川站出,行5分鐘就係童話街,之後坐巴士去月尾島,入夜就有檔口賣煙花,行出對住海 ...

我上年暑假有去過,你有無餵 海鷗呀?

Cheuk2012    發表於 18-3-7 23:16

首頁
12345...9

尾頁

跳至